А той за да се отърве от теб, може и да е готов да замине за Индия или там някаде...Имах едно време съмнения да запиша сина си да учи за IT.

А той за да се отърве от теб, може и да е готов да замине за Индия или там някаде...Имах едно време съмнения да запиша сина си да учи за IT.
"Да речем" - викаш, ама няка как да го направим, след като и стилът на изказване и отношението към съфорумците са си абсолютно същите - тези на Бистра, Пиро-, Перо- и всичко останали твои превъплащения.Pyrelight написа: Да речем, че се явявам мъжът, за който е омъжена от 25 години.
Пък сега, от негово име плесна това - "Която и тема да отворя все за нея пишете."Като разправям после на мой Щерю колко луд народ има, предизвиквам спонтанен смях, вследствие на което радостта и веселието не напуска дома ни. Благодаря ви, колеги, съвсем сърдечно! ...
А то пък като се изтепват да се записват в област, в която компютрите изместват бавно и славно човека.roumensp написа: С гените на стрина и с твоите няма никакъв шанс да го завърши, но нема страшно, както видяхме у кебешко дори и посредствените могат да се докопат до държавна службица ... нали така, Дики ?
Я раздуй още малко за "механизацията", днес съм в настроение да се посмея на кретенизми ...
Ама верно ли? И каква музика обичам да слушам?agent Ozo написа: А има и друго. Благодарение на голямата ти уста, най-старите потребители на този форум знаем вече и кътните зъбки на Щеря. Знаем какво обича да яде, какво да пие, какви места да посещава, каква музика да слуша и т.н. и т.н. Нямаш никакъв шанс да се представяш за него без да се издъниш.
Номерът е да не им се връзваш, а не да ровиш като луд по старите мнения за доказателствен материал.IRA написа:То глупостите си ги разказвате сами.
Значи викаш компютрите изместват тия, които ги превръщат от парче тенекия и силикон в компютри ... направо гениално, стрино Кремоно.Pyrelight написа:А то пък като се изтепват да се записват в област, в която компютрите изместват бавно и славно човека.roumensp написа: С гените на стрина и с твоите няма никакъв шанс да го завърши, но нема страшно, както видяхме у кебешко дори и посредствените могат да се докопат до държавна службица ... нали така, Дики ?
Я раздуй още малко за "механизацията", днес съм в настроение да се посмея на кретенизми ...
Ами то пък да ти имам паметта с какво я обременяваш! Някакви си драсканици във Форум, като че ли живота ти зависи от това.agent Ozo написа:Доказателственият материал се появява за няма и секунда ако знаеш какво да напишеш в търсачката. Не е нужно да се ровиш като луд, достатъчно е да имаш добра памет, Бистре.
А това, че си лъгала като за световно си е твой проблем и говори зле за твоя манталитет, а не за този на хората, които те цитират.
Кремоно, мен бая хора от форумо ме познават и могат да потвърдят какъв съм janitor.Pyrelight написа:Хъм! За да си художник трябва да имаш талант, докато в твоята сфера всеки по-учен мангал може да те измести + пълна автоматизация и роботизация на производсто. С мързел не вървиш брато! Или всъщност ставаш, да си драскаш с лудвиците от бг-канада.![]()
Миналият месец бях в командировка в Италия. Посещавахме фабрики за теракота. Имаше цели цехове, в които не можеш да видиш жив човек. Всичко роботизирано. Anyway!... Аз съм чичо не стрина.![]()
Та викаш седиш си в къщи зад компа, драскаш в бг-канада и изпращаш работа на Танграта в България срещу 5к месечно. Смех, голям смех!
Кой знае какъв си janitor във Ванкувър, ма не смееш да си признаеш.
ПП. Надявам се няма да посочиш същите 2-ма луди като Озо за гаранти, какъв хубав човек си.roumensp написа:мен бая хора от форумо ме познават и могат да потвърдят какъв съм janitor.![]()
С кебекари не поддържам връзка, правило номер 3 на жител на западна Канада.Pyrelight написа:Надявай се!
ПП. Надявам се няма да посочиш същите 2-ма луди като Озо за гаранти, какъв хубав човек си.roumensp написа:мен бая хора от форумо ме познават и могат да потвърдят какъв съм janitor.![]()