Никакъв брат не съм ти! Аз поне си познавам рода. Иначе съм наясно, че някои могат да изкарат цял живот в анцуг, докато други страним от такава тенденцияGuinness написа: Брато,нЕмаш си на идея колко си далече от истината и света.

Никакъв брат не съм ти! Аз поне си познавам рода. Иначе съм наясно, че някои могат да изкарат цял живот в анцуг, докато други страним от такава тенденцияGuinness написа: Брато,нЕмаш си на идея колко си далече от истината и света.
Pumpy, повтарям си въпросите, защото се правиш на разсеян, а аз съм сериозно заинтригувана от твоя отговор евентуално...apple написа:Pumpy тук с какво лекувате сухия алвеолит, че искам да сравня нещо? Също изследвате ли виталитета на зъба преди да предприемете по-сериозни манипулации и имате колебания? Също колко стува рентгенова снимка панорамна и за колко време става и можеш ли да си получиш дигитална такава с достъп с персонална парола? Това е за 20 лева миналата година и стана за 10 минути в БГ. Качиха ми я на флашка даже за всеки случай. Сега съм сериозна и не се заяждам питам за първото, за да сравня методите на лечение, защото от това щях да пукна от болка цял месец докато се намери подходящото лечение и за 2 дни всичко беше само гаден спомен. Кажи, за да знам пък после аз ще ти кажа какво беше...
Аха ясен си ми - в липсата ти на отговор всъщност се съдържа отговора, който предполагах...pumpy написа:Изобщо не се правя на разсеян. Много ясно казах, че повече не коментирам професионални въпроси по тази тема. Съжалявам, да беше питала по-рано. Следващия път....
Аз не прочетох никъде факти, а ти? Човека или не знае с какво се лекува въпросния проблем или той предполага, че лечението тук не е на нивото на БГ и се скатава с отговора. Както и за останалите въпроси свързани с панорамните снимки... Та затова като няма споделени "факти" ще си интепретирам и предполагам в защита на моите си тези. Анадън му аркадаш?leaf написа:apple,
Престани да предполагаш и се придържай към фактите. Така ще си спестиш бъдещи разочорования.
Ако бях написал, че няма да коментирам след въпроса ти може и да имаш основание да предполагаш горенаписаното. Аз обаче го написах преди твоя въпрос без да знам, че ще питаш още и не с цел да не ти отговарям, а с цел да се отърва от безсмислени разговори. Сега се опитваш да ме въвлечеш в друг безсмислен спор и за сега успяваш. Честно да ти кажа изобщо не ме интересува какво ти предполагаш и какво не. Не си ми пациент и е малко вероятно да ми станеш. А ако ми беше до сега да сме се разделили по живо по здраво.apple написа:Аз не прочетох никъде факти, а ти? Човека или не знае с какво се лекува въпросния проблем или той предполага, че лечението тук не е на нивото на БГ и се скатава с отговора. Както и за останалите въпроси свързани с панорамните снимки... Та затова като няма споделени "факти" ще си интепретирам и предполагам в защита на моите си тези. Анадън му аркадаш?leaf написа:apple,
Престани да предполагаш и се придържай към фактите. Така ще си спестиш бъдещи разочорования.
Pumpy, аз си слушах съветите на зъболекаря бъди спокоен, грешката не беше моя последното беше моя проблем. И след 1 месец ад взе, че се намери ето товаПричините за развитие на dolor post extractionem могат да се свържат със сложна и травматична екстракция, с наличие на остри, особено непокрити с лигавица алвеоларни ръбове, неизкюретирани грануломи и кистозни сакове и на неизпълнена с кpъв алвеола поради спазъм на съдовете в резултат на действието на коригента от анестезията.
и магията стана от 2 сеанса болката изчезна след 5 всичко беше спомен. Та нещо да кажеш против лазера в този му вид на приложение? А снимките не си ги разчитам сама, но държа да си ги имам за вслучай, че посетя и друг зъболекар, а не пак да плащам и пак да си облъчвам сурата в кратки срокове щото не е много здравословно както знаеш. Един сеанс лазерно облъчване беше 7 лв. плащането не ме затрудни. А тук би ли споделил цената както и колко е достъпна тази услуга в по-малките населени места щото в БГ го правих в град с 16 000 население и дори имаше 2 места конкурентни... А де? Къде са по-напред колегите ти?Добър ефект има облъчването с лазер - например с мощност 25 миливата за 5 минути - 4 или 5 сеанса.
Муфц до къде стигна с процедурата и в кой град ще идваш и няма да ползваш автомобил ?mufc написа:Какво само се допитваш до pumpy, остави го да си "мизерства" в Канада и бъди горда колко много знаеш и колко са назад всички образовали се в (в САЩ или Канада).
Ако не ти харесва в Канада виж колко струва изходната виза и се махаш. След това намираш форума на съответната държава където ще отидеш и започваш да казваш колко е скапан живота и там.
И нещо много важно... винаги е виновна приемната държава.
Нарушени точка 2 и 5 от правилата на форума.
Аз ти казах, че не ми се занимава с теб, ти продължаваш....Има разлика между описаното от теб и сухия алвеолит, за който говориш в началото.Причините за развитие на dolor post extractionem могат да се свържат със сложна и травматична екстракция, с наличие на остри, особено непокрити с лигавица алвеоларни ръбове, неизкюретирани грануломи и кистозни сакове и на неизпълнена с кpъв алвеола поради спазъм на съдовете в резултат на действието на коригента от анестезията.