Аха. дауг ю а нига. Я будитела да пусне негова лубима музичка.grozdan написа:http://www.youtube.com/watch?v=XL-gLb5sf_8
Ей ти култура. Интрото е трепач![]()
Слушайте и си обогатявайте речника!

Аха. дауг ю а нига. Я будитела да пусне негова лубима музичка.grozdan написа:http://www.youtube.com/watch?v=XL-gLb5sf_8
Ей ти култура. Интрото е трепач![]()
Слушайте и си обогатявайте речника!
Дали ще ни поздрави с това??? http://www.youtube.com/watch?v=91kdwxFsthI"Mr.D написа:Аха. дауг ю а нига. Я будитела да пусне негова лубима музичка.
Mr.D написа: Аз гета и престьпност сьм виждал навярно повече от всеки тук вьв форума. Но най-смешното или жалко е че цяла Бьлгария е гето а не само определeн квартал. И кой се чуствал тук имигрант кой не . Аз най-голям имигрант в BG се чуствах тук сьм ОК.
А сега пак си прочети мненията и ми разясни къде в България, дето цялата била едно гето, мога да си поръчам пица с кока (не кола)?Mr.D написа:
Либерти сити Маями. West Palm Beach
Поработи и поживей сред наркомани и пласйори след това тук в Калгари ще ти се стори рай.
Продавах пица и колегите слагаха в кутията вместо дресинг кокаин.
накои имаха по 200 кинта типс.
Ха пусни си филма Борат гетото е в Румьния. Викат им цигански махали. Сравнявай ги.jovani написа: А сега пак си прочети мненията и ми разясни къде в България, дето цялата била едно гето, мога да си поръчам пица с кока (не кола)?
.
Моля?jovani написа:Но и това ще се промени с времето, вследствие от повишаването на продуктивността на труда в България.
Напьлно те разбирам когато се бунтува6 по този вьпрос. След като си сведен до сьстояние само да гледа6 как други сьздават и да ти оптускат по някоя друга троха е нормално да се самоотбранява6 набивайки си в главата, че някой ти набива културата си.budtel написа:Най-лошото е, че Америка си налга културата нявсякъде. Даже и нашенските мутри много прихванаха от американските супергерои. Погледа, походката, безумната дързост. Вече имам чувството, че масата хора си мислят, че без Америка и без американската култура светът не би могъл да съществува.
Явно всичко зависи от средата - къде си живял, какво си работил, с какви хора си контактувал ... Аз живях 6 години в Сиатъл и не видях нито престъпност, нито стрес, дори напротив. Колкото до здравеопазването им, ако имаш добра застраховка от работодателя си (каквато аз имах), получаваш обслужване, каквото рядко ще намериш в Канада.mufc написа:Mr.D
Точно задари престъпноста и стреса се махнах от Америка, знам за какво говориш
Само дето по-малко време съм седял там(4г и половина) в сравнение с теб.(7г)
И това според теб е "цялата Румъния" или едно циганско село? Букурещ на мен например много ми хареса.Mr.D написа:Ха пусни си филма Борат гетото е в Румьния. Викат им цигански махали. Сравнявай ги.jovani написа: А сега пак си прочети мненията и ми разясни къде в България, дето цялата била едно гето, мога да си поръчам пица с кока (не кола)?
.
Поредния умник.
Ясен си ми ти и твоите бизнеси.
И аз те попитах щом цялата България е гето като в САЩ, то откъде мога да си купя пица с кока, каквато са разнасяли колегите ти в гетото в Маями?Но най-смешното или жалко е че цяла Бьлгария е гето а не само определeн квартал
Я, малко да поразведрим темата, че много сте се задълбочили.budtel написа:Лично познавам проф. Сотиров (известен специалист по противосеметръсно проектиране), който прави допълнително укрепване на съоръжения от АЕЦ Козлодуй.
Това пък що? Доколкото знам здравеопазването в Щатите за богатите хора е доста на ниво.budtel написа:А пък за здравеопазването в САЩ не ми се говори, че започвам да си представям холокоста.
Ако американците бяха скрили от народа си подобна авария като тази в Чернобил,би нарекъл САЩ(Съединени Аушвицови Щати) може би,червен демагог!budtel написа:А пък за здравеопазването в САЩ не ми се говори, че започвам да си представям холокоста.
Да, според мен България е на сегашното си положение заради 45-те годинни комунизъм - един сгрешен по принцип строй - който за съжаление вече 22 години не иска да си тръгне от България. Но разбира се на тебе никой не ти пречи да си въобразяваш че за всичко са виновни американците.budtel написа:Странджа, ти пак си приказваш за комунистите. Малко е демоде не мислиш ли? Или България е в сегашното си положение заради комунистическото си минало?
Вече го кометирахме този въпрос и няма смисъл да повтярам едно и също.