Кръчмите в West GTA

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Val

Кръчмите в West GTA

Мнение от Val »

Здравейте на всички и HAPPY FRIDAY! :partytime:

Speedy ме наведе на мисълта да отворя тая тема, много подходяща за петък. :wink:

Знаете ли хубави кръчми в Торонто, и по-конкретно бих се радвала да обменим инфо за Mississauga.

Имам предвид кръчми тип европейски, за купон, а не за ядене (или поне не само). :beer2:

Аз започвам списъка с любимата ми Fox and Fiddle.

Всъщност това е верига от кръчми. Аз посещавам една от тях и мога да кажа само суперлативи за нея.

Обстановката е чудесна, бирата и пържените картофки също, както и другите специалитети. В уикендите вечер има live music, absolutely cool!!!! :haplio:

Рок, поп или кънтри, всеки уикенд е различно, но досега не съм се разочаровала. :D

Тук можете да видите най-близката до вас:

http://www.foxandfiddle.com/home.html

Та, бих се радвала, освен за безплодни кавги, да използваме тоя форум, за да си направим живота в Канада по-интересен, като обменяме подобна информация.

Благодаря на всички, които ще се включат.

Have a great weekend! :dance:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Кръчмите в West GTA

Мнение от KolioBalkanski »

Val написа:Здравейте на всички и HAPPY FRIDAY! :partytime:

Speedy ме наведе на мисълта да отворя тая тема, много подходяща за петък. :wink:

Знаете ли хубави кръчми в Торонто, и по-конкретно бих се радвала да обменим инфо за Mississauga.

Имам предвид кръчми тип европейски, за купон, а не за ядене (или поне не само). :beer2:

Аз започвам списъка с любимата ми Fox and Fiddle.

Всъщност това е верига от кръчми. Аз посещавам една от тях и мога да кажа само суперлативи за нея.

Обстановката е чудесна, бирата и пържените картофки също, както и другите специалитети. В уикендите вечер има live music, absolutely cool!!!! :haplio:

Рок, поп или кънтри, всеки уикенд е различно, но досега не съм се разочаровала. :D

Тук можете да видите най-близката до вас:

http://www.foxandfiddle.com/home.html

Та, бих се радвала, освен за безплодни кавги, да използваме тоя форум, за да си направим живота в Канада по-интересен, като обменяме подобна информация.

Благодаря на всички, които ще се включат.

Have a great weekend! :dance:
tz, az kato hodia natam se sam pian i ne si gi spomniam
vij za massage parlours Miss. e populiarna ;)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено