купони, мупони, рускини, мускини и вземаха да се блъскат по стените

Не е ясно дали пак е шмъркал като го е писал или това си е midlife crisis, проявяващ се в мераци на стари години.optics написа:
Друг е въпросът, ако смяташ украинките за чисти рускини.jovani написа:Вчера бях на един Украински купон...
Коко има право - имаше и такива, а имаше и уникално красиви. Общото беше, че се бяха напили като "Казаци" и жените шаваха насам-натам, а мъжете мълчаха и гледаха тъпо (но имаше и няколко пича с които си чукнахме свестен лаф).agent Ozo написа:Тая русофобия много те мори, Коко. Навсякъде ти се привиждат руснаци и рускини.
А Джовани е бил на украински купон, на който се предполага, че са присъствали украинки.Друг е въпросът, ако смяташ украинките за чисти рускини.jovani написа:Вчера бях на един Украински купон...
Я виж ти! Ама ти сериозно ли?jovani написа: Мен например не ме дразни нито едно от изброените дотук неща - ако не ми харесват не ги правя, ако ме кефи ги правя и аз. И ако нещо ме кефи изобщо не ме интересува мнението на другите за това, както и гледам да не критикувам някой друг, дето прави неща, които на мен не ми харесват, но него може да го кефят - негов си е проблема, не мой, защо да му се бъркам? Ако този човек има някакви бенефити от това, което показва/върши и прочие - толкова по-добре за него, ако ли не - той губи, не аз. Може да иска да изглежда противен на останалите и това да му харесва - трябва ли да го дискриминираме за това и да му казваме какво трябва да прави? Трябва ли да дискриминираме хомосексуалистите и да им натякваме, че това което правят не е прилично/нормално/морално и пр.?
да бе , и ти всяка вечер се заклеваше че повече в български форум няма да влизаш, ама 24 часа клечиш тук !feather написа:Я виж ти! Ама ти сериозно ли?jovani написа: Мен например не ме дразни нито едно от изброените дотук неща - ако не ми харесват не ги правя, ако ме кефи ги правя и аз. И ако нещо ме кефи изобщо не ме интересува мнението на другите за това, както и гледам да не критикувам някой друг, дето прави неща, които на мен не ми харесват, но него може да го кефят - негов си е проблема, не мой, защо да му се бъркам? Ако този човек има някакви бенефити от това, което показва/върши и прочие - толкова по-добре за него, ако ли не - той губи, не аз. Може да иска да изглежда противен на останалите и това да му харесва - трябва ли да го дискриминираме за това и да му казваме какво трябва да прави? Трябва ли да дискриминираме хомосексуалистите и да им натякваме, че това което правят не е прилично/нормално/морално и пр.?![]()
Аз дотук чух само натяквания от сорта: "Ти не си достатъчно българин", "Ти си мюсулманин респ. еничар", "Ти си гъзолизец", "Ти си толераст" и т.н., и т.н.
Между нас казано на парти с руско говорящи не бих стъпил даже и пари да ми дават. И да слушам колко било хубаво Московското метро и огледалцето казвало, че друго като него на земята няма.![]()
По-плоски същества от рускините не съм срещал. Май по-добре е да оправяш крава.
Пази си жената и я извеждай по-често навън, но не на руски събирания. Некачествени са. Успех!
Тая украинофобия и путинофилия много те мори.agent Ozo написа:Тая русофобия много те мори, Коко. Навсякъде ти се привиждат руснаци и рускини.
А Джовани е бил на украински купон, на който се предполага, че са присъствали украинки.Друг е въпросът, ако смяташ украинките за чисти рускини.jovani написа:Вчера бях на един Украински купон...
jovani написа:История от купона (не знам дали знаете колко са лесни рускините като се напият):
...
jovani написа:Ето ви една шеговита-самоирония и истински случай:
Вчера бях на един Украински купон - рожден ден на един познат и ми изтекоха очите - бях забравил как изглеждат руси убавици и нещо ми се прииска да си припомня.
Разбира се, както си му е реда, всичко дето беше по-така беше заето, аз се позаприказвах с някои, но усетих хладните погледи на партньорите им и на тези години не ми се влиза в безсмислени спорове, но се намери една хай-мейнтаненс кака, дето не беше от най-качествените, ама не изглеждаше и много зле и започна да ми обяснява как всяка година обичала да ходи в Италия - Венеция, Флоренция, Модена (аз дето съм работил там 2 години не съм ги виждал тези градове). "Жена" ми ме спаси, като ми се обади в 2 часа сутринта по телефона да ми каже като се прибирам да купя мляко за детето (груба инвентаризация), а каката се фръцна и ми каза "чао", аз пък се ометох с кеф, че не се забърках и в този проблем.
Изобщо до някъде имам късмет, че големите пари започнах да ги изкарвам на стари години, иначе като се знам какъв съм щях да ги хвърля по бързи жени и скъпи коли (или обратното беше?).
