Bistra написа:Родна идилия. Всичко това в България го няма
Навсякъде се случват природни бедствия и аварии, но само у нас те се превръщат в катастрофи.
Тази статия може да се преименува сециално за бг-канада така:
Навсякъде се случват природни бедствия и аварии, но само в очите на съфорумниците от бг-канада те се превръщат в катастрофални сензации от типа - България най-долната дупка на света.
И какво една голяма локва, това ли ти е катастрофата!
Щом не ти харесва примера с Катрина ето то друг, с авария... Лак Мегантик.
Това ако беше станало в бг-то щеше да съдереш клавиатурата.
Kpetrov написа:Тази статия може да се преименува сециално за бг-канада така:
Навсякъде се случват природни бедствия и аварии, но само в очите на съфорумниците от бг-канада те се превръщат в катастрофални сензации от типа - България най-долната дупка на света.
Виждам не четеш български медии или виждаш в написаното розов оптимизъм.
На мен ми е все едно, ако ще утре България по някакви необясними причини да попадне в центъра на Бермудския триъгълник и да изчезне безследно.
BTW,това което стана в Лак Мегантик беше наистина катастрофа. Ако се беше случило в България, журналистите щяха неминуемо да открият ционистична следа със скрито спонсорство от CIA.
Последно промяна от Bistra на Чет Юли 10, 2014 10:40 am, променено общо 1 път.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Kpetrov написа:Тази статия може да се преименува сециално за бг-канада така:
Виждам не четеш български медии или виждаш в написаното розов оптимизъм.
На мен ми е все едно, ако ще утре България по някакви необясними причини да попадне в центъра на Бермудския триъгълник и да изчезне безследно.
И всички българи включително и ти са овце !
Поспри се че ставаш смешна скъпа !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев