Мр. Геко, характера се оформя до 5-тата година. И мен ме дразнят мъжките целувки по телевизията, вестниците и даже плагати в метрото, даже понякога си повръщам закуската. Ни о в Бг ги има, ако не знаеш да ти кажа.
А на мен ми се струва, че точно ти повдигна и изопачи темата БГ срещу Канада пак?anxeli написа: Не трябва и не може да е като в Бг, където родителите още учат децата си да се бият и да отвръщат като ги ударят. Там оцелява по силния и наглия. Спомням си какво беше в основното училище, простотия и нехайство до шия. Дано тук да не е така. Очаквам ако някой удари моето дете с топка да му бъде поискана сметка и да има последствия, а не даскала да свие рамене и да каже ми такива са, деца. Това е една от причините да дойдем, нали така
?
smotan написа:В училищата да назначават освен учители и звероукротители. Учителите да си гледат уроците, а звероукротителите да бдят зорко в междучасТията, на двора, в лафката, в пушкома и където се сетят. За да не се нарани някое хлапе и да се избегне 'играчка-плачката', че тези малките са много изобретателни.
Ок Жени, права си, тук съм се отплеснала малкоЖени написа:А на мен ми се струва, че точно ти повдигна и изопачи темата БГ срещу Канада пак?anxeli написа: Не трябва и не може да е като в Бг, където родителите още учат децата си да се бият и да отвръщат като ги ударят....![]()
А после ние нещо не сме разбрали!
Аз щото съм от клуба на чалгаджиитеtoncho написа: в училищата се стрелят всеки месец, наркотици с лопата да ги ринеш, тея снежни топки ще ми забраняват.