Bьпрос за додж караван

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: Bьпрос за додж караван

Мнение от ablood »

kiro написа:Ти в мини купър или фиат 500 качвал ли си се? Колата е доста "просторна" за габаритите си и перфектна за градско каране. Въпрос на лайфстайл. За мен най-голямото наказание е да ме заточат в предградията и да трябва да карам додж караван :)
Извинявам се. За Фиат беше рекламата. Не за Купър. Което прави нещата още по-забавни.

Иначе наистина е въпрос на лайфстайл. Няма нищо cool в предградията и Караван-ите. Ако можех да имам същият терен и къща в даунтаун, със същата тишина, спокойствие, приятелски отношения със всички съседи... ама съм смотан бедняк. Или Cadillac Escalade за да си возя трите деца, сандъците с инструменти, материали, покупки...
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
crusader

Мнение от crusader »

Това мини нито е с две врати нито е малко , ама хич.
Виждал съм го на живо и си е бая кола:

http://www.mini.ca/en/mini_countryman/index.html
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
myhata II написа:Тука явно има хора които не са се качвали в кола с 2 врати !
Е там им е проблема,че не знаят че автомобилите с 2 врати са по комфортни и широки ,но на кой за каквото му трябва !
И инфинитито на Петров е с 2 врати, както и ферарирата. Айде сега да вземем да ги сравняваме с минито, което за мен е един ugly mother..cker (ша ма прощават модераторите) в сравнение с тях. :rofl:
Ето още един който не се е качвал в новото МИНИ с 2 врати
Ето им сайта

http://www.mini.ca/en/mini_design_models/index.html"
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

crusader написа:Това мини нито е с две врати нито е малко , ама хич.
Виждал съм го на живо и си е бая кола:

http://www.mini.ca/en/mini_countryman/index.html
Но и консумацията на гориво си е бая за кола с такива размери, което е заради сравнително мощния двигател.

Абе не знам защо, ама някой жени наистина ги харесват. Масажистката на жена ми също има такова и й е разправяла как й е било мечта да си купи някой ден.

А според мен основният им недостатък е точно един: overpriced
Винаги ще предпочета да си взема една японска кола с нормални размери за същите пари, вместо едно мини.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Не е малко в сравнение с какво? Със супер-мини?

Няма спор, че е спретната градска кола за млада мома, но ако възнамеряваш да тъпчеш отзад приятели, деца, покупки....

http://usnews.rankingsandreviews.com/ca ... /Interior/
Аватар
kiro

Мнение от kiro »

ablood написа: Извинявам се. За Фиат беше рекламата. Не за Купър. Което прави нещата още по-забавни.
Ами да ти кажа скоро взимах фиат под наем. Не си спомням толкова да съм се кефил на кола скоро, а я язех само защото беше най-евтиният рент а кар.Бвз проблем се возят 2 човека и много куфари, не по-различно от всеки мид сайз седан
Bulgayrian
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

kiro написа:Ами да ти кажа скоро взимах фиат под наем. Не си спомням толкова да съм се кефил на кола скоро, а я язех само защото беше най-евтиният рент а кар.Бвз проблем се возят 2 човека и много куфари, не по-различно от всеки мид сайз седан
А случайно да се замисли защо е най-евтиния rent-a-car ? :D
А точно тебе какво те кефи не е от голямо значение, някои още повече ги кефи едно колело например ...
Аватар
kiro

Мнение от kiro »

Евтина е щото се води 'компакт' модел и в погрешните представи на повечето хора с миниванове :D е тясна и неудобна, което е много далеч от истината. Пак ви повтарим - направете един тест драйв и тогава коментирайте
Bulgayrian
Аватар
OILERS

Мнение от OILERS »

kiro написа:
ablood написа: Извинявам се. За Фиат беше рекламата. Не за Купър. Което прави нещата още по-забавни.
Ами да ти кажа скоро взимах фиат под наем. Не си спомням толкова да съм се кефил на кола скоро, а я язех само защото беше най-евтиният рент а кар.Бвз проблем се возят 2 човека и много куфари, не по-различно от всеки мид сайз седан
И колко много куфари?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Ако приемем, че 2 куфара са малко, а 5 средно...

И че трябва да сложиш собствениците им на задната седалка (с колене притиснати в предната и вертикален гръб).
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Много ясно е че това са малки коли и не могат да се сравняват с караван и колко багаж ще качат отзад, но за самия шофьор не е неудобна кола, поне минито за фиата не знам. Колкото до това, какво може да се вземе за тази цена съм напълно съгласен, че са overpriced.
Между другото на мен в багажника два куфара няма да влязат. Два, три сака да, но куфари не.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Не подценявам предимствата на Фиатчето и Минито. Едва ли заможен баща би подарил на дъщеря си-колежанка Караван.
YOUPPI

Мнение от YOUPPI »

Защо не? Караванът и Фиатчето са на почти една и съща цена. Отделно, ако момата е типична 300+ паундова кебекарка, използваането на въшката си е истинско предизвикателство :lol: МЛ-ъл е такова пластмасово изхвърляне, че няма накъде. Да, на фона на Ярис или Фит бива, но иначе, не мерси. Мерцедес и останалите, хаха, усмивки от старите ленти :rofl:
Муха, кола с две врати тип "стани да седна", оставям без коментар (независимо от модела). Като спрат по-близо от двете ти страни и започва гимнастиката.
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Винаги имам едно на ум когато спирам до двувратка на паркинга.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

YOUPPI написа:Защо не? Караванът и Фиатчето са на почти една и съща цена. Отделно, ако момата е типична 300+ паундова кебекарка, използваането на въшката си е истинско предизвикателство :lol: МЛ-ъл е такова пластмасово изхвърляне, че няма накъде. Да, на фона на Ярис или Фит бива, но иначе, не мерси. Мерцедес и останалите, хаха, усмивки от старите ленти :rofl:
Муха, кола с две врати тип "стани да седна", оставям без коментар (независимо от модела). Като спрат по-близо от двете ти страни и започва гимнастиката.
Автомобил с 2 врати е за кеф,не ангажира нищо,а на задната седалка се хвърля небрежно тенис ракетата или стек кенове с бира,разбирай го както искаш това "стани да седна" ! 8) ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Публикувай отговор