Това сега "Българщина" ли беше или подобни истории се случват и на вас, в Канада?
Джовани, кефиш пич! Жалко, че не сме се виждали на живо да ударим по 1 уиски.jovani написа:История от купона (не знам дали знаете колко са лесни рускините като се напият):
Излязли сме навън и най-готината мадама, дето явно е забелязала как я зяпам с отворени очи идва при мене, сяда на колата пред мен и казва: "Мога ли да седна на колата ти?"
Аз отговарям - това не е мойта кола, така че ако искаш седни, не знам дали собственика и е ок ли не.
Тя казва - ама какво си се притеснил за колата?
Аз отговарям - не съм се притеснил, колата не е моя, ако искаш я ритни, на мен не ми пука - ето на мойта кола седят две тетки, дето дори не ме попитаха дали може или не (две пълнички се бяха насадили на капака на ЕксКей-я).
А мъжът и седи на два метра от нас и ни гледа с мрачен поглед... простотии...
Аз жена ми я извеждам чат-пат или по-точно тя ме извежда на нейните купони. Там има една много лачена и добре изглеждаща нейна приятелка - ексът я зарязал в Канада с апартамент, Ламборгини и 2 деца (Ламборгинито го продаде) и си бил камшика с любовницата си обратно. Тя постоянно ни се оплаква, че не можела да си намери подходящ партньор и пита дали нямам някой познат като мен, на което отговорих: "Такива като мен са голяма рядкост..."; разбира се на тези купони аз като цяло се държа културно, мълча, пускам по някой майтап, усмихвам се, и ги разкарвам по домовете като се напият/напушат. Демек това е парлама - правя се на това, което не съм.feather написа:Я виж ти! Ама ти сериозно ли?jovani написа: Мен например не ме дразни нито едно от изброените дотук неща - ако не ми харесват не ги правя, ако ме кефи ги правя и аз. И ако нещо ме кефи изобщо не ме интересува мнението на другите за това, както и гледам да не критикувам някой друг, дето прави неща, които на мен не ми харесват, но него може да го кефят - негов си е проблема, не мой, защо да му се бъркам? Ако този човек има някакви бенефити от това, което показва/върши и прочие - толкова по-добре за него, ако ли не - той губи, не аз. Може да иска да изглежда противен на останалите и това да му харесва - трябва ли да го дискриминираме за това и да му казваме какво трябва да прави? Трябва ли да дискриминираме хомосексуалистите и да им натякваме, че това което правят не е прилично/нормално/морално и пр.?![]()
Аз дотук чух само натяквания от сорта: "Ти не си достатъчно българин", "Ти си мюсулманин респ. еничар", "Ти си гъзолизец", "Ти си толераст" и т.н., и т.н.
Между нас казано на парти с руско говорящи не бих стъпил даже и пари да ми дават. И да слушам колко било хубаво Московското метро и огледалцето казвало, че друго като него на земята няма.![]()
По-плоски същества от рускините не съм срещал. Май по-добре е да оправяш крава.
Пази си жената и я извеждай по-често навън, но не на руски събирания. Некачествени са. Успех!
Скромността определено не е едно от най-силните ми качества. И все още съм хетеросексуален, така че няма опасност да изпаднем в ситуация, в която да се притесняваш от менfeather написа:Не си много скромен и не си ми по вкуса.
Аз съм различен и не обичам да говоря за себе си. Ако имах жена като теб никога нямаше да и се обаждам в 3 часа през нощта от купон. Още по-малко бих го разправял след това пред непознати във форум.
Такива истории всеки има...jovani написа:Ето ви една шеговита-самоирония и истински случай:
Вчера бях на един Украински купон - рожден ден на един познат и ми изтекоха очите - бях забравил как изглеждат руси убавици и нещо ми се прииска да си припомня.
Разбира се, както си му е реда, всичко дето беше по-така беше заето, аз се позаприказвах с някои, но усетих хладните погледи на партньорите им и на тези години не ми се влиза в безсмислени спорове, но се намери една хай-мейнтаненс кака, дето не беше от най-качествените, ама не изглеждаше и много зле и започна да ми обяснява как всяка година обичала да ходи в Италия - Венеция, Флоренция, Модена (аз дето съм работил там 2 години не съм ги виждал тези градове). "Жена" ми ме спаси, като ми се обади в 2 часа сутринта по телефона да ми каже като се прибирам да купя мляко за детето (груба инвентаризация), а каката се фръцна и ми каза "чао", аз пък се ометох с кеф, че не се забърках и в този проблем.
Изобщо до някъде имам късмет, че големите пари започнах да ги изкарвам на стари години, иначе като се знам какъв съм щях да ги хвърля по бързи жени и скъпи коли (или обратното беше?).
Това сега "Българщина" ли беше или подобни истории се случват и на вас, в Канада?