pri sajitelstvo bez brak.....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
NIAnia

pri sajitelstvo bez brak.....

Мнение от NIAnia »

Molia ako niakoi znae da mi kaje dali pri sajitelstvo bez brak kam dokumentite /za Viena/ triabva da se priloji i sadebno re6enie za predi6en razvod na osnovnia kandidat?
Blagodarna sum vi, za tova, 4e do sega mi pomognahte mnogo!
nia
Аватар
galin
Обратна връзка:

Развод

Мнение от galin »

Задължително е да се приложи съдебното решение за развод на водещия кандидат- преведено и легализирано, поне на мен така ми го искаха от Виена.
Sole

Мнение от Sole »

Çàäúëæèòåëíî å!
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

за изпращането на копие и превода да, но не знам да е задължителна легализация на документа, мойто решение само беше преведено. Да не бъркате нотариалната заверка която се прави от нотариус и струва 2-3лв на страница с легализацията която се прави във външно министерство и ще излезе към 60 лв за две страници.
NO PAIN NO GAIN
Sole

Мнение от Sole »

[color=blue] Äà íå áúðêàòå íîòàðèàëíàòà çàâåðêà êîÿòî ñå ïðàâè îò íîòàðèóñ è ñòðóâà 2-3ëâ íà ñòðàíèöà ñ ëåãàëèçàöèÿòà êîÿòî ñå ïðàâè âúâ âúíøíî ìèíèñòåðñòâî è ùå èçëåçå êúì 60 ëâ çà äâå ñòðàíèöè[/color]

È àç ìèñëÿ, ÷å ÿ áúðêàò[/b]
NIAnia

pomognahte mi!

Мнение от NIAnia »

pomognahte mi mnogo, za koeto blagodaria. Dobre 4e navreme se setih da popitam :-)))
nia
Заключено