Започнах да си попълвам формулярите за виза , които трябва да изпратя в Букурещ,но след като прочетох статията във форума “Подготовка на документите за виза’’ която за мен е перфектна ,писмото което получих от мосю и “Guide à l’intention
des travailleurs qualifiés - Instructions spécifiques du bureau des visas – Bucarest”се сблъсках с разминаване на адресите или по точно на пощенските кодове ( мисля че са пощенски кодове), които са следните:
Ambassade du Canada
Service de l’immigration
36, rue Nicolae Iorga, Secteur 1
71118 Bucarest
Roumanie
Ambassade du Canada
Section des visas et de l'immigration
Nicolae Iorga No. 36
010436 Bucarest
Roumanie
Та въпросът ми е следният :
Има ли някой представа кой е верният или и двата са верни?
Въпрос за адреса в Bucarest
I az vidiah nesaotvetstvieto.
V e-mailite koito sam poluchavala ot Bukuresht figirira vtoria agres, koito si posochil. Zatova az izpratih dokumentite si tam s UPS. UPS potvardiha dostavkata. Oshte ne sam chula nishto ot posolstvoto (veche 12 dni), no predpolagam che e normalno s Velikgenskite praznitsi i t.n.
Uspeh
V e-mailite koito sam poluchavala ot Bukuresht figirira vtoria agres, koito si posochil. Zatova az izpratih dokumentite si tam s UPS. UPS potvardiha dostavkata. Oshte ne sam chula nishto ot posolstvoto (veche 12 dni), no predpolagam che e normalno s Velikgenskite praznitsi i t.n.
Uspeh
Благодаря ви за отговорите!
Тъй като до сега не съм се замислял за последствията, които могат да доведат до неприятни последствия при изпращането на документите, и съм използвал услугите на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ възникна следният въпрос: Защо с UPS? Но като задавам този въпрос си отговорих и взех твърдото решение - сигурното си е сигурно.
Благодаря ви отново!
Тъй като до сега не съм се замислял за последствията, които могат да доведат до неприятни последствия при изпращането на документите, и съм използвал услугите на БЪЛГАРСКИ ПОЩИ възникна следният въпрос: Защо с UPS? Но като задавам този въпрос си отговорих и взех твърдото решение - сигурното си е сигурно.
Благодаря ви отново!