За срещи в Русе #2

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
sabian
Обратна връзка:

Мнение от sabian »

Театъра го реставрираха nobleman, даже и канализация вече си имаме в Русе. Виж проблема с конските фашкии по улиците остава -> Кога ли най сетне ще ги забранят тези файтони по Русенските улици!!!!
Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.
ceco1234

Среща в Русе

Мнение от ceco1234 »

Моля ви да решим последно за мястото на срещата в Русе. "Кралска закуска " или "Балкан" . За датата и часът мисля че сме уточнили 26.02.05 от 18ч.
За файтоните в Русе и конските фашкии моля, моля. Когато в Русе е имало канализация и улици, София се е състояла от колиби пълни с шопи. Същото се отнася и за други градове които се смятат за център на Вселената.
4ovek e tolkova goljam , kolkoto golemi sa me4tite mu
Аватар
KohrBros

Az shte dojda

Мнение от KohrBros »

Zdravejte, radvam se che i Ruse reshi che da si pomagat horata e dobre:). Az predi vreme pusnah tema za sreshta v ruse no nikoj ne se otzova. Eto zashto s golqmo jelanie shte dojda.
Brojte me!
Pozdravi,
KohrBros
ceco1234

Среща в русе

Мнение от ceco1234 »

Който има предложения за място на срещата моля да пише.
ditta

Мнение от ditta »

Здравейте!Това е добра идея! :DПрисъединявам се!
hulck

Мнение от hulck »

Виждам,че много хора са се отзовали на поканата за среща,което е много хубаво :thumbsup: Разбрах,че и преди е имало срещи и са се събирали доста хора (около 30 човека!!)Поради този факт е хубаво,да изберем място където можем да се съберем повече!!
Ще помоля и когато някой вземе становище за срещата ясно да изрази мнението си,относно мястото! :!: Аз съм за Балкан,защото там могат да се съберат повече хора.Незнам дали трябва предварително да запазим мястото :roll: Надявам се този ?, да го решим бързо :D
nobleman

Мнение от nobleman »

sabian написа:Театъра го реставрираха nobleman, даже и канализация вече си имаме в Русе. Виж проблема с конските фашкии по улиците остава -> Кога ли най сетне ще ги забранят тези файтони по Русенските улици!!!!
sabian, знам, че канализацията я имате. Въпроса ми беше за театъра... Не съм идвал в Русе от 1999г. , че затова питам :?: Що се отнася за конските фашкии - това е проблем на кмета или по-точно на кметицата Ви. Тя да му мисли.
dgeami

среща в Русе

Мнение от dgeami »

Привет на всички Русенци и тези дето се интересуват от канализацията улиците и театърът ни . Мисля че фашкийте из града и канализацията ни няма да помогнат на никого за успешна емиграция така че ако може по сериозно .
Доколкото разбирам няма други предложения за срещата така че товв остава последно 26.02.от 18ч. билярд клуб Балкан .Другото което трябва да се разберем е да се чакаме точно в 18ч. отпред пред заведението за да се знае кой сме за срещата а не всеки да влиза и да се чуди къде да седне.Да се чакаме да речем до 18.15ч и който дошъл дошъл който закъснял ще ни търси . :lol:
ceco1234

среща в русе

Мнение от ceco1234 »

Подкрепям предложението и смятам че така е разумно "Балкан" 26.02. 18ч.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

eeehhhh, имаше едно време един бар "Дунав" с мнго готини стриптизьорки :D дали съществува още???
sabian
Обратна връзка:

Мнение от sabian »

Az sa6to sam za, no mi e 4udno koga sme se sabirali pak 30 4oveka :roll: Dosega sam izpusnal edna sre6ta moze bi na neia da e bilo. Kato vi znam kakvi ste mi sramezlivi :lol:
Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.
dgeami

среща в Русе

Мнение от dgeami »

Бар Дунав съществува незнам за стриптизьорките но имаме Мулен Руж където дал господ много много танцуващи момичета.Вие в Торонто нямате ли си такива екстри . Как е времето при вас има ли голям студ.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: среща в Русе

Мнение от sasho71 »

dgeami написа:Бар Дунав съществува незнам за стриптизьорките но имаме Мулен Руж където дал господ много много танцуващи момичета.Вие в Торонто нямате ли си такива екстри . Как е времето при вас има ли голям студ.
aaabe, имаме си, ама е бая скъпичко това забавление :cry:
hulck

Мнение от hulck »

sacho 71,привет от Русе!! :D Нали знаете,че всчко удоволствие се за-плаща!! :lol: Най добре човек си спомня,като посети мястото където е бил!! :shock: А сега относно срещата:Като погледна колко хора са посетили сайта(прочели),а колко са отговорили........ :roll: Незнам на какво се дължи тази "аномалия"-дали на срамежливост или...където масите там и аз....!! :cry: Искрено се надявам да се съберем повече от 30 човека и...дано съм сгрешил относно "масите"?!
sabian
Обратна връзка:

Мнение от sabian »

he he 30 4oveka nie da ne pravim sabirane za svatba bre :lol: Koi 6te se zeni??? :shock:
Заключено