Какво става?!?!?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Californian

Re: Какво става?!?!?

Мнение от Californian »

Ми не, знае, че съм роден в България и работя и живея в Щатите...
Иначе не е от улицата - инженерка от работата, 24годишна, не е кой знае колко привлекателна сигурно за другите мъже ама важното е, че аз я харесвам и тя ме харесва....ще я видим работата как ще се развие. Много ми хареса усещането на тайландка в ръцете ми. :rofl: И другите неща също с нея. :tmi: :rofl: :@

Абе това азиатките са невероятни жени обличат се като кукли, много красиви, няма нищо общо с грозните и нафукани американки. :tmi:
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Californian написа:Абе това азиатките са невероятни жени обличат се като кукли, много красиви, няма нищо общо с грозните и нафукани американки. :tmi:
Това е една от причините да си обичам Ванкувър, че има много азиатки. :inlove: :D Всичките не са красиви, разбира се, но като цяло са доста по-добре от американки и канадки.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

jovani написа:
ablood написа:
jovani написа:Не смятам да си губя времето и да давам повече подробности на хора, които не са заинтересовани от тази информация.
Всъщност много се интересувам, но ти не даде никакви подробности за кораб с американски ентусиасти, създали телекомуникационна компания край брега на Сомалия и забогатяли впоследствие.
Ще се задоволя да постна автобиоографията на единият от "пиратите", основатели на Somali Telecom Group; както вече казах и преди - безмислено е да давам информация на хора, на които тази информация не е необходима и да водим несъществени и безкрайни спорове (от които аз не печеля нищо освен че си губя времето):

http://www.splinter.net/leadership.html
Edmund L. Resor...
И какво общо си има биографията на тоя с това което ти бях почервенил? Неговият принос (на консултант) не прави компанията американска, корабна нито пък е супер-забогатял точно от нея.
Как можеш да си загубиш толкова рвеме в ровене из нета, писане на глупости и спорене, ставайки все по-смешен и жалък, внесто простичко да напишеш "подвел съм се"? На колко годинки си всъщност?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Californian написа:Върнах се, липсвах ли ви? :rofl: :lol: :D 8)

Много съм доволен от командировката - Япония ми хареса много също и Тайланд.
....
Намерих си и приятелка, тайландка :devil: много готина, много останах доволен от тайландките и хората като цяло там - много добродушно настроени спрямо Американците........
Да, много! :party:
Е, не е дошло още третото пришествие, но го чакаме с нетърпение. ;)
Можеш да сложиш снимки.Не съм била там и ще ми е много интересно.
Защо си сложил ядосно човече след намирането на приятелка?Мислех,че си доволен?
А, aз си намерих приятел американец. :lol: Не такъв като теб, защото си и нямаше идея къде се намира България.Канада знаеше къде е. :lol: За сметка на това каза, че много му харесвали българските жени.Ама, моят мъж каза, че не можело така! ;( (загрижил си се е и той за боба и кюфтетата, знам си аз. :lol: )Ами, като не може,не може! Здраве да е! :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Bistra написа:
Californian написа:Върнах се, липсвах ли ви? :rofl: :lol: :D 8)

Много съм доволен от командировката - Япония ми хареса много също и Тайланд.
....
Намерих си и приятелка, тайландка :devil: много готина, много останах доволен от тайландките и хората като цяло там - много добродушно настроени спрямо Американците........
Да, много! :party:
Е, не е дошло още третото пришествие, но го чакаме с нетърпение. ;)
Можеш да сложиш снимки.Не съм била там и ще ми е много интересно.
Защо си сложил ядосно човече след намирането на приятелка?Мислех,че си доволен?
А, aз си намерих приятел американец. :lol: Не такъв като теб, защото си и нямаше идея къде се намира България.Канада знаеше къде е. :lol: За сметка на това каза, че много му харесвали българските жени.Ама, моят мъж каза, че не можело така! ;( (загрижил си се е и той за боба и кюфтетата, знам си аз. :lol: )Ами, като не може,не може! Здраве да е! :)
Ми ние с това си се гордеем Американците бе, че сме си интернационални.
Както се казва страната на неограничените възможности.
Бяхме един от кънектикът, един от виетнам и един от българия
ама това не пречи и 3мата да си се чувстваме американци ;)

А мен дори вече американците не могат да ме познаят, че не съм от Америка :) след 3 години в Америка (но не стандартното с Българска среда) ами само с чужденци, тоест Българския не го ползвам в къщи, та и вече мислите ми са на английски...по едно време се бях претеснил, миналата година заради акцента ми, а то бавно по-бавно се оправиха нещата. :rofl:

А като казах страната на неограничените възможности - знаеш ли кое няма да стане в Канада.
В Канадска компания примерно на някой инженер или инженерингов мениджър - директора над него да е с Л-1 виза, чужд гражданин, а ВП-то над него - също да е чужд гражданин, пак на Л-1 виза.......а навсичкото отгоре и CIO и COO тата да са на визи......

