Да ви е честит Шистовия газ!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Mr.D
Баннат за 7 дни

Re: Да ви е честит Шистовия газ!

Мнение от Mr.D »

grozdan написа:http://www.youtube.com/watch?v=XL-gLb5sf_8

Ей ти култура. Интрото е трепач 8)

Слушайте и си обогатявайте речника!
Аха. дауг ю а нига. Я будитела да пусне негова лубима музичка. :D
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Mr.D написа:Аха. дауг ю а нига. Я будитела да пусне негова лубима музичка. :D
Дали ще ни поздрави с това??? http://www.youtube.com/watch?v=91kdwxFsthI"
Manchester United Football Club
jovani

Мнение от jovani »

Mr.D написа: Аз гета и престьпност сьм виждал навярно повече от всеки тук вьв форума. Но най-смешното или жалко е че цяла Бьлгария е гето а не само определeн квартал. И кой се чуствал тук имигрант кой не . Аз най-голям имигрант в BG се чуствах тук сьм ОК.
Mr.D написа:
Либерти сити Маями. West Palm Beach
Поработи и поживей сред наркомани и пласйори след това тук в Калгари ще ти се стори рай.
Продавах пица и колегите слагаха в кутията вместо дресинг кокаин.
накои имаха по 200 кинта типс.
А сега пак си прочети мненията и ми разясни къде в България, дето цялата била едно гето, мога да си поръчам пица с кока (не кола)?

Може проблемите ти в България да са били в твоят телевизор - казвам го в предвид начина ти на изразяване, на мислене и правописа.
Иначе сигурно има някакво основание, че един нискоквалифициран работник в Канада е по-добре - в смисъл може да си позволи автомобил, може би по-качествен живот, отколкото еквивалентът му в България. Но и това ще се промени с времето, вследствие от повишаването на продуктивността на труда в България.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

jovani написа: А сега пак си прочети мненията и ми разясни къде в България, дето цялата била едно гето, мога да си поръчам пица с кока (не кола)?

.
Ха пусни си филма Борат гетото е в Румьния. Викат им цигански махали. Сравнявай ги.
Поредния умник.
Ясен си ми ти и твоите бизнеси.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

jovani написа:Но и това ще се промени с времето, вследствие от повишаването на продуктивността на труда в България.
Моля?

http://today.actualno.com/news_121318.html
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Omega3

Мнение от Omega3 »

budtel написа:Най-лошото е, че Америка си налга културата нявсякъде. Даже и нашенските мутри много прихванаха от американските супергерои. Погледа, походката, безумната дързост. Вече имам чувството, че масата хора си мислят, че без Америка и без американската култура светът не би могъл да съществува.
Напьлно те разбирам когато се бунтува6 по този вьпрос. След като си сведен до сьстояние само да гледа6 как други сьздават и да ти оптускат по някоя друга троха е нормално да се самоотбранява6 набивайки си в главата, че някой ти набива културата си.

Американците са си го казали от отдавна : the choice is yours. Явно мутрите, а и може би и ти, сте го направили задоволявайки се с мак доналдс и евтини холивуд ек6ьни.

Ти сега какво иска6? Та дойдат тия от НАСА и да ти говорят за научните им постижения ли? Те и някои от тях са достьпни за простосмьртните, ама кой да ги чете...
Последно промяна от Omega3 на Съб Ное 12, 2011 8:43 pm, променено общо 1 път.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Американците са виновни за всичко! Виновни са ни и за двете робства даже - мамка им американска!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
budtel

Мнение от budtel »

Аз не живея в Америка (САЩ), а в Квебек и никога не съм пускал зелена карта.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

mufc написа:Mr.D
Точно задари престъпноста и стреса се махнах от Америка, знам за какво говориш :handshake:
Само дето по-малко време съм седял там(4г и половина) в сравнение с теб.(7г)
Явно всичко зависи от средата - къде си живял, какво си работил, с какви хора си контактувал ... Аз живях 6 години в Сиатъл и не видях нито престъпност, нито стрес, дори напротив. Колкото до здравеопазването им, ако имаш добра застраховка от работодателя си (каквато аз имах), получаваш обслужване, каквото рядко ще намериш в Канада.
jovani

Мнение от jovani »

Mr.D написа:
jovani написа: А сега пак си прочети мненията и ми разясни къде в България, дето цялата била едно гето, мога да си поръчам пица с кока (не кола)?
.
Ха пусни си филма Борат гетото е в Румьния. Викат им цигански махали. Сравнявай ги.
Поредния умник.
Ясен си ми ти и твоите бизнеси.
И това според теб е "цялата Румъния" или едно циганско село? Букурещ на мен например много ми хареса.
Аз лично в цигански махали не съм живял, нито съм живял в Сомалийският квартал в Торонто, но за сметка на това минавам по Уестън Роуд на път за работата и има какво да видя.
Коментарът ми към теб беше във връзка с това ти изказване:
Но най-смешното или жалко е че цяла Бьлгария е гето а не само определeн квартал
И аз те попитах щом цялата България е гето като в САЩ, то откъде мога да си купя пица с кока, каквато са разнасяли колегите ти в гетото в Маями?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

budtel написа:Лично познавам проф. Сотиров (известен специалист по противосеметръсно проектиране), който прави допълнително укрепване на съоръжения от АЕЦ Козлодуй.
Я, малко да поразведрим темата, че много сте се задълбочили. ;)
Трябва да ме запознаеш с твоя професор дето е измислил нов метод: Хем да тръска, хем нищо да не посява. :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

budtel написа:А пък за здравеопазването в САЩ не ми се говори, че започвам да си представям холокоста.
Това пък що? Доколкото знам здравеопазването в Щатите за богатите хора е доста на ниво.
Е, няма комунизъм...верно, Сори! :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Странджата

Мнение от Странджата »

budtel написа:А пък за здравеопазването в САЩ не ми се говори, че започвам да си представям холокоста.
Ако американците бяха скрили от народа си подобна авария като тази в Чернобил,би нарекъл САЩ(Съединени Аушвицови Щати) може би,червен демагог! :n:
budtel

Мнение от budtel »

Странджа, ти пак си приказваш за комунистите. Малко е демоде не мислиш ли? Или България е в сегашното си положение заради комунистическото си минало?
Вече го кометирахме този въпрос и няма смисъл да повтярам едно и също.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

budtel написа:Странджа, ти пак си приказваш за комунистите. Малко е демоде не мислиш ли? Или България е в сегашното си положение заради комунистическото си минало?
Вече го кометирахме този въпрос и няма смисъл да повтярам едно и също.
Да, според мен България е на сегашното си положение заради 45-те годинни комунизъм - един сгрешен по принцип строй - който за съжаление вече 22 години не иска да си тръгне от България. Но разбира се на тебе никой не ти пречи да си въобразяваш че за всичко са виновни американците.
Всъщност за мене вината на американците е в това че през 1943 решиха да ни оставят на руснаците.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Заключено