Има ли Емигранти в България ?
Aбе не знам за какви мизерни заплати говорите,акто отида в магазина не гледам цените и си купувам каквото и желая,езикът си ми е роден,то в БГ-то само на запад гледат и си мечтаят откъде им идва патроитизма и аз не знам,то там е такава простотия и мизерия,че дано някога да се оправят работите че да се върнем,ама не го вяяяярвааам и помнете ми думата и този Ивайло ли е с латиницата и той ще духне от БГ-то.
има-я ги питай за онази зима от октомври до април-ама са тихи и мълчаливи
И какво имало онази зима?оди си в кафаната и си пиши с българето в БГ и си говорете вашите неща,какво се месиш тук в Канадата,нито си видял нито си чул,от един майтапчия се водиш по акъла му,много знаеш какво е тук,гледай там в БГ да не ти падне нещо отгоре,не е само мазилка то...
И какво имало онази зима?оди си в кафаната и си пиши с българето в БГ и си говорете вашите неща,какво се месиш тук в Канадата,нито си видял нито си чул,от един майтапчия се водиш по акъла му,много знаеш какво е тук,гледай там в БГ да не ти падне нещо отгоре,не е само мазилка то...
-гледай само колко си обитчив-дрънчиш като ощипана мома-то да се псуваме хубаво,но е неграмотно...Pehlivan написа:

-АЗ СЪМ ЗА КЮЧЕКА....
По темата вече съм писал!/'Умирам -ама друг път'/-все още не съм си променил мнението.
За тези които не са го чели.........:
НЕ СЕ КОЛЕБАЙ!!!!!!
България също е отворена за емигранти държава!!!!
Оказа се ,че това е държавата , която дава най- добрата подготовка за емиграция?????
Да вземем ,например, ..........мен! --- Щото изкарах там доста време.
Та живях си там и работих– даже и университет завърших и по специалност работих- е малко плащаха, ама то, във всяка ‘развита’ държава/ като си нелегален/ е така.....в началото-...
/то пък се оказа, че и в края е същото/!!!! - ама т’ва е друга тема.
......ии ,......така ,лека по-лека, свикнах със суровия емигрантски живот – т.е. да те гледат с недоверие навсякъде:
-криех се от полицаите- щото ако те ‘барнат’- винаги си виновен-
да ама бат Саали/ истински българин/ ме ‘открехна’---бутни им нещо и те пускат, ка’т влизаш в магазин трябва да изглеждаш свирепо-като Калигула/ ..и т.н.т.............
....и така .....доиде време да си купя жилище/с кредит- разбира се/– и това е разрешено там/нищо че си бял/,
Обаче ----- ‘мал шанс’- случих да ми разглеждат документите на едно с Джейоба/футболист някякъв от Локо Пловдив/- та него го одобриха – мен Не!!!!!!-
.....-първо се отчаях: ..щото служителката в банката ми вика- „едно ОК на ден е прекалено- а за две да не говорим- и после Кои си ти бе ,че ще ми държиш сметка?!?”...
- обаче после се заприказвах с един тексиметров шофьор- оказа се ,че има връзки—
и ме уреди за заем и жилище???? - мноoooooго изгодно ви казвам!!!
- на 16 етаж, първият месец е FREE
само дето строежа ще почне догодина??????????????????????- викам си /наум/ Ооооооооооооооооооо- ‘Кей-
/BUT има нещо RONG в тая държава??????/..... ..e……..и се спрях на Canada
ЩО?- щото има бели мечки, много сняг и е студеноооооо...............................
.... после к’во? –нещата се развиха бързо!
- ипотекирахме несъществуващото жилище/пак с помоща на ба’т Саали/-.... и с парите !!!!!!!- ...... 7.35h на 15 Септември- полет 573 /София- Амстердам- Торонто/ изпаднах в поредния си ШОК?????!!!!!!
За тези които не са го чели.........:
НЕ СЕ КОЛЕБАЙ!!!!!!
България също е отворена за емигранти държава!!!!
Оказа се ,че това е държавата , която дава най- добрата подготовка за емиграция?????
Да вземем ,например, ..........мен! --- Щото изкарах там доста време.
Та живях си там и работих– даже и университет завърших и по специалност работих- е малко плащаха, ама то, във всяка ‘развита’ държава/ като си нелегален/ е така.....в началото-...
/то пък се оказа, че и в края е същото/!!!! - ама т’ва е друга тема.
......ии ,......така ,лека по-лека, свикнах със суровия емигрантски живот – т.е. да те гледат с недоверие навсякъде:
-криех се от полицаите- щото ако те ‘барнат’- винаги си виновен-
да ама бат Саали/ истински българин/ ме ‘открехна’---бутни им нещо и те пускат, ка’т влизаш в магазин трябва да изглеждаш свирепо-като Калигула/ ..и т.н.т.............
....и така .....доиде време да си купя жилище/с кредит- разбира се/– и това е разрешено там/нищо че си бял/,
Обаче ----- ‘мал шанс’- случих да ми разглеждат документите на едно с Джейоба/футболист някякъв от Локо Пловдив/- та него го одобриха – мен Не!!!!!!-
.....-първо се отчаях: ..щото служителката в банката ми вика- „едно ОК на ден е прекалено- а за две да не говорим- и после Кои си ти бе ,че ще ми държиш сметка?!?”...
- обаче после се заприказвах с един тексиметров шофьор- оказа се ,че има връзки—
и ме уреди за заем и жилище???? - мноoooooго изгодно ви казвам!!!
- на 16 етаж, първият месец е FREE
само дето строежа ще почне догодина??????????????????????- викам си /наум/ Ооооооооооооооооооо- ‘Кей-
/BUT има нещо RONG в тая държава??????/..... ..e……..и се спрях на Canada
ЩО?- щото има бели мечки, много сняг и е студеноооооо...............................
.... после к’во? –нещата се развиха бързо!
- ипотекирахме несъществуващото жилище/пак с помоща на ба’т Саали/-.... и с парите !!!!!!!- ...... 7.35h на 15 Септември- полет 573 /София- Амстердам- Торонто/ изпаднах в поредния си ШОК?????!!!!!!
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Аааа така Army,eeee най-после,аз вече се бях отЧаял.....даже си мислих "какво ли става с този човек...да не би жената да не му дава компютъра
,знам ли)
Прати поздрави на жената от "едни от България"
Аз вече търся спонсори за да издадеш стихосбирка,мисля че си много надарен(недей си мисли мръсни работи) в това отношение(не ,не е полово сношение)
:krila:
Хайде, умната (или русата) :dent:

Прати поздрави на жената от "едни от България"

Аз вече търся спонсори за да издадеш стихосбирка,мисля че си много надарен(недей си мисли мръсни работи) в това отношение(не ,не е полово сношение)

Хайде, умната (или русата) :dent:
-
С пиците се свиква някак, макар да ги правят не със слънчогледово олио, а с canola oil, което много често е доста вмирисано. Виж с доматите и чушките ще ударите на камък - то все едно са от гума правени и нямат никакъв вкус. А от цените им свят ще ви се завие.Dparo u TaHq написа:Хубави ли са пиците там?
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Kaкви чушки ио домати от гума,аз последно в БГ съм ял същите ама скъпи не по моя джоб.Вярно хубавите домати и чушки са на лято от градината на мама,ама и тук в Канада си ям в моята си градина бекиярда и си спомням детството младежките години в БГ и такава носталгия ме хваща че си вадя ракията и си късам доматито салатата и викам моя Панчо наблизо живее и ееех.Ама разберете в БГ нее е добре,тука му е майката на "тръстиката".А за пиците хубави са няма спор,зависи от майстора.Само едно ми липсва бозата,няма я тук,имам приятел румънец и на него му липсва и те пиели боза в Румъния.