Това е една от малкото страни дето емгирантите са в пъти по успяли от чистите американци - да си чист американец.......не значи, че си по-напред с мателиала, да не кажа в повечето случай - мяташ Бургери на "бездомния" Джак в Кутията. :rofl: :rofl: :rofl:

И точно това си говорехме тримцата.....въпреки, че на този от кънектикът не му стана приятно де....
Че америка си е супер, ама не и да отглеждаш деца и да мислиш за образование на децата и т.н. Те и за това повечето тукашни са неграмотни, за разлика от Канадците където смятам са доста по-образовани от тукашните.
Че незнам какъв баровец трябва да си, за да заделяш за моргич, 401к, образование на децата(20-40кгодишно общо едни 200к), разходи ежедневни и още един куп неща - 150-200к ще ти трябват....за да може да си го позволиш.
И за това е много по-добре само да консумираш от америка - тоест
както в моя случай - аз за образованието си съм платил кръгло и чисто едно -2000-3000лв демек те ми плащаха степендия.
Такова нещо в Америка няма, да те дондуркат до магистратура......я има нещо да бакалавър я не.....магистратура още безплатна не съм видял с всеки наясно с щатското образование бих поспорил :P

Та така ........с хАмериката идеална е от 25 до към 35 и после жената с бременното коремче - в Канада, Скандинавията или в някоя социална страна когато вече ще трябва да цоцаш повече отколкото да даваш..... :tmi: :rofl:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ех, ама и ти се пак изказА! :)
Не можело другаде.Може, бре! Моят е Директор (той затова и така се държи с мене.Много е почнал да ме командва, щото.:(
Намерих си и друг приятел кебекар и за него каза, че не можело - бил много млад. Ха, сега де!Слушам! :rofl: ).
Верно е, че не сме на визи (канадски граждани сме), ама той си се представя за българин (по-екзотично звучaло ;) )
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Е Канадски гражданин не е толкова ценно колкото Американски.
Тоест сбърках, не че не е ценно то е по-ценно сигурно, просто по-лесно се става отколкото Американски.
Първо, че да се добараш до зелената карта си е едно мъчение та мъчение(освен ако не си жесток късметлия) има хора по 15години се борят за тая пуста зелена картушка.....отделно, че не е 3 години а си е 5години да си ПР в страната за да можеш да кандидатстваш за гражданство, та средностатистически повечето хора прекарват между 7-10години в страната докато се добарат до паспорт-а, та така .....за съжаление.......при мене ще са 7 години от както съм стъпил в страната......

Но пак казвам, аз се смятам за много по-успешно интегрирал се отколкото като гледам повечето дето емигрират със семействата.....защото те си говорят на Български постоянно - с приятелски семейства, родители, и т.н...в средите им от това което гледам по Торонто или Чикаго в Български среди.

Според мен ако си говорим за интеграция най-бързо се интегрират - хората с Канадски/Американски съпруг/съпруга...
На тяхното ниво са горе долу и хората дошли на 18 години да учат тук.

След това са сингъл хората емигрирали между 20-30 в главно чужди среди без Български семейства.

И на последно място по интеграция са Българските семейства. :) ;)

Това естествено е само личното ми мнение. :clap:
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Малко снимки.

На много места ще видите в Тайланд подобни гледки (предоминантната
религия е будизма)
Изображение

Това е стрипа в даунтауна. Ако сте бял мъж, и искате забавления - това е мястото за вас, жените ще ви дърпат от улицата да ви водят със себе си по заведенията

Изображение

По принцип магистралите са им много хубави, по-чисти са от щатските поне в Калифорния и имат в пъти повече зеленина(на растенията им трябват много влага и вода а тази страна ги има и двете) Парка от коли също не им е лош.

Изображение

Принципно всичко е цветно в тази страна, жените носят някви многоцветни гривнички, чорапки, рейсовете им до един са все изрисувани....пример....

Изображение

Както казах, доста зелено и красиво е.....и много влажно.

Изображение

Май петела е много важно животинче за тях, защото навсякъде има негови статуетки.

Изображение

Много старинна страна

Изображение

Спящата Буда статуя
Изображение

Изображение

Чак пращи от зелено

Изображение

Палмите не са като Калифорнийските а са си типично екваториални

Изображение

Тук-Тук - нещо като Българските Марширутки :rofl:

Изображение

Из тази страна си се разхождат свободни тигри и слонове......
Питах ги дали има крокодили -
Отговора - Да, ама те са деликатес за нас и видиме ли - убиваме, не ни е страх от тях

Изображение

Изображение

Мисля си, че Тайланд е една екзотична дестинация.....така че който обича екзотиката като мен, няма да остане изненадан....

ขอบคุณ สยาม (khob-kun-Krub Siam)

Очаквайте след 2 месеца - Перу, Мачу Пикчу. :rock:
И Южна Корея пак командировка
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Браво! Много интересно! Ние посетихме Chichen Itza тази година, но бяхме сами.И на мен ми се ходи в Мачу Пикчу, ама трябва да поизчакам да поотраснат децата за да се позаинтересуват, защото засега нямат интерес от археологически забележителности. Виж атракционните паркове са друга работа.(а, аз ги мразя - парковете, де :( )
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Californian написа:Много съм доволен от командировката - Япония ми хареса много също и Тайланд.
Californian написа:Малко снимки.
Бравос, отлично! Сега остава само да обясниш как така вчерашните ти снимки носят дата 31 декември 2009. Не за друго, ами във форума има доста конспиратори та да предотвратим дългите полемики на тази тема. :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

MrGeek написа:Сега остава само да обясниш как така вчерашните ти снимки носят дата 31 декември 2009.
Е, това е по азиатския календар. ;)

Пичо'и,
Калифорниеца не заслужава толкова много внимание!
Пишката му, не стига, че не е толкова дълга, колкото се опитва тоя да я изкара, ами е и мека. :lol:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"