Nadvishena suma na obikolkata na kufarite !
- nibis
Nadvishena suma na obikolkata na kufarite !
Zdraveite , az patuvam s Air France i ppochetoh , che sumata ot daljinata , shirochinata i visochinata na edin kufar ( chanta , kutia ) , ne triabva da e poveche ot 158 sm . Az imam dva kufara kato sumata na edinia e 170 , a na drugia 178 . Bihte li mi kazali kolko striktno se spazva tova pravilo i dali shte imam problemi ako vzema tezi kufari ? Dokolkoto razbrah interesuvat se na letishteto nai veche ot kilogramite na bagajite ! Blagodaria i uspeh
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Не мисля, че ще има някакъв проблем.
Когато ние сложихме кашоните на лентата, жената на гишето попита колежката си дали може такива кашони, и онази и каза, че всичко може!
Успех!
Когато ние сложихме кашоните на лентата, жената на гишето попита колежката си дали може такива кашони, и онази и каза, че всичко може!
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Условието за размера на багажа се поставя само поради факта,че той трябва да може да премине през скенера.Ако могат да минат е добре,но не се оливайте с размерите,защото има много куфари и чанти на пазара,които е просто абсурд да минат.Тогава със сигурност ще си имате проблеми.
Аз също си спомням,че се бях спряла на нещо такова и мъжа ми навреме ми разясни някои неща.Впоследствие се убедих,че както и да го слагаш,подобен багаж просто не би минал от там.
Аз също си спомням,че се бях спряла на нещо такова и мъжа ми навреме ми разясни някои неща.Впоследствие се убедих,че както и да го слагаш,подобен багаж просто не би минал от там.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Сумата от измеренията му, приятелю, сумата...stanbinev написа:Kufar 178cm visok ???!!! Sigurni li ste che ne byrkate, v tova kakvo trupove li nosite ?

За трупове ще е нисичък - освен ако не са дамски...

Което ми напомня на стар виц:
Една страшна мадама минава покрай 2-ма души - сексманиак и садист. Първия казва :
- Ех, тая да ми падне тука зад храстите...
Втория довършва :
- И бой, бой, бой...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...