Бойко Борисов: Ще стигнем до края...
Re: Бойко Борисов: Ще стигнем до края...
Ще го сторя последен 

:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
Е как е,според теб дали хората тук и навсякъде имат ценностна система?Дали разбраха какво им каза?За тези е много късно,трябва да се подхване от мама и тате ако им влиза в главата и после децата,та от тях след 40 години да излезе нещо ако има къде.Това не съм го видял засега,значи минимум още 40 години са пропиляни.Но и ако след известно време е същото мисля ще е време да пристъпим към действие и да понаправим специално училище.Та поне докато умрем да видим някакъв резултат.
Линко на теб ще ти кажа,че светците са измислили и създали политиката.
А на Трол,че има такъв-казва се свети Павел.
Апропо,разложката ви история мирише на лаборатория за перилни препарати....само за сведение.
Линко на теб ще ти кажа,че светците са измислили и създали политиката.
А на Трол,че има такъв-казва се свети Павел.
Апропо,разложката ви история мирише на лаборатория за перилни препарати....само за сведение.
-
radkoT написа:Наи накрая почнаха да ловят по едри риби.
Евала на Цветанов и бат Боико ,старта е даден

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
htris, не знам някой да е обявен за светец приживе. Канонизацията се извършва бая след смъртта на човека. Така че светец-политик няма. Може да има сред тях бивши политици, военачалници, търговци и т.н., но тогава не са били светци. 

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Линко това какво променя по-точно?Някой го обявяват за светец на база на вече направени неща,а не какво ще направи след като го обявят за такъв.Той си е светец от началото,въпроса е дали хората могат да го различат.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Да бе, да...и фарисеят Савел докато е участвал в гоненията на християните и убийството на свети първомъченик Стефан си е бил светец. Бая подобни "свети" деяния ще да е извършил за да се стигне до там да чуе това: "Савле, Савле, защо ме гониш? ... Аз съм Иисус, когото ти гониш".
- demococcus
Разликата е че после се е покаял... и става апостол Павел - най-големият поддръжник на Христос.
- kikolilokiko
сега остава да го направите светец ББ 

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Е точно това е разликата пък между религията и българската политика. В България не приемат покаянието на грешници от миналото, а се зове към тяхното ликвидиране.demococcus написа:Разликата е че после се е покаял... и става апостол Павел - най-големият поддръжник на Христос.

Затова казвам, че и светец да си, пак ще ти намери кусури българският избирател и ще те оплюе в първият миг, в който не му угодиш нещо.
Бойко може да изглежда простоват, езика му да е като на улицата, да няма обноски и всичко друго присъщо на един дипломат или политик от кариерата (то от последните май изобщо няма у нас), но пък е първият от десетилетия който не бяга от отговорност и не го е страх да взема решения и да действа. Всички останали много говореха и нищо не правеха. Дори самият Станишев тези дни призна, че Бойко налага прекалено бърз темп на работа, който БСП не може да следва. С техните пленуми, симпозиуми, заседания, съвещания и други подобни говорилни, които губят много време и на които трудно се вземат решения. Да не говорим, че чрез тях се цели основно да се размие отговорността.
Другото хубаво нещо е, че няма нищо общо между едновремешните операции като "Комар", "Респект" и подобни по времето на Бонев, Емануилчо и др. и сегашните "Наглите", "Октопод" и т.н. Това и Aribu негласно го признава след като не казва нищо за самата операция а е недоволен, че лаврите ги обира не който трябва. Ама това си е винаги било така - началника е за лаврите, а подчиненият за наказанията.

