Пак ще повторя, че моите грешки от 1 м при закръгляване в дъллжината на композицията и от 5 км/ч от недоглеждане в скоростта ѝ, с нищо не променят картинката. При това съм дал и изходните данни за да може всеки сам да си направи сметкит. Аз нямам твоите претенци да съум най-знаещ и можещ и трябва да ми се има сляпо доверие. Затова и винаги давам източника на инфо та хората и сами да си прочетата за какво иде реч, а ако искат да идат и при други да им разтълкуват написаното. Защото тези с подобни претенции т.е. пуяци като теб, обикновено лъжат и заблуждават най-нагло и безочливо. Също както теб в дадения случай.
Засичането на време с точност до стотни от секундата става със секундомер, който има тази способност бе, умньо. Ти нямаш ли такъв на твоя телефон?

Учителките са точно 3 на брой, макар и да са необходими само 2 за съпровождане на организирана група от деца под 10 г., каквото е изискването на чл.112 ал.1 на ЗДП.
И като за самовлюбен и глух пуяк, ще повторя отново - бариерата започва да се спуска на -2.11 сек. по показанията на видеокамерата. Тогава влакът е толкова далеч зад завоя, че не се вижда от прелеза с каквато и скорост да се е движел. Първата учителка стига до прелеза в -1.08 сек., когато също никакъв влак не се вижда и тя пропуска първите няколко деца. А когато същата вижда влака да се появява на разстояние над 320 м. от прелеза, спира останалата група с помощта на 2-рата учителка. А 3-та учителка е винаги на опашката на групата деца.
Та никаква опасност от каквато и да е "касапница" е нямало за децата в този момент, защото влакът е на стотици метри от прелеза и се движи с бавна скорост, която "при преминаването" през прелеза зрителят може да определио на (около) 25 км/ч. Която скорост ти си измисли най-тъпо и безочливо, че била 40-50 км/ч, манипулативно внушавайки на аудиторията, че учителките пропуснали децата на броени метри от връхлитащия с 50 км/ч влак. И последва лъжливия ти извод за риска от "кървава касапница".

Айде продължавай да си въртиш задника, след като ти прави удоволствие да го усещаш дедовия да ти влиза все по-надълбоко.