Събиране в подкрепа на протестите в България

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: Събиране в подкрепа на протестите в България

Мнение от ablood »

ivalin написа:...
Аре стига с това пействане от Уики, а? За всички е ясно, че не си способен на толкова сложни постове.

Ако имаш нещо за дискутиране, напиши го! Ако ще е пействане, дай линк и толкова.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

ablood написа:
ivalin написа:...
Аре стига с това пействане от Уики, а? За всички е ясно, че не си способен на толкова сложни постове.

Ако имаш нещо за дискутиране, напиши го! Ако ще е пействане, дай линк и толкова.
:rofl:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Mark_2013

Мнение от Mark_2013 »

IRA написа:Не са проблем на България политиците, а голяма част от населението ( между другото изключвам себе си аз съм си наред :rofl: ). Аз лично все още не мога да разбера как може този откровено луд човек Волен Сидеров да събере толкова голям процент на изборите. Явно много хора не са с всичкия си в тази страна. И със стачки и без стачки, няма оправяне. На едни бъдещи избори няма да има много голяма разлика в изборните резултати.
IRA, той е срещу колонизирането на БГ и доста хора го подкрепят заради това. Някои от целите му са важни за голяма част от Българите. А че не е много наред - ами то кой е :). Със или бе дигноза, има много като него.

Ето целите му :

20 точки на партия АТАКА
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.

2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации.

3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.

4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.

5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.

6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.

7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.

8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия.

9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.

10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.

11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.

12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак.

13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.

14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.

15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.

16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй.

17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка

18. Провеждане на операция „Чисти ръце”. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.

19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието “национално предателство”. Съд за национални предатели.

20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.

Да върнем България на българите!

http://www.ataka.bg/index.php?option=co ... &Itemid=51
======================================

След като прочетеш приоритетите му, прецени дали не споделяш поне някои :)
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Mark_2013 написа: 9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.
Ей сега отивам да си регистрирам офшорна фирма и искам държавата да ме подпомогне безвъзмездно с няколко милиона - като стане това, ставам първи привърженик на Атака.

Иначе принципите им звучат много патриотично, но също така в тях има голяма доза расисъм и дискриминация, както и голяма доза популизъм, доколкото са неизпълними в реалността.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Марк

Предизборните платформи не са за да изразяват целите на партиите, а за да съберат максимален брой недоволни избиратели. Сидеров откри празнина в настроенията и успешно продава надежди на част от ПРОСТОлюдието.

Обещанията на Станишев звучат още по-добре. На тях защо не вярваш?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Принципите им звучат налудничаво.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Mark_2013

Мнение от Mark_2013 »

IRA написа:Принципите им звучат налудничаво.
Значи в БГ има доста налудничави хора :)
Аватар
Mark_2013

Мнение от Mark_2013 »

ablood написа:Марк

Предизборните платформи не са за да изразяват целите на партиите, а за да съберат максимален брой недоволни избиратели. Сидеров откри празнина в настроенията и успешно продава надежди на част от ПРОСТОлюдието.

Обещанията на Станишев звучат още по-добре. На тях защо не вярваш?
Аз на обещания по принцип трудно вярвам :)

Станишев и БСП каквото и да ми обещават, те са се "доказали" в предишните управления ;), а Сидеров още не е управлявал.

Обещанията и платформите на БСП за мен са като реклами на БЕЛЛ в Канада, подминавам ги и благословя деня, в които намерих алтернативи :)

Относно Сидеров, някои от изявите му са артистични и пресилени, да :), но казва и доста истини.

Без възраждане на производството и промишленоста, няма надежда за БГ.

Хората нямат работа в повечето градове, предприятията се закриха, земеделското производство за износ вече го няма.

