Има ли Емигранти в България ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

Aбе не знам за какви мизерни заплати говорите,акто отида в магазина не гледам цените и си купувам каквото и желая,езикът си ми е роден,то в БГ-то само на запад гледат и си мечтаят откъде им идва патроитизма и аз не знам,то там е такава простотия и мизерия,че дано някога да се оправят работите че да се върнем,ама не го вяяяярвааам и помнете ми думата и този Ивайло ли е с латиницата и той ще духне от БГ-то.
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

има-я ги питай за онази зима от октомври до април-ама са тихи и мълчаливи

И какво имало онази зима?оди си в кафаната и си пиши с българето в БГ и си говорете вашите неща,какво се месиш тук в Канадата,нито си видял нито си чул,от един майтапчия се водиш по акъла му,много знаеш какво е тук,гледай там в БГ да не ти падне нещо отгоре,не е само мазилка то...
Аватар
paparazzo

Мнение от paparazzo »

Pehlivan написа:

И какво имало онази зима?оди си в кафаната и си пиши с българето в БГ и си говорете вашите неща,какво се месиш тук в Канадата,нито си видял нито си чул,от един майтапчия се водиш по акъла му,много знаеш какво е тук,гледай там в БГ да не ти падне нещо отгоре,не е само мазилка то...
-гледай само колко си обитчив-дрънчиш като ощипана мома-то да се псуваме хубаво,но е неграмотно...
:beer: :beer:
-АЗ СЪМ ЗА КЮЧЕКА....
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Army,айде душа 8) ,очаквах бисери ,а ти ме остави в недоумение!
army

Мнение от army »

По темата вече съм писал!/'Умирам -ама друг път'/-все още не съм си променил мнението.
За тези които не са го чели.........:

НЕ СЕ КОЛЕБАЙ!!!!!!

България също е отворена за емигранти държава!!!!
Оказа се ,че това е държавата , която дава най- добрата подготовка за емиграция?????

Да вземем ,например, ..........мен! --- Щото изкарах там доста време.

Та живях си там и работих– даже и университет завърших и по специалност работих- е малко плащаха, ама то, във всяка ‘развита’ държава/ като си нелегален/ е така.....в началото-...
/то пък се оказа, че и в края е същото/!!!! - ама т’ва е друга тема.
......ии ,......така ,лека по-лека, свикнах със суровия емигрантски живот – т.е. да те гледат с недоверие навсякъде:
-криех се от полицаите- щото ако те ‘барнат’- винаги си виновен-
да ама бат Саали/ истински българин/ ме ‘открехна’---бутни им нещо и те пускат, ка’т влизаш в магазин трябва да изглеждаш свирепо-като Калигула/ ..и т.н.т.............
....и така .....доиде време да си купя жилище/с кредит- разбира се/– и това е разрешено там/нищо че си бял/,
Обаче ----- ‘мал шанс’- случих да ми разглеждат документите на едно с Джейоба/футболист някякъв от Локо Пловдив/- та него го одобриха – мен Не!!!!!!-
.....-първо се отчаях: ..щото служителката в банката ми вика- „едно ОК на ден е прекалено- а за две да не говорим- и после Кои си ти бе ,че ще ми държиш сметка?!?”...

- обаче после се заприказвах с един тексиметров шофьор- оказа се ,че има връзки—
и ме уреди за заем и жилище???? - мноoooooго изгодно ви казвам!!!
- на 16 етаж, първият месец е FREE
само дето строежа ще почне догодина??????????????????????- викам си /наум/ Ооооооооооооооооооо- ‘Кей-
/BUT има нещо RONG в тая държава??????/..... ..e……..и се спрях на Canada

ЩО?- щото има бели мечки, много сняг и е студеноооооо...............................

.... после к’во? –нещата се развиха бързо!
- ипотекирахме несъществуващото жилище/пак с помоща на ба’т Саали/-.... и с парите !!!!!!!- ...... 7.35h на 15 Септември- полет 573 /София- Амстердам- Торонто/ изпаднах в поредния си ШОК?????!!!!!!
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Аааа така Army,eeee най-после,аз вече се бях отЧаял.....даже си мислих "какво ли става с този човек...да не би жената да не му дава компютъра :? ,знам ли)
Прати поздрави на жената от "едни от България" :roll: :lol:
Аз вече търся спонсори за да издадеш стихосбирка,мисля че си много надарен(недей си мисли мръсни работи) в това отношение(не ,не е полово сношение) :shock: :krila:
Хайде, умната (или русата) :dent:
bateto

Мнение от bateto »

драго докато се моташ медальона/лиценза/ за таксито удари 250К в Монтреал,а иза оборотна пицария вече не е лесно да се уредиш,щото преди теб чакат стотици гладни кучета незнайно как отзовали се тук от страни от третия свят. :lol:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

paparazzo написа:има-я ги питай за онази зима от октомври до април-ама са тихи и мълчаливи...
:) :) :)
Аве не знам от кога докога е зимата, ама тука като влеза в магазина и се събличам по къс ръкав или тънко пуловерче, а не като в БГ продавачките се навлекли със сибирски шуби и ръцете им посинели от студ :lol:
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Здрасти Бате :wink:
Каквото е решил Господ това ще е,аз ще правя каквото трябва пък то каквото стане!
Хубави ли са пиците там? само не ми казвай,че ги правят от прословутата "тръстика" :rotfl: :nut:
Странджата

Мнение от Странджата »

Не са вкусни като в БГ Драго , няма кучета :wink:
bateto

Мнение от bateto »

канатските пици са вкусни драго стига да имаш здрав стомах.основно се набляга на тестото,кетчупа и зеления пипер,кучетата тук виетнамците отдавна са ги изяли. :D
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Във Верди лятото салатата ми хареса повече от пицата. На какво мислиш наблягат в Бг :)?
Циганите - на Сатурн !
bateto

Мнение от bateto »

здравей скъпа,напоследък рядко те има .купихте ли хладилник за пържолите. :lol:
Pepon

Мнение от Pepon »

Dparo u TaHq написа:Хубави ли са пиците там?
С пиците се свиква някак, макар да ги правят не със слънчогледово олио, а с canola oil, което много често е доста вмирисано. Виж с доматите и чушките ще ударите на камък - то все едно са от гума правени и нямат никакъв вкус. А от цените им свят ще ви се завие.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

Kaкви чушки ио домати от гума,аз последно в БГ съм ял същите ама скъпи не по моя джоб.Вярно хубавите домати и чушки са на лято от градината на мама,ама и тук в Канада си ям в моята си градина бекиярда и си спомням детството младежките години в БГ и такава носталгия ме хваща че си вадя ракията и си късам доматито салатата и викам моя Панчо наблизо живее и ееех.Ама разберете в БГ нее е добре,тука му е майката на "тръстиката".А за пиците хубави са няма спор,зависи от майстора.Само едно ми липсва бозата,няма я тук,имам приятел румънец и на него му липсва и те пиели боза в Румъния.
Публикувай отговор