Аре стига с това пействане от Уики, а? За всички е ясно, че не си способен на толкова сложни постове.ivalin написа:...
Ако имаш нещо за дискутиране, напиши го! Ако ще е пействане, дай линк и толкова.
Аре стига с това пействане от Уики, а? За всички е ясно, че не си способен на толкова сложни постове.ivalin написа:...
ablood написа:Аре стига с това пействане от Уики, а? За всички е ясно, че не си способен на толкова сложни постове.ivalin написа:...
Ако имаш нещо за дискутиране, напиши го! Ако ще е пействане, дай линк и толкова.
IRA, той е срещу колонизирането на БГ и доста хора го подкрепят заради това. Някои от целите му са важни за голяма част от Българите. А че не е много наред - ами то кой еIRA написа:Не са проблем на България политиците, а голяма част от населението ( между другото изключвам себе си аз съм си наред). Аз лично все още не мога да разбера как може този откровено луд човек Волен Сидеров да събере толкова голям процент на изборите. Явно много хора не са с всичкия си в тази страна. И със стачки и без стачки, няма оправяне. На едни бъдещи избори няма да има много голяма разлика в изборните резултати.
Ей сега отивам да си регистрирам офшорна фирма и искам държавата да ме подпомогне безвъзмездно с няколко милиона - като стане това, ставам първи привърженик на Атака.Mark_2013 написа: 9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.
Значи в БГ има доста налудничави хораIRA написа:Принципите им звучат налудничаво.
Аз на обещания по принцип трудно вярвамablood написа:Марк
Предизборните платформи не са за да изразяват целите на партиите, а за да съберат максимален брой недоволни избиратели. Сидеров откри празнина в настроенията и успешно продава надежди на част от ПРОСТОлюдието.
Обещанията на Станишев звучат още по-добре. На тях защо не вярваш?
Звучат прекрасно. Почти като това.Mark_2013 написа: След като прочетеш приоритетите му, прецени дали не споделяш поне някои
NightMartini написа:Днес отказах 50 долара бакшиш, като в замяна на това прегърнах едно дете.
Съласен съм че някои са неприложими, моята цел с цитирането им беше да покажа какво хората които са гласували за него са харесали.Koko написа:...
Иначе принципите им звучат много патриотично, но също така в тях има голяма доза расисъм и дискриминация, както и голяма доза популизъм, доколкото са неизпълними в реалността.
Почти, но не чак толкова прекрасно, даBistra написа:Звучат прекрасно. Почти като това.Mark_2013 написа: След като прочетеш приоритетите му, прецени дали не споделяш поне някоиNightMartini написа:Днес отказах 50 долара бакшиш, като в замяна на това прегърнах едно дете.![]()
Успех ти желая, като на протестиращите!Mark_2013 написа: След дълги нощи на вибрация, на кой му пука за бакшиши, ласката е важна
Oчевидно не можа да ме разберешBistra написа:Успех ти желая, като на протестиращите!Mark_2013 написа: След дълги нощи на вибрация, на кой му пука за бакшиши, ласката е важна
NightMartini написа:...Кога за последно сте правили хубав секс, ама толкова хубав, че цялото ви тяло да крещи от щастие?
Не ми е приятел. Не харесвам хора, които се опитват да си играят с чувствата и емоциите на други хора. Не разбрах. Извинявам се. Много хора ме нападат, заради това съм винаги в отбранителна позиция. Справям се добре сама и без да съм тренирала бойни изкуства.Mark_2013 написа:Oчевидно не можа да ме разберешВибриращия беше твоя "приятел"