Как бихте реагирали ако половинката ви иска да се връща?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
martatabs
Модератор

Re: Как бихте реагирали ако половинката ви иска да се връща?

Мнение от martatabs »

Joya написа:Според мен семействата и двойките, които се разделят в чужбина, не се разделят заради самата държава, а заради трудностите, в България също има трудности, тоест е било въпрос на време да се разделят.
Да, има, но мама и тате са на разположение, приятелите също, ако щете и комшиите, и някак си трудностите се преодоляват по лесно. В Канада е друго, няма да се впускам в подробности. ;)
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Именно това, че приятелите на моята невеста били тук в България беше основната причина да се откаже... а само като се сетя, че няколко месеца преди това ме караше да имаме деца и да се женим ... малииии какви проблеми щях да си сложа на главата ако се бях съгласил :whew:
Manchester United Football Club
Joya

Мнение от Joya »

Уф, аз пък толкова приятели и готини хора срещнах покрай цялата процедура, че не бих съжалявала за приятелите тук, да не говорим че и те скоро ще се разбягат извън България.
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Да, особено голяма част и от моите приятели се изнесе няколко месеца след като станахме членове на евросъюза.
Като съм се връщал от чужбина след няколко годишен престой и усещам нещата тук някакси по чужди независимо , че съм израсъл тук в тази страна.
Някакси се чувствам в свои води, когато съм навън.
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Чудя се, какво ли ще стане, когато паднат 2012 ограниченията за работа в определени страни от европейския съюз.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Далеч съм от идеята, че ще настъпи масово изнасяне, защото мисля, че основната група се е изнесла вече.

Тази неделя хванах по случайност по някакво предаване се коментираше, че новите настроения за временна миграция се засилват и че вече хората искащи да се преселват за постоянно намалявали.
Аватар
mortigur
Обратна връзка:

Мнение от mortigur »

mufc написа:Далеч съм от идеята, че ще настъпи масово изнасяне, защото мисля, че основната група се е изнесла вече.

Тази неделя хванах по случайност по някакво предаване се коментираше, че новите настроения за временна миграция се засилват и че вече хората искащи да се преселват за постоянно намалявали.
Мисле че това се дължи повече на общото състояние на еврозоната. Ако там бъкаше от работа както преди други щяха да са резултАтите
Taxation is theft.
Публикувай отговор