prace написа:
Я кажи къде са тия хубавите моми в Канада?
Щото аз по-разплути свине никога не бях виждала преди. Виждала съм пълни хора в България и Европа, но такива дебели, разплути свине само по американските документални филм за Мак доналдс бях виждала и сега тук.
Такива места като крайречната вело алея, която минава току под прозореца ми се подразбира - редовно има нимфи на ролери, велосипеди и тичащи. Много мимичета сутрин ходят на работа с колело и хич, ама хич не са зле! Дори и лелките, ако не си ги видял в лице а само в гръб, има да се блещиш и чудиш!
Освен това в градския транспорт и отново - не само сред младите. И не само момичетата - момчетата също са с добро тяло. Понякога направо ми е неудобно от жената, чудя се накъде да си завъртя главата така че да нямам изглед към красиво момиче.
Незнам какви заведения по центъра имате, но тук са популярни едни дето не са точно ресторат, ама има някакво хапване, бира и пастички. Предполагам че студенти наемат - няма как да не ти трепне сърцето - все стройни и усмихнатки. А пък каго погледнеш и клиентите - и те такива!
Освен това по магазините, не говоря за евтините хранителни, а за тези, в които се продават неща като за хора получаващи заплата - персоналът обикновено и с тяло, и с държание блесва.
За хората които се срещат по националните паркове, тези участъци дето са за разходки сред природата, мисля няма нужда да споменавам. Дори и по полянките в градските паркове, дори и там пълните хора не са мнозинство.
Имам приятел от Чикаго, който редовно идва на гости и той потвърждава че няма нищо общо между тяхните дебеланки и тукашните момичета.
Ся дали са имигрантки.. чак всичките - едва ли. Пък и приличат на местни по акцент и по визия.
Виж признавам обаче че в среднообразователното училище в което жена ми учеше френски, картинката уверено върви към закръгляне и изпростявате.