БГ е трагедия на държава в момента.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mark_2013 написа: След като прочетеш приоритетите му, прецени дали не споделяш поне някои :)
Звучат прекрасно. Почти като това.
NightMartini написа:Днес отказах 50 долара бакшиш, като в замяна на това прегърнах едно дете.
:rock:
Повярваха му, защото е нов играч, нямал време да се оцапа. А в България всички, които казват, че не може да се живее там, но упорито продължават да се мъчат са луди. Така са си лика-прилика избиратели и избран.
Абе за какво недоволство, какви протести, какви 5 лева говорите? Аз ли нещо съм сляпа или съм започнала да недовиждам?
Гледам, гледам и се дивя...Приятели във Фейсбук, които живеят в България и са във възрастовата граница 20 -35 години...Ами и двамата са безработни. Девойката през ден е на спа,купони, аху-иху...Младежът със семейството си - ваканция в Гърция...Що не протестират тия хора, бре? Значи са си добре?Аз защо да протестирам?Да ги подкрепям?...Ми да, подкрепям ги! Неделя е почивен ден, когато съм със семейството си - не ден за протести за филанкешията. Бррр и на мен ми стана студено около мен си, ама такъв е животът...С'est la vie!...Да го кажем по френски. Виждам, имам почитатели да научат езика на държавата, която са приели за приемна. :D... Щото от незнаене се получават недоразумения. ;)
Към Нощният Kоктейл:
Емотиконите са, защото съм heartfelt, демек по българскому емоционална и то без да се преструвам. Прости за изпитания студ. Не съм подходящият за контакт човек, явно. :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Mark_2013

Мнение от Mark_2013 »

Koko написа:...
Иначе принципите им звучат много патриотично, но също така в тях има голяма доза расисъм и дискриминация, както и голяма доза популизъм, доколкото са неизпълними в реалността.
Съласен съм че някои са неприложими, моята цел с цитирането им беше да покажа какво хората които са гласували за него са харесали.

Според мен в сегашния си вид Сидеров не е политик който би помогнал на България , в момента ние не можем да съществуваме без международната подкрепа, колкото и жалко да звучи това.
Аватар
Mark_2013

Мнение от Mark_2013 »

Bistra написа:
Mark_2013 написа: След като прочетеш приоритетите му, прецени дали не споделяш поне някои :)
Звучат прекрасно. Почти като това.
NightMartini написа:Днес отказах 50 долара бакшиш, като в замяна на това прегърнах едно дете.
:rock:
Почти, но не чак толкова прекрасно, да :)

След дълги нощи на вибрация, на кой му пука за бакшиши, ласката е важна :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mark_2013 написа: След дълги нощи на вибрация, на кой му пука за бакшиши, ласката е важна :)
Успех ти желая, като на протестиращите! :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Mark_2013

Мнение от Mark_2013 »

Bistra написа:
Mark_2013 написа: След дълги нощи на вибрация, на кой му пука за бакшиши, ласката е важна :)
Успех ти желая, като на протестиращите! :lol:
Oчевидно не можа да ме разбереш :) Вибриращия беше твоя "приятел"

Моя грешка, не бил вибриращ, ами крещящ, сори :)
NightMartini написа:...Кога за последно сте правили хубав секс, ама толкова хубав, че цялото ви тяло да крещи от щастие?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Mark_2013 написа:Oчевидно не можа да ме разбереш :) Вибриращия беше твоя "приятел"
Не ми е приятел. Не харесвам хора, които се опитват да си играят с чувствата и емоциите на други хора. Не разбрах. Извинявам се. Много хора ме нападат, заради това съм винаги в отбранителна позиция. Справям се добре сама и без да съм тренирала бойни изкуства. :handshake:
Аватар
Mark_2013

Мнение от Mark_2013 »

Един от огромните недостатъци на Българите е разделението, зависта, нуждата да наранят другия по един или друг начин. Тези и други подобни недостатъци правят сплотяването ни като общност доста трудна задача.

Но докато има такива които се опитват да сплотяват, а не да разделят, има шанс за успех :)
Заключено