Христос не само го оплю собствения му народ без дори да му е направил нищо,ами даже го уби.Ти какво очакваш от плебса?
Прави се въпреки него и даже е добре,че само плюят.Което значи ,че може още.
И друго ще ти кажа:
По делата им ще ги познаете,по делата.Е познаваш ли вече?
Прави се въпреки него и даже е добре,че само плюят.Което значи ,че може още.
И друго ще ти кажа:
По делата им ще ги познаете,по делата.Е познаваш ли вече?
- demococcus
Мдам... случаят с царя показа че е наивно да се надяваме да падне някой супер честен от небето и да стане чудо... За мен няма проблем че Бойко идва от "тези среди" - от другаде няма откъде да дойде, всъщност. Въпросът е да "отиде по-далеч" от тях.
Хубаво е че днес имаме и един допълнителен индикатор за това какво правят управляващите - реакциите и отношението на евросъюза.
Хубаво е че днес имаме и един допълнителен индикатор за това какво правят управляващите - реакциите и отношението на евросъюза.
Моята теза за операциите "Наглите" е ясна. Комунистическата престъпна ерарахия, допусна и освети избрани и това целево с помоща на платените си и послушни медии. Бойко Борисов и Цветан Цветанов са част от гоямата престъпна машина, която никога не е разграждана и никога не е подменяла методите и способите си на работа, защото тя от една страна е неспособна от друга няма желание и воля за това. Въпроса не е кой обира лаврите а защо ги обира. Отговора е лесен и естествено това е да може да се представи "борбата" толова важна,че да им отпуснат пак кранчето за да откраднат останалите пари, които се очаква да влезнат от европа.
Това да се вярва, че настоящото управление прави нещо повече от предишните "медийни войни" е смехотворно. То е плод на непознаване на субектите изпълняващи поръчките и поставянето на акцента на въпроса, вътре в проблема а не извън него.
България най напред се нуждае от РЕФОРМАЦИЯ за която към настоящия момент няма човешка воля. След това идва ред на операциите, защото не е важно точно какви са им делата а какви са ПЛОДОВЕТЕ. Там е казано: ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАВАТЕ и в случая важи тази максима.
Това да се вярва, че настоящото управление прави нещо повече от предишните "медийни войни" е смехотворно. То е плод на непознаване на субектите изпълняващи поръчките и поставянето на акцента на въпроса, вътре в проблема а не извън него.
България най напред се нуждае от РЕФОРМАЦИЯ за която към настоящия момент няма човешка воля. След това идва ред на операциите, защото не е важно точно какви са им делата а какви са ПЛОДОВЕТЕ. Там е казано: ПО ПЛОДОВЕТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАВАТЕ и в случая важи тази максима.
Все едно говори Я.Янев от партията на Трактора! Нищо не се правело -- защо се правело !
Не знаем как да бъде -- но и така не е ....
Мафията в затвора --- ама сега ли ?
И Бойко -- долу Бойко/Боко тиквата !
Ха ,ха ,ха ---- ох ,ох ,ох !
Подкрепата към операция "Наглите" е не по- малка от 90% !!!
Така че.....давай Борисов !-------- Един от тях../горният автор/.http://www.news-bg.com/story-4061.php
Не знаем как да бъде -- но и така не е ....
Мафията в затвора --- ама сега ли ?
И Бойко -- долу Бойко/Боко тиквата !
Ха ,ха ,ха ---- ох ,ох ,ох !
Подкрепата към операция "Наглите" е не по- малка от 90% !!!
Така че.....давай Борисов !-------- Един от тях../горният автор/.http://www.news-bg.com/story-4061.php
Да дава какво?
Да имитира вкарване на собствени хора в арестите и да продава зрелища на гладния прост и наблюдаващия външен, неразбиращ. Няма проблеми, нека да го прави!
Въпроса е какво решава това?
Нищо.
България като държава се нуждае от РЕФОРМАЦИЯ а не от борба с корупцията от измислилите я и подържащи статуквото тя да съществува.
Яне Янев беше и е плод на техните идеологически центрове, които го създадоха за да се отнеме възможността от реално искащите, измитането на над 65 години държащите и хранещи престъпните схеми.
Мен и онези, които не ни задоволяват псевдо промените на онази територия не ни интересува колко такива въздух под налягане операции ще проведът същите почистващ козината си от бълхи хищник. Мен ме интересува смъртта и премахването на този хищник като цяло от бащиното ми огнище и знам, че това неможе да бъде един пожарникар, слуга на Тодор Живков и неговата кохорта и един фискултурник от отдела кадри, който има основна вина за съсипването на системата като член и наследник на човешкия и ресурс.
Весеки един, който призовава и хвали този тандем, е техен послушник и жалко човече пипнало сламка да смуче през собствените си релации или пълен глупак.
Да имитира вкарване на собствени хора в арестите и да продава зрелища на гладния прост и наблюдаващия външен, неразбиращ. Няма проблеми, нека да го прави!
Въпроса е какво решава това?
Нищо.
България като държава се нуждае от РЕФОРМАЦИЯ а не от борба с корупцията от измислилите я и подържащи статуквото тя да съществува.
Яне Янев беше и е плод на техните идеологически центрове, които го създадоха за да се отнеме възможността от реално искащите, измитането на над 65 години държащите и хранещи престъпните схеми.
Мен и онези, които не ни задоволяват псевдо промените на онази територия не ни интересува колко такива въздух под налягане операции ще проведът същите почистващ козината си от бълхи хищник. Мен ме интересува смъртта и премахването на този хищник като цяло от бащиното ми огнище и знам, че това неможе да бъде един пожарникар, слуга на Тодор Живков и неговата кохорта и един фискултурник от отдела кадри, който има основна вина за съсипването на системата като член и наследник на човешкия и ресурс.
Весеки един, който призовава и хвали този тандем, е техен послушник и жалко човече пипнало сламка да смуче през собствените си релации или пълен глупак.
Aribu,това за което си мечтаеш никога няма да се случи.Доброто и злото са едно неразделно цяло.Понякога злото взима превес,а по-често доброто.Но ако се унищожи злото, то малко след това умира и доброто,защото доброто живее на гърба на злото.Целта винаги е била с борба да се наклонят везните в полза на доброто,а не да се унищожи злото,разбираш ли?
И хората се познават по делата,за плодове още много много време има да мине.
И хората се познават по делата,за плодове още много много време има да мине.