Canadian Citizen - kolko vreme otnema
Canadian Citizen - kolko vreme otnema
Da Vi se pohvalja/oplacha, skoro shte stanat 4 godini i 2 mesetza i oshte ne sa mi opredelili data za interview za Canadian Citizen. POdadoh dokumenti predi 1 godina i dokumentite mi pristignaha v localnia citizenship office v Ottawa prez Juni, no do den dneshen nikoi ne me vikna na interview. Obadih se i popitah kakvo stava... kazaha mi vsicko e nared s dokumentite Vi no si ima vreme, koeto trjbva da se izchaka (novi udaljeni srokove za tzjalata procedura mejdu 12 i 18 mesetza ot podavane na molbata). A sega kakto se i premestih v Toronto, savsem sigurno shte otkaram 5 godini dokato polucha Citizen.
Ne che mnogo mnogo mi e pritrjbval, no tova go pisha za tezi deto jivejat s iluziite che jivejat njakak si 3 godini i posle vzemat si pasportite i obratno v BG.... Bilo e tova njakoga... takiva kato mene shte stavat poveche i poveche....
Ne che mnogo mnogo mi e pritrjbval, no tova go pisha za tezi deto jivejat s iluziite che jivejat njakak si 3 godini i posle vzemat si pasportite i obratno v BG.... Bilo e tova njakoga... takiva kato mene shte stavat poveche i poveche....
Re: Canadian Citizen - kolko vreme otnema
aaa, ми къв е проблема- правиш си 3 години, подаваш веднага документи и си заминаваш за БГ, така и така след година и половина ще те извикат, по-добре си чакай в Бг заветния паспорт. даваш адреса на някой приятел който да свирка ако евентуално тези се размърдатborimira2 написа:.

За това не са те излъгали, напоследък сроковете наистина са 12-18 месецаborimira2 написа:... novi udaljeni srokove za tzjalata procedura mejdu 12 i 18 mesetza ot podavane na molbata ...

Obey gravity ... It's the law!
За Монреал има малко развитие в положителна посока. След като
сроковете бяха стигнали 15-16 месеца сега става за 12. Аз лично
преди два дни си "взех" гражданството точно на 12-тия месец след
подаване на заявката.
подаване на заявката.
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
ЧЕСТИТОyahoo написа:За Монреал има малко развитие в положителна посока. След като
подаване на заявката.

Благодаря на всички за поздравленията!
Всъщност зависи откога се брои чакането. Аз като си подадох
документите за емиграция за Канада 1997 си купих две бутилки
елитно шампанско и ги бях зарекъл да ги отворя когато стана
канадски гражданин. Е, доста почака това шампанско и когато
онзи ден го отворихме по случая, беше се превърнало в
най-обикновено вино - изчакало му се е чакането явно
Всъщност зависи откога се брои чакането. Аз като си подадох
документите за емиграция за Канада 1997 си купих две бутилки
елитно шампанско и ги бях зарекъл да ги отворя когато стана
канадски гражданин. Е, доста почака това шампанско и когато
онзи ден го отворихме по случая, беше се превърнало в
най-обикновено вино - изчакало му се е чакането явно

И аз долу горе в тия срокове,подадох за Канада 99,след две седмици ще правя заявка за цитизен,живот и здеаве 2006 ще съм взел паспорта-цялата работа 7г.Аз пък съм заровил в земята на вилата в България една дамаджанка -7л/кво съвпадение с годините/ с гроздова ракия и се надявам след две г. като я разровя да не е станала на вино ,а да намеря 7годишна отлежала гроздова ракия престояла в заровена в земята дамаджана. 

Bate, da ne te plasha, ama se glasi za 2007-a. Srokovete se udvoiha ot nachaloto na tazi godina - idi na www.cic.gc.ca i proveri za sebe si.
Veche se chaka oficialno 18 meseca, no realnia srok e 24.
Pitai mene deto sum podal liatoto i sum oshte do krivata krusha....

Veche se chaka oficialno 18 meseca, no realnia srok e 24.
Pitai mene deto sum podal liatoto i sum oshte do krivata krusha....

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Chestito na vsichki podali za grajdanstvo!
Borimira, samo trpenie mu e maykata. Znam, che e kofti da chakash, ama te savetvam da se pravish, che si zabravila za tova i takmo, kogato naistina pochvash da ne mislish zatova, shte te iznenadat priyatno.

Borimira, samo trpenie mu e maykata. Znam, che e kofti da chakash, ama te savetvam da se pravish, che si zabravila za tova i takmo, kogato naistina pochvash da ne mislish zatova, shte te iznenadat priyatno.

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Bate a drug znae li ce si ia zarovilbateto написа:И аз долу горе в тия срокове,подадох за Канада 99,след две седмици ще правя заявка за цитизен,живот и здеаве 2006 ще съм взел паспорта-цялата работа 7г.Аз пък съм заровил в земята на вилата в България една дамаджанка -7л/кво съвпадение с годините/ с гроздова ракия и се надявам след две г. като я разровя да не е станала на вино ,а да намеря 7годишна отлежала гроздова ракия престояла в заровена в земята дамаджана.