Zdraveite na vsi4ki!
nie vse o6te sme v canada s malki promeni oba4e - az u4a, a muja mi 4aka razre6itelno o6te ot Vegerville (po zakon ima pravo da raboti kudeto nameri za dobre). dosta bavno stava - izpratihme mu documentite v na4aloto na septemvri i o6te niamame rezultat. Za razlika ot Vegerville oba4e NY sa dosta po-burzi. Kandidastvahme i za emigracia (Quebec - 15.09.2003) i v4era (21.10.2003) polu4ihme vtori documenti.
Taka 4e za vsi4ki, koito sa v Canada i ne sa vse o6te emigranti, ne gubete kuraj.
Kusmet na vsi4ki!
не е важно хлябът да е бял, важно е хайверът да е черен
Villi написа:Zdraveite na vsi4ki!
nie vse o6te sme v canada s malki promeni oba4e - az u4a, a muja mi 4aka razre6itelno o6te ot Vegerville (po zakon ima pravo da raboti kudeto nameri za dobre). dosta bavno stava - izpratihme mu documentite v na4aloto na septemvri i o6te niamame rezultat. Za razlika ot Vegerville oba4e NY sa dosta po-burzi. Kandidastvahme i za emigracia (Quebec - 15.09.2003) i v4era (21.10.2003) polu4ihme vtori documenti.
Taka 4e za vsi4ki, koito sa v Canada i ne sa vse o6te emigranti, ne gubete kuraj.
Kusmet na vsi4ki!
Naistina sertificata za selekcia se poluchava strashno burzo, osobeno kogato minavate bez intervu. No sega vi predstoi federalnata chast v Buffalo...., a kato cialo tam neshtata sa znachitelno po-bavni(okolo godina).
No shtom ste veche tuka strashno niama.
A shto se otnasia za rareshitelnoto to e normalno che vse oshte ne ste go poluchili. Te v momenta sa obrabotili molbite polucheni do 25 avgust, taka che nai-veroiatno shte go poluchite kum sredata na noemvri.
Vegreville sa zadrysteni sys zaqvki. Peredi tri sedmici obrabotvaha dokumenti pusnati prez juli. Naj-dobre se obadi v call centera na CIC. Veroqtno shte ti kazhat, che mozhesh da stoish v Canada dokato smognat da ti otgovorqt.
Da, taka mi kazaha ot immigrationa - 4e dori i da mi izte4e vizata, moga da stoia tuk bez problem do kato polu4a otgovor. v zavisimost ot otgovora ti se re6ava sudbata. Vremeto 6te pokaje
Kusmet
не е важно хлябът да е бял, важно е хайверът да е черен