http://www.bgcanada.com/oldforum3/viewt ... 8fbbe8f419
Да, след тази апокалиптична картина за пералните в Канада нищо чудно, че си решила да помъкнеш една от България.sashka написа:Абе, хора не се сърдя на никой за мненията ви ама защо не прочетохте това преди да ме нападате.![]()
![]()
http://www.bgcanada.com/oldforum3/viewt ... 8fbbe8f419
znachi ima nuzhda ot knizharnica, eto ti edna hubava ideia. any takers ?speedy написа:sashka написа:Ако ще даваш пари за допълнителен багаж, помисли по-скоро за български книги. Такива в Канада няма, дори и втора употреба
бате нещо се гъбаркаш, нали?bateto написа:Аз от летището до бъдещия апартамент на Сашка ще и взема само 50лв като за сънародник.,държа да подчертая само,щото ако попадне на някой местен идиод ще трябва да се раздели със стотарка.
А в същност общественната пералня си е хубаво нещо ,идеално место за социални и сексуални контакти.
А и Влико дето вика ,то така ще те опере живота в началото,че едвали ще ти е до пералня.
Моето мнение е,че оперцията с транспортирането на тоя вид домашен любимец е много недалновидна.
със сигурност не четеш какво е написала.bateto написа:Ами след една седмица като и дойде пералнята на терминала няма да я носи на гръб или с такси я.
ot чисто хигиенна гледна точка нямаш проблем- повечето микроорганизми измират при над 50градуса температура. а в сушилнята е доста над. така че проблема идва от фантазията ти че "е гадно" някоя дърта индийка да си пере мензисовите и плесенясали гащи в пералнята преди тебеКлара написа: Iskam da vidia kak she pusnesh derehite na tvoeto dete v obshata peralnia. Nashata e edna na 47 apartamenta. Za Sashka-Spored men e dobre da se kupi peralnia tuk, ako vaobshe e vazmozno da se postavi v kibritenata kutiika, saglasno dogovora za naem.
Въпрос 1-виsara написа:мале... Сашка, винаги съм била на мнението (което сега ще го повторя), че при имиграцията основния момент е човек да може да се интегрира и да си намери пътя!
всички дискусии като посочената, плюс какъв им бил хляба, как имало антифриз в храните, какви им били тъпи тея и други системи, как не знам си какво нямало и било не знам си колко зле са много типични за бг имиграционна вълна! Ако това ви е основната грижа в живота и при местенето ви в нова страна и намирането на мястото си - евала ви!
това е за всички дето ту му млякото горещо ту пшък друго нещо! то ако към едни перални не можете да привикнете....
лично мнение!
със здраве