Trqbva li .....?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
sasho
Обратна връзка:

Trqbva li .....?

Мнение от sasho »

Zdarveite na vsichki moqt vapros kam tezi koito sa veche v Canada i za tezi koito teparva im predstoi da izprashtat pasporti do Bukuresht e dali trqbva da se izvadi nqkakav dokument ot MVR za prenasqne na pasportite prez granica , koito trqbva da se dade na DHL,UPS ili dr. BLAGODARQ na vsichki.
Аватар
vladi

Re: Trqbva li .....?

Мнение от vladi »

sasho написа:Zdarveite na vsichki moqt vapros kam tezi koito sa veche v Canada i za tezi koito teparva im predstoi da izprashtat pasporti do Bukuresht e dali trqbva da se izvadi nqkakav dokument ot MVR za prenasqne na pasportite prez granica , koito trqbva da se dade na DHL,UPS ili dr. BLAGODARQ na vsichki.
Az ne sam pravil takova neshto i si mi varnaha pasporta bez problemi s vizata v nego.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Никакви такива документи не трябват!
При Трънков се дават нотариално заверени и преведени (на англ, или фр.) пълномощни на Трънков от вас да ви движи документите в Букурещ. Взима 50 лв., пътува веднъж на 3 седмици (доскоро е пътувал веднъж на 2, ама каза, че много бавили паспортите, та нямало смисъл) и проверява намясто дали няма нещо объркано, и ако има, им ги оставя (паспортите) за корекция...
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
sasho
Обратна връзка:

Мнение от sasho »

Blagodarq i na DVAMATA
Заключено