КАК ДА ПОСТЪПЯ CANADA или USA

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

КАК ДА ПОСТЪПЯ CANADA или USA

Мнение от hankroum »

Здравейте на всички. Вчера беше голям ден за мен и жена ми. Получихме дългоочакваните баркодове а сащо и така поката за интервю за зелена карта за САЩ. Колебаем се.
Както сме е закъсали с парите дали да ходим на интервю и дали да го отложим за по късен период.Колко мога да го отлагам.

Знам че някои съфоромници ще кажат - ТОЗ ПЪК КВО СЕ ОПЛАКВА!!!
Това не го пиша за да дразня някого, а просто ако може някой да ми даде съвет че не знаем как да постъпя.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО И ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ, А СЪРЦЕТО МИ Е ДОСТА ГОЛЯМО! :D
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Първият въпрос е въпрос на личен избор и няма кой да вземе решение вместо вас.
За вторият въпрос - относно отлагането на интервюто за САЩ, определено не си избрал подохдящото място за да го зададеш. Има множество сайтове и форуми, касаещи въпросите по емиграцията в САЩ.
В този форум той спада към общите въпроси, които се разискват в Брадъра, затова местя темата там. Може някой от обща култура да е наясно с тези неща и да ти отговори.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

zdravei kogato biahme na medezinski se zapoznah s edno mlado sem. bez deza te sa s sastia slucai kato teb .izbrali sa amerika zastoto imat mnogo priateli tam spodeliha obace ce ako sa s deza ste izberat kanada , tai kato tia e po socialna no licen savet ne moga da dam.
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Rosen e prav - s deca - kanada bez deca - US
ajo ste zdravi nepremenno - US
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
LaRue

Мнение от LaRue »

И тук имаше хора в подобно положение и чат пат се включват, но не се сещам за ника :oops: Те са избрали USA.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

LaRue написа:И тук имаше хора в подобно положение и чат пат се включват, но не се сещам за ника :oops: Те са избрали USA.
аз се сещам за Митака,той отиде в чикаго,и писа няколко пъти оттам,имаше и една девойка,някъде от южните щати,и тя тъй-по двете процедури,ама ако се сетя за името,ще пиша/
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

hankroum, подобен на твоят случай е и този:
ЗОРИ написа:Здравейте отново приятели,
Благодаря ви за хубавите пожелания и подкрепа.
Ето накратко нашата история. Ние сме едно българско семейство, което имаше огромното желание да се устонови в страна с работеща икономика. Разбрахме, че Канада е единствения ни шанс, навсъкъде другаде удряхме на камък. И така след месеци сериозно учене на френски, подготовки, такси и т.н. получихме прословутите канадски визи.
Вече мислехме да заминаваме, когато получихме известие, че съпругът ми е спечелил от лотарията DV2005 т. нар. зелена карта. И пак интервюта, документи, разходи... И Слава Богу взехме и американски визи, и така се озовахме в Далас.
Както вече ви писах тук завързахме хубави приятелства, но и вие ни липсвате. Тук няма "Бохеми"... но нищо, напролет може да се видим в Монреал.
Пожелавам ви успех и да преследвате мечтите си!
Ето и линка: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=7797
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Mr. Nobody

Мнение от Mr. Nobody »

Kakto spomenaha i drugi, tova e lichen izbor. Ako niakoj vi kaje "Kanada", vie moje da si pomislite: "Toia go e iad, che ne e spechelil zelena karta, zatova preporychva Kanada...". Ako pyk niakoj kaje "USA", i kogato otidete tam i si kajete "Sa kvo shte pravia pod toia most?? Da biah otishyl v Kanada, tam dyrjavata se griji za imigrantite...", koj shte e vinoven togava?

Ima hora kakto dovolni, taka i nedovolni kakto ot USA, taka i ot Kanada. I ot dvete mesta ima zavyrnali se v BG.

Taka che zavisi ot profesia, vyzrast, ZDRAVE, i CEL.

Moeto neobvyrzvashto mnenie e, che v USA vsichko e mnogo krajno. Ako si dobre - shte si super dobre. Ako si zle....ajde da ne kazvam.

Dokato v Kanada niama takiva ekscesii, no edva li tam shte stanesh miliarder ako si syzdal Perpetuum Mobile.

The Choice Is Yours!

N.
Valentin Angelov

Izbor

Мнение от Valentin Angelov »

Imam bradovced koito jivee v USA ot 91god.Po edno vreme imashe problem za zel karta i se cudeshe dali da ne biaga v Canada.Ta v tozi period mu se obadil negov bivsh saucenik ot Plovdivskata ezikova koito jiveel v USA i imal tvoiat problemUSA ili Canada.Bradovced mi mu otgovoril(da ti imam problemite).Skoro mi se obadi,hodil na pocivka v Toronto i kaza ce s jena mu(americanca) misliat da hodiat da jiveeiat tam.Toi jivee v Greensboro koito e maluk grad.Vsushnost toi me navi da kandid za Canada.Imam i poznati koito sa s tvoiat problem i te izbraha Canada.Ne ti davam suvet prosto ti davam primeri.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Върнаха ми горещия картоф. :)
Сякаш предчувствах, че ще предизвика гнева и възмущението на някого.
Разделих темата заради постинга на naskoflex пратих другата част в Джънка.
Наско, съжалявам, приятелю. Разбирам те, но съм сигурен, че можеш да го кажеш също толкова въздействащо и силно, но с по-други думи - без обиди.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
naskoflex

Мнение от naskoflex »

Приятелче можех да го кажа наистина ,но се беше вселил онзи другия човек-тоест звяра ,дето бие и други работи прави :)
Заключено