За срещи в Русе #2
Театъра го реставрираха nobleman, даже и канализация вече си имаме в Русе. Виж проблема с конските фашкии по улиците остава -> Кога ли най сетне ще ги забранят тези файтони по Русенските улици!!!!
Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.
Среща в Русе
Моля ви да решим последно за мястото на срещата в Русе. "Кралска закуска " или "Балкан" . За датата и часът мисля че сме уточнили 26.02.05 от 18ч.
За файтоните в Русе и конските фашкии моля, моля. Когато в Русе е имало канализация и улици, София се е състояла от колиби пълни с шопи. Същото се отнася и за други градове които се смятат за център на Вселената.
За файтоните в Русе и конските фашкии моля, моля. Когато в Русе е имало канализация и улици, София се е състояла от колиби пълни с шопи. Същото се отнася и за други градове които се смятат за център на Вселената.
4ovek e tolkova goljam , kolkoto golemi sa me4tite mu
Az shte dojda
Zdravejte, radvam se che i Ruse reshi che da si pomagat horata e dobre:). Az predi vreme pusnah tema za sreshta v ruse no nikoj ne se otzova. Eto zashto s golqmo jelanie shte dojda.
Brojte me!
Pozdravi,
KohrBros
Brojte me!
Pozdravi,
KohrBros
Среща в русе
Който има предложения за място на срещата моля да пише.
Виждам,че много хора са се отзовали на поканата за среща,което е много хубаво Разбрах,че и преди е имало срещи и са се събирали доста хора (около 30 човека!!)Поради този факт е хубаво,да изберем място където можем да се съберем повече!!
Ще помоля и когато някой вземе становище за срещата ясно да изрази мнението си,относно мястото! Аз съм за Балкан,защото там могат да се съберат повече хора.Незнам дали трябва предварително да запазим мястото Надявам се този ?, да го решим бързо
Ще помоля и когато някой вземе становище за срещата ясно да изрази мнението си,относно мястото! Аз съм за Балкан,защото там могат да се съберат повече хора.Незнам дали трябва предварително да запазим мястото Надявам се този ?, да го решим бързо
sabian, знам, че канализацията я имате. Въпроса ми беше за театъра... Не съм идвал в Русе от 1999г. , че затова питам Що се отнася за конските фашкии - това е проблем на кмета или по-точно на кметицата Ви. Тя да му мисли.sabian написа:Театъра го реставрираха nobleman, даже и канализация вече си имаме в Русе. Виж проблема с конските фашкии по улиците остава -> Кога ли най сетне ще ги забранят тези файтони по Русенските улици!!!!
среща в Русе
Привет на всички Русенци и тези дето се интересуват от канализацията улиците и театърът ни . Мисля че фашкийте из града и канализацията ни няма да помогнат на никого за успешна емиграция така че ако може по сериозно .
Доколкото разбирам няма други предложения за срещата така че товв остава последно 26.02.от 18ч. билярд клуб Балкан .Другото което трябва да се разберем е да се чакаме точно в 18ч. отпред пред заведението за да се знае кой сме за срещата а не всеки да влиза и да се чуди къде да седне.Да се чакаме да речем до 18.15ч и който дошъл дошъл който закъснял ще ни търси .
Доколкото разбирам няма други предложения за срещата така че товв остава последно 26.02.от 18ч. билярд клуб Балкан .Другото което трябва да се разберем е да се чакаме точно в 18ч. отпред пред заведението за да се знае кой сме за срещата а не всеки да влиза и да се чуди къде да седне.Да се чакаме да речем до 18.15ч и който дошъл дошъл който закъснял ще ни търси .
среща в русе
Подкрепям предложението и смятам че така е разумно "Балкан" 26.02. 18ч.
Az sa6to sam za, no mi e 4udno koga sme se sabirali pak 30 4oveka Dosega sam izpusnal edna sre6ta moze bi na neia da e bilo. Kato vi znam kakvi ste mi sramezlivi
Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.
среща в Русе
Бар Дунав съществува незнам за стриптизьорките но имаме Мулен Руж където дал господ много много танцуващи момичета.Вие в Торонто нямате ли си такива екстри . Как е времето при вас има ли голям студ.
Re: среща в Русе
aaabe, имаме си, ама е бая скъпичко това забавлениеdgeami написа:Бар Дунав съществува незнам за стриптизьорките но имаме Мулен Руж където дал господ много много танцуващи момичета.Вие в Торонто нямате ли си такива екстри . Как е времето при вас има ли голям студ.
sacho 71,привет от Русе!! Нали знаете,че всчко удоволствие се за-плаща!! Най добре човек си спомня,като посети мястото където е бил!! А сега относно срещата:Като погледна колко хора са посетили сайта(прочели),а колко са отговорили........ Незнам на какво се дължи тази "аномалия"-дали на срамежливост или...където масите там и аз....!! Искрено се надявам да се съберем повече от 30 човека и...дано съм сгрешил относно "масите"?!