Тогава хомеопатията ще е особено полезна....davidT написа: сложи 10-тина изследвания за 4-5к,сложи една дълга рецепта ,ами ако се налага да стоиш 1 седмица ??? отиде 30-40к без манипулации.И резултата срещу тая сума ще е изписан ибупрофен и пии повече течностиАми ако се налага операция ?
Представи си катастрофа на магистралата, кръв навсякъде, пристига линейка и пострадалия крещи: "не ме пипайте, дайте ми от вълшебната вода тя ще ме оправи, ама повечко, че ми изтича кръвта та ми трябва да я замести....." ай сиктер.
Или неделя ми се обаждат по спещност, защото някои не могат да пият и да стоят мирни след това. Отварям офиса, идва "мъжа" с няколко зъби в ръката си, разбити челюсти, разпокъцани устни (всичко това ми се случва няколко пъти годишно) и аз за по-интересно ги пращам в аптеката за Оксилококцинум или някаква подобна гавра. Как ли ще погледне Ордера на подобно ми действие ?
Иначе ставали грешки ? Спор няма, СТАВАТ. Някой да е измислиш нещо по-добро за сериозни състояния ? За грип и настинка не ме интересува, там всичко е ясно....