Kakvo pravim ako shefa kreshti?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

ts, я кажи от кво друго си нямам хабер та да знам да не го обсъждам тука ????
:beer: :beer: :beer:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

ts не знам ...
ts

Мнение от ts »

Marginal39 написа:ts, я кажи от кво друго си нямам хабер та да знам да не го обсъждам тука ????
От исляма, който толкова много обичаш, със сигурност си нямаш на хабер, също и от Би Би Си, от трудово-правни отношения с индийци, от българска граматика и правопис... ама си печен, няма се пуашиш :D аз тая вечер не съм на кеф и ти си ми на мушката, затова искрено ти се извинявам и обещавам повече да не "обаждам" :wink:
canat

Мнение от canat »

Marginal39 написа: обаждат яко молитва и че жената гризка контрол от мъжа.
Margi, opitvam sa da te razbera, no ne moga.
Kak sachetavash da se molish i da imash kontrol v/u drugite v sashtoto vreme?
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

ts написа:
Marginal39 написа:ts, я кажи от кво друго си нямам хабер та да знам да не го обсъждам тука ????
От исляма, който толкова много обичаш, със сигурност си нямаш на хабер, също и от Би Би Си, от трудово-правни отношения с индийци, от българска граматика и правопис... ама си печен, няма се пуашиш :D аз тая вечер не съм на кеф и ти си ми на мушката, затова искрено ти се извинявам и обещавам повече да не "обаждам" :wink:
А, тва за граматиката и правописа ше го забравиш, обаждам такъв лаф за ташак, жена ми е завършила славянска филология и като не съм сигурен за нещо питам нея.
Я ме светни ти от кво разбираш тогава да видя дали е нещо от което съм чул нещо?
А иначе обаждай колкото искаш -:)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

канат, що не?
В наша религия попа няма ли контрол над раята?
Тва е само един пример.
canat

Мнение от canat »

:D
znachi obazhdash pop, che da grizkash zhenite?
Последно промяна от canat на Чет Фев 15, 2007 11:08 pm, променено общо 1 път.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Marginal39 написа:канат, що не?
Тва е само един пример.
аз не съм чувала да има "рая" в християнската религия, ама щом ти обаждаш :wink:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

krimon написа:
Тва е само един пример.
аз не съм чувала да има "рая" в християнската религия, ама щом ти обаждаш :wink:
Фащаш се за думата ма тва дали наричам раята рая или с равностойна българска дума не виждам кво променя -:)
dr.oh.boli

Мнение от dr.oh.boli »

Айде лека нощ на всички, че трябва да си пея вечерната молитва а и снега не съм изчистил още :D
ts

Мнение от ts »

Marginal39 написа:
ts написа:
А, тва за граматиката и правописа ше го забравиш, обаждам такъв лаф за ташак, жена ми е завършила славянска филология и като не съм сигурен за нещо питам нея.
Я ме светни ти от кво разбираш тогава да видя дали е нещо от което съм чул нещо?
А иначе обаждай колкото искаш -:)
Марги, друго е жена ти, друго си ти... Ми разбирам от Маргинали, ама тва е тема за под шипковите храсти (и после в кошчето за боклук)... Сега като се замисля, ако не е жена ти, кво ше правиш с граматиката?... И после исляма бил такъв, феминистките онакива, жените гризкали контрол от мъжете... лошо, Марги, лошо.... усещам, че си много объркан и че дружиш с хора като Батето...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Marginal39 написа:
krimon написа:
Тва е само един пример.
Фащаш се за думата ма тва дали наричам раята рая или с равностойна българска дума не виждам кво променя -:)
дай тогава определение за "рая" и може и сам да си отговориш на въпроса какво се променя :P
canat

Мнение от canat »

Leka nosht Stoni, hubavi stihove obazhdash :P
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

ts май верно си в скапано настроение тая вечер ...
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Кримон, жената обади че през турско тва са били българите.
Искаш да кажеш че през турско попа е нямал контрол над българите ли?
Заключено