ako move info ot ''patilo''

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
bp_de

ako move info ot ''patilo''

Мнение от bp_de »

Molbata mi e - nuvna mi e Info- za watreschni poleti w Ca- Montreal-Vancouver- nai we4e- kato predwaritelno iskam da kava 4e sam si naprawil truda da prowerq postingite po toq waprosw foruma + powe4eto ot saitowete spomenati tam.
ofizialnata Informaziq e pro4etena.waprosa e -info ot mevduredowete :-)
naprimer az viweq w Germany- i znam 4e mart, april i ot sredata na septemwri do sredata na oktomwri -moga da namerq
polet Germany-BG -za 99-do 120 EUR w DWETE posoki.
prez August pak e nai skapo-pod 220 nqma schans- nezawisimo ot xitrinite koito prilagam. i taka natataka- ta nqkakwa info ot toq wapros- deto q nqma iz ofizialnite saitowe-ami q znaqt xora -patili po waprosa.
Ako na nqkoi mu trqbwa pak moeto sadeistwie - molq - da se obadi.
Blagodarq predwaritelno.
alisa

Re: ako move info ot ''patilo''

Мнение от alisa »

bp_de написа:Molbata mi e - nuvna mi e Info- za watreschni poleti w Ca- Montreal-Vancouver- nai we4e- kato predwaritelno iskam da kava 4e sam si naprawil truda da prowerq postingite po toq waprosw foruma + powe4eto ot saitowete spomenati tam.
ofizialnata Informaziq e pro4etena.waprosa e -info ot mevduredowete :-)
naprimer az viweq w Germany- i znam 4e mart, april i ot sredata na septemwri do sredata na oktomwri -moga da namerq
polet Germany-BG -za 99-do 120 EUR w DWETE posoki.
prez August pak e nai skapo-pod 220 nqma schans- nezawisimo ot xitrinite koito prilagam. i taka natataka- ta nqkakwa info ot toq wapros- deto q nqma iz ofizialnite saitowe-ami q znaqt xora -patili po waprosa.
Ako na nqkoi mu trqbwa pak moeto sadeistwie - molq - da se obadi.
Blagodarq predwaritelno.
tova koeto znaesh za Germany-BG vaji za vsichki samoletni bileti. skapi sa liatoto (nai-obshto) i okolo koleda i nova godina. prez ostanalite mesetsi tsenite sa mnogo po-nuski. za Canada vij JETSGO.NET - te prodavat bileti online koeto e nai-izgodno i imat nai-razlichni offers i specials. vij sashto i TANGO. AIR CANADA sa skapi.
bateto

Мнение от bateto »

Minalata godina zimata letyah ot Vancouver do Mtl. s Canada AIR,ne gi znam na prezokeanskite poleti kak sa ,no na vatreshnite sa palna skrab,samoleta pristigna vav Van. v 11,30 vecherta i sled kato slyazoha patnicite vednaga se kachihme nie za Mtl,za malkoto vreme mogeha da si napravyat truda da smenyat pone belite kalafi na sedalkite,no te i tova ne byaha storili,imah chuvstvoto ,che salona ne e chisten s meseci,navsyakade se razhogdaha pl. butilki ,vestnici i kakvo li ne,styuardite i styuardesite byaha bezkrayno nelyubezni,a konsumaciyata se zaplashtashe.Byah izumen,no na fona na marlyashtinata na cyalata dargava v sferata na obslugvaneto tova se okaza v reda na neshtata.Poleta be do Toronto,a ot tam do Mtl. se prehvarlihme na Tango,stori mi se stranno,che poleta po taya destinaciya go osashtestviha dve kompanii.Za razlika ot AIR tiya byaha na sravnitelno dobro nivo.I za cyaloto tova udovolstvie zaplatihme po 480d. na chovek +20d. sekurity,koeto si beshe super izgodna cena ,pri pologenie ,che chakahme za bileti edna sedmica,obiknovenno za takiva extrenni situacii cenite sa dubal,za podobna cena koyato nie platihme se pravi zayavko obiknovenno okolo mesec po rano,izobshto kakto vsichki nie tuk znaem ,che neshtata stavat mudno i bavno,no za smetka na tova stavat,kvo da pravish ;visok;standart.
bp_de

Мнение от bp_de »

Blagodarq za sawetite - i eto kakwo namerix -
Mont -Van( s prexwarlqne w Toronto).
s Jetgo- bruto - 714 CAD ,s Tango- 590 CAD-towa e kakto se kazwa na -Parwo 4etene :-) . predpolagam 4e i nesto po nisko move da se nameri.
oba4e kato zqlo e golqma ''bradwa'' .Samo 1 fakt- ot minalata godina -Lufthansa ima twardi zeni z awatreschni poleti- 80 EUR - za wsi4ki watresni poleti. E werno 4e raztoqniqta w De- da po malki ama -i zenata e super.A otnosno obsluvwaneto w samoleta - letql sam nqkolko pati s L-a- e mi ne moga da se opla4a- wsi4ko e to4no.
Ako nqkoi ima oste nqkakwa info - molq pische te .
bp_de

Мнение от bp_de »

Blagodarq za sawetite - i eto kakwo namerix -
Mont -Van( s prexwarlqne w Toronto).
s Jetgo- bruto - 714 CAD ,s Tango- 590 CAD-towa e kakto se kazwa na -Parwo 4etene :-) . predpolagam 4e i nesto po nisko move da se nameri.
oba4e kato zqlo e golqma ''bradwa'' .Samo 1 fakt- ot minalata godina -Lufthansa ima twardi zeni z awatreschni poleti- 80 EUR - za wsi4ki watresni poleti. E werno 4e raztoqniqta w De- da po malki ama -i zenata e super.A otnosno obsluvwaneto w samoleta - letql sam nqkolko pati s L-a- e mi ne moga da se opla4a- wsi4ko e to4no.
Ako nqkoi ima oste nqkakwa info - molq pische te .
bateto

Мнение от bateto »

Kogato tarsih bileti ot Van. za Mtl. cenite byaha dolu gore v toya poryadak,a na men mi gi osiguri edna balgarka ,agentka kam turoperatorska firma ,mislya ,che se kazvashe Ani ili Katya ,zabravil sam tochno,ne i pomnya i tochniya adres,no mislya che vancouverci ya poznavat i mogat da dadat po tochno info.
Аватар
Petia

Мнение от Petia »

http://www.cheaptickets.com - S Air Canada - 477 CAD. Mozhe i po-evtino, no nai-dobre da ti tursi niakoi agent ot touristichesko bureau v Canada.
daisy

Мнение от daisy »

Zashto ne proverish i na www.travelstoremaker.com iam mnogo konsolidatorski tzeni i izpadat izgodno oferti
Заключено