Nadvishena suma na obikolkata na kufarite !

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
nibis

Nadvishena suma na obikolkata na kufarite !

Мнение от nibis »

Zdraveite , az patuvam s Air France i ppochetoh , che sumata ot daljinata , shirochinata i visochinata na edin kufar ( chanta , kutia ) , ne triabva da e poveche ot 158 sm . Az imam dva kufara kato sumata na edinia e 170 , a na drugia 178 . Bihte li mi kazali kolko striktno se spazva tova pravilo i dali shte imam problemi ako vzema tezi kufari ? Dokolkoto razbrah interesuvat se na letishteto nai veche ot kilogramite na bagajite ! Blagodaria i uspeh
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Не мисля, че ще има някакъв проблем.
Когато ние сложихме кашоните на лентата, жената на гишето попита колежката си дали може такива кашони, и онази и каза, че всичко може!
Успех!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
stanbinev

Мнение от stanbinev »

Kufar 178cm visok ???!!! Sigurni li ste che ne byrkate, v tova kakvo trupove li nosite ?
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

Lichen opit : 4 puti patuvam s Air France i nito vednuz ne mi se e sluchvalo nqkoi da mi izmerva obikolka na sakovete. Meriha mi samo tegloto...( ne moito de :) )

Lek put!
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Аз също имах по-големи куфари-168 см, пътувах с Bulgaria Air и KLM и ги попитах предварително дали ще имам проблеми. Казаха ми, че за 10-на см никой няма да се заяжда и така и стана. Така че ако не са фрапиращо големи не би трябвало да имаш ядове! Лек път!
To Live Is To Die
Joy

Мнение от Joy »

Условието за размера на багажа се поставя само поради факта,че той трябва да може да премине през скенера.Ако могат да минат е добре,но не се оливайте с размерите,защото има много куфари и чанти на пазара,които е просто абсурд да минат.Тогава със сигурност ще си имате проблеми.
Аз също си спомням,че се бях спряла на нещо такова и мъжа ми навреме ми разясни някои неща.Впоследствие се убедих,че както и да го слагаш,подобен багаж просто не би минал от там.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

stanbinev написа:Kufar 178cm visok ???!!! Sigurni li ste che ne byrkate, v tova kakvo trupove li nosite ?
Сумата от измеренията му, приятелю, сумата... :D
За трупове ще е нисичък - освен ако не са дамски... :wink: :D
Което ми напомня на стар виц:
Една страшна мадама минава покрай 2-ма души - сексманиак и садист. Първия казва :
- Ех, тая да ми падне тука зад храстите...
Втория довършва :
- И бой, бой, бой...
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
nibis

Мнение от nibis »

Blagodaria vi mnogo ....
Заключено