Kan_Tangra написа:А ако не беше Томов щяхте ли да се заяждате без самите вие да сте правили проучване?
Така и така, поне кажи кой е тоя Томов, щото аз не съм го чувал. Или поне не го помня. После може да кажеш защо по-точно неговите "предсказанийца" няма да се сбъднат.
Тангра, няма нужда да проучвам нищо, за да ти твърдя че няма как
половин милион и то млади хора да се изнесат в рамките само на 2 години. Гледал съм преди данни на НСИ и външната миграция е под 10-15 хиляди на година за последните години. И имайки предвид, че за 20 години от 1990-а до към 2010-а населението на България е намаляло грубо с около 1.2 милиона, като това включва смъртността.
А Томов е един от най-мазните и лукави политици в БГ-историята след 89-а. Ако му изнася утре ще направи прогноза, че половин милион емигранти ще се приберат заради цветущото икономическо положение в България
А сега да се върнем на темата "High-rises в България" - е тая снимка вече е "чифте хай-райзове на гол тумбак":
Разкъртени плочки на пъпа на София, баш пред Съдебната Палата. Що "любими" спомени имам от такива плочки след дъжд, когато трябва да го раздаваш като Индиана Джоунс в Последния Кръстоносен Поход, дето трябваше да скача от плочка на плочка с буквите на Господ