Да ви е честит Шистовия газ!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
малката Мечка

Re: Да ви е честит Шистовия газ!

Мнение от малката Мечка »

Гроздан,:rofl:
Аз никога не съм се пъчил ,че съм от Варна, преди някои и друг месец една българка ме пита "абе Драго ти от къде си" , "ами от Варна,защо", тя "айде бе ,от Варна си друг път" , аз "ами ако искаш да ти покажа личната карта ".... някои хора са пълни комплексари.
Тъй като до 18 годишна възраст живях в Благоевград,ходил съм почти всяка събота и неделя на село и съм пасял овцете и козите ,всяко лято бях при баща ми, и други близки във Варна,половинката ми е от Добрич и никога не съм се гордял с това къде съм роден или къде съм живял.
Никога не ми е харесвала София,но не ми е пречило да имам познати от там и не съм делял хората на шопи,гагаузи,македонци и така нататък.

Няма значение какво мисля аз, ти или който и да е в този форум.
Както се казва "кучетата си лаят ,кервана си върви"

Извинявам се за "паленето" ми ,но както казах до 18 год. възраст бях в Благоевград ,а както се знае Македонците много се палят :D ,бъзикам се.

Да излизаме на разходка докато времето го позволява.
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

mufc написа:Mr.D
Точно задари престъпноста и стреса се махнах от Америка, знам за какво говориш :handshake:
Само дето по-малко време съм седял там(4г и половина) в сравнение с теб.(7г)
В канада такива работи няма поне не много особенно в Калгари. Аз си оставам фен на Америка но така се получи трябваше да се спасяваме насам. Тук ще си добре де.
На негативните им казвам че ако тук не се оправяш то навсякаде ще си зле.
Перфекти места няма. Но БГто е ужас.
budtel

Мнение от budtel »

Най-лошото е, че Америка си налга културата нявсякъде. Даже и нашенските мутри много прихванаха от американските супергерои. Погледа, походката, безумната дързост. Вече имам чувството, че масата хора си мислят, че без Америка и без американската култура светът не би могъл да съществува.
малката Мечка

Мнение от малката Мечка »

Мр.Д подадохте ли за зелена карта ,тази година :)
Ние се пробвахме,да се разпишем
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

малката Мечка написа:Мр.Д подадохте ли за зелена карта ,тази година :)
Ние се пробвахме,да се разпишем
Решихме сьс жената да вземем паспорти пьрво тук. След това незнам много време има до тогава. Будетела сега захвана Американската култура. :D
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Mr.D
Ами аз от 19 годишен съм тръгнал по чужбините (Най-вече US и UK) и мога да ти кажа , че тук в България се чувствам все едно живота ми е спрял на пауза и въпреки че ми е родина си се чувствам най добре навън :)
Manchester United Football Club
grozdan

Мнение от grozdan »

малката Мечка написа: Извинявам се за "паленето" ми...
Приема се!
Кажи сега за шистовия газ - вредно е, но няма ли ползи? Няма ли да се открият работни места, няма ли да се помогне на района да се развие?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

mufc написа:Mr.D
Ами аз от 19 годишен съм тръгнал по чужбините (Най-вече US и UK) и мога да ти кажа , че тук в България се чувствам все едно живота ми е спрял на пауза и въпреки че ми е родина си се чувствам най добре навън :)
Аз на 19 години с една раница трьгах кьм Холандия, по това време имахме визи. След 2 седмици отидох до Мадрид и опитах да имигрирам там. Много мизерия от Бьлгари видях .
Но всичко се нареди накрая . Имигрантския пьт не е лесен.
grozdan

Мнение от grozdan »

budtel написа:Най-лошото е, че Америка си налга културата нявсякъде. Даже и нашенските мутри много прихванаха от американските супергерои. Погледа, походката, безумната дързост. Вече имам чувството, че масата хора си мислят, че без Америка и без американската култура светът не би могъл да съществува.
Че то туй тяхното култура ли е, ве :lol:
Излезнал някой мангал от гетото и издава нечленоразделни звуци. Пеел бил. Ай, сиктир, аз по-хубаво пея :P
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Гроздане,
Аз вече знам, че всичко американско е гадно... отвори си очите момченце, ако не питай budel той ще те осветли :party:
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

grozdan написа:
budtel написа:Най-лошото е, че Америка си налга културата нявсякъде. Даже и нашенските мутри много прихванаха от американските супергерои. Погледа, походката, безумната дързост. Вече имам чувството, че масата хора си мислят, че без Америка и без американската култура светът не би могъл да съществува.
Че то туй тяхното култура ли е, ве :lol:
Излезнал някой мангал от гетото и издава нечленоразделни звуци. Пеел бил. Ай, сиктир, аз по-хубаво пея :P
И сега специялен поздрав за Будителя.
http://www.youtube.com/watch?v=BuMBmK5uksg"
Ю ма нига. :D
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

ААААаааа човече тая песен съм я пял в Saint Louis през 2005 с Холмитата ми .... хахаха какви спомени ми върна :handshake:
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

mufc написа:ААААаааа човече тая песен съм я пял в Saint Louis през 2005 с Холмитата ми .... хахаха какви спомени ми върна :handshake:
Е ти си саут пол.
http://www.youtube.com/watch?v=pudIZbCRq_c"
Единя от играчите който знаех имаше зелен кадилак с зелени джанти зелени седалки. Какво Будителю и това е култура. :D
budtel

Мнение от budtel »

Малко е по-добре от чалгата
grozdan

Мнение от grozdan »

http://www.youtube.com/watch?v=XL-gLb5sf_8

Ей ти култура. Интрото е трепач 8)

Слушайте и си обогатявайте речника!
Заключено