Здравейте.
На 24.10 имаме интервю,но банкова референция е издадена на 15.10,ще имаме ли проблем с датата на издаване на документа,или трябва да е с 1-3дни назад.
Актуалност на Банкова референция
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Точно така!JoroF написа:az znam che referenciata e s validnost 6 meseca.spokoino.uspeh na interviuto.
Спокойно и успех на интервюто!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- emyangels
- Обратна връзка:
И нашата разлика беше същата!!! Напълно нормално е референцията да е издадена 10-тина дни по-рано, следват преводи все пак. А и при нас почти във всеки превод допускат грешки и предвиждам ден-два забавяне!:) За ваше спокойствие може да си извадите като допълнение към референцията и справка по сметката а жур. Ние бяхме от 3 часа на интервю и аз си взех сутринта от банката такъв документ и за двамата (само цифрички има на него - дата, номер на сметка, салдо), но честно да ви кажа мисля, че това си е чисто престараване. Чак ме е яд, че толкова се втурачвам във всички документални подробности. Но интервюиращата си го взе заедно с референциите. Така, че ви го подхвърлям просто като идея ако искате да си го вземете като допълнение, но съвсем не е наложително!!! Успех на интервюто!!!