Времето в Канада
Re: Времето в Канада
Сутринта когато го писах беше +1С и започна да се топи това което беше наваляло през нощта. Оттогава много вода изтече и поне 3 пъти ринах сняг през деня иначе и при мен да беше стигнало над 30 см.
Айде и тука натрупа яко, 15 см ,време е за водки 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ablood
- Обратна връзка:
Аз пък бойкотирам зимата. Все още нито веднъж не съм ринал сняг. За какво харча за бензин $700 допълнително на година, ако не мина през преспите с колата.
Само, че жена ми се прибира довечера от командировка и няма да може да влезе под навеса, така, че ще рина.
Само, че жена ми се прибира довечера от командировка и няма да може да влезе под навеса, така, че ще рина.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аз пък бойкотирам фирмите за чистене на сняг които при нас нищо не правят. Не стига че много закъсняват докато дойдат на нашата малка крайна уличка, ами и като има кола на драйвуея гребнат с трактора малко около нея и това е. Едно време като живеех в дуплекс заедно с трактора вървяха и хора с лопати да чистят и стълбите и пътеките. Аз съм малко маниак в това което правя и искам да е добре свършено затова и при мен е почистено по всяко време, а съседите само гледат и се чудят за какво плащат уж да им чистят.
Не е само при теб така, имитацията е повсеместна.
На мен комшията ми предложи бартер - машината от мен чистенето от него. Не му дадох шанс да размисли веднага го заведох в магазина. Вчера го почерпих с греяна ракия и трушия от зелени домати. Тази сутрин ми каза, че няма ми откаже око го почерпя отново.
На мен комшията ми предложи бартер - машината от мен чистенето от него. Не му дадох шанс да размисли веднага го заведох в магазина. Вчера го почерпих с греяна ракия и трушия от зелени домати. Тази сутрин ми каза, че няма ми откаже око го почерпя отново.
и аз си имам машина за чистене на сняг
на бай мангал като му дам 5 лева цяла зима лъска с греблото тротоара пред офиса
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Там при вас няма сняг, утре го дават слънчево, абе направо Пролет, ако бях на теб щях да взема малкото буле и направо на арбанасито !newcomer написа:и аз си имам машина за чистене на сняг

Стефан Цанев
Стефан Цанев
В момента температурата в Едмънтън е по-висока от тази в Талахаси, Флорида.

Сега по новините казаха, че в Торонто имало по едно ПТП на всеки 3мин.myhata II написа:Айде и тука натрупа яко, 15 см ,време е за водки

Dead Eyes See No Future
401ва във Торонто е най натоварената магистрала в С.Америка, ако не и в света, на някой места с изходите достига 12 платна и пак е тясно, абе кажи речи трафика е 24 часа, тук е възела за Монреал, Ван и САЩ, направи си сметка какво става сутрин в 9 или вечер в 6 ч. !Rall написа:Сега по новините казаха, че в Торонто имало по едно ПТП на всеки 3мин.myhata II написа:Айде и тука натрупа яко, 15 см ,време е за водкиАре Ванкувърци, не са виждали сняг, ама в Торонто така да се излагат...

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Мухата изтрепа папагалите..myhata II написа:
401ва във Торонто е най натоварената магистрала в С.Америка, ако не и в света, на някой места с изходите достига 12 платна и пак е тясно, абе кажи речи трафика е 24 часа, тук е възела за Монреал, Ван и САЩ, направи си сметка какво става сутрин в 9 или вечер в 6 ч. !

Иначе по темата.. В момента ни тресе вятър около 90км/ч.. Рядко явление за нашите географски ширини, но след около 2 часа казват че ще се успокоят нещата.. Времето беше доста "wild" тази седмица..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Ами от къде ще мине натоварения ти със парцали камион за Монреал бе, през Аляска ли ?ivandaman написа:Мухата изтрепа папагалите..myhata II написа:
401ва във Торонто е най натоварената магистрала в С.Америка, ако не и в света, на някой места с изходите достига 12 платна и пак е тясно, абе кажи речи трафика е 24 часа, тук е възела за Монреал, Ван и САЩ, направи си сметка какво става сутрин в 9 или вечер в 6 ч. !401 възел за Ванкувър.....
![]()
Иначе по темата.. В момента ни тресе вятър около 90км/ч.. Рядко явление за нашите географски ширини, но след около 2 часа казват че ще се успокоят нещата.. Времето беше доста "wild" тази седмица..

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ablood
- Обратна връзка:
Поставих нов рекорд. Все още не съм ринал драйвуейя тази зима. И да го изрина, снегоринът ще ми го върне.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Въпроса е как ще го изринеш за другата кола, като удари -10 -15 и го спече яко.ablood написа:Поставих нов рекорд. Все още не съм ринал драйвуейя тази зима. И да го изрина, снегоринът ще ми го върне.
Иначе съседа до мен не рине почти цяла зима. Гребе само като му идват гости.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- ablood
- Обратна връзка:
И ти си прав, макар, че в случая няма да се наложи. Вчеращният дъжд стопи достатъчно.Kpetrov написа: Въпроса е как ще го изринеш за другата кола, като удари -10 -15 и го спече яко.