Монтреал-Едмонтон
-
- Обратна връзка:
Re: Монтреал-Едмонтон
Бахти, аз отдавна се отказах да давам какъвто и да било акъл. Сума хора като мен спряха да пишат. Пумпи, който винаги е бил суперточен пич и дава супер адекватни съвети, сега и него лумпените го обиждат с какви ли не думи. Дори и пожарната дет е супер лузър, го пита - ти кой беше. Неам думи.
Тоя форум лека полека става последно убежище на всякакви психясали идиоти. Много тъжно...
Тоя форум лека полека става последно убежище на всякакви психясали идиоти. Много тъжно...
- Kan_Tangra
И аз така мисля.
Няма начин. Недостатъците на интернета.
Няма начин. Недостатъците на интернета.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Не се заяждам но surviving jobs. звучи граматически неправилно.. ако ще се използва подобен термин по-скоро би било нещо като "survival jobs" .Mr.D написа:Охранител не е професия, както и английски курсове не е образование. Това са surviving jobs.
.
Наздраве..

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
"Ако не мислиш като мен, си идиот! "
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15 ... ul-619-xml"
Доста интересна статия, усещам се че и аз често се изживявям като носител на апсулутната истина, но май не съм единствения
Доста интересна статия, усещам се че и аз често се изживявям като носител на апсулутната истина, но май не съм единствения

"Ако попитате един любител-парашутист, той ще Ви каже, че неговото хоби е „нормално”. А човек, който се страхува от височини, ще обяви парашутистите или скачащите с бънджи за луди или „идиоти”."IFF написа:"Ако не мислиш като мен, си идиот! "
Парашутистите явно не изпитват страх за живота си, за да скачат в бездната съзнавайки, че има вероятност парашута да не се отвори или да кацнат на жицата с високо напрежение. Страхът е едно от най-нормалните човешките чувства, следователно онези на които то липсва, не са съвсем нормални.
Станфорд да не са го преместили във Фриско?
"Хомосексуалните хора смятат себе си за съвсем нормални, докато част от хетеросексуалните ги обявяват за ненормални..."
Ако някой ме убеди, че е нормално един мъж да вика на друг "Мила, хвани ме за циците.", както и една жена да се блъска с хормони, за да И избие брада и да заприказва като Бари Уайт, а също и преди секс да си закачва на кръста колан с дилдо, ще повярвам в теорията на Д-р Рос.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
-
mwanza написа:Бахти, аз отдавна се отказах да давам какъвто и да било акъл. Сума хора като мен спряха да пишат. Пумпи, който винаги е бил суперточен пич и дава супер адекватни съвети, сега и него лумпените го обиждат с какви ли не думи. Дори и пожарната дет е супер лузър, го пита - ти кой беше. Неам думи.

Монреал - 08.2009
Едмънтън -09.2011
Едмънтън -09.2011
arogance написа:mwanza написа:Бахти, аз отдавна се отказах да давам какъвто и да било акъл. Сума хора като мен спряха да пишат. Пумпи, който винаги е бил суперточен пич и дава супер адекватни съвети, сега и него лумпените го обиждат с какви ли не думи. Дори и пожарната дет е супер лузър, го пита - ти кой беше. Неам думи.

Като чета това не мога да не се съглася с тебmwanza написа:

Ето ви алтернатива, тихо, спокойно и уютно, също като при мама
http://www.bg-mamma.com/"
П.С.
Не забравяйте, че основната цел на форума е взаимопомощ по пътя на емиграцията, останалите подфоруми са просто една добавка и способ да задържат вече пристигналите емигранти, с цел да се получи една приемственост в инфото, също като с торентите. Това без шарения не може да стане, трябва да има секви хора.

http://www.bg-mamma.com/"
П.С.
Не забравяйте, че основната цел на форума е взаимопомощ по пътя на емиграцията, останалите подфоруми са просто една добавка и способ да задържат вече пристигналите емигранти, с цел да се получи една приемственост в инфото, също като с торентите. Това без шарения не може да стане, трябва да има секви хора.
- OILERS
С 15 на час в Едмънтън и с един работещ само -
.Ама 7 George има по-спокоен начин на обяснение-повярвай му.А за безплатните курсове по английски е верно има,ама там по-бързо ще научиш китайски и етиопски, може би и сомалийски,ама английски-не.Едмънтън Приятелю,не е Клодайк от времето на Джек Лондон.Освен обявите за работа и постовете на хора които може би не са и стъпвали в Едмънтън,вземете и прочетете с жена ти и криминалната хроника на града и околностите за последната година.А и ако си намериш работа(пожелавам ти го),няма никаква гаранция,че след 2 месеца,ще си още там.
А иначе от мен УСПЕХ.
п.п Човек е длъжен да опита и меда и от л....та.

А иначе от мен УСПЕХ.
п.п Човек е длъжен да опита и меда и от л....та.
- Optimist Creed
Разбирам ти сърказма. Но ако хората са доста зле финансово се гледа временно затягането на коланите ,а не благоденствието на децата.mortigur написа:ablood написа:Брилянтна идея. Много ще е гот за детето да кисне с баба си по цял ден вкъщи (с малка разходка), вместо да си играе и смее с други дечица в градината.Valentin Angelov написа:може да извикаме едната баба да гледа малкиат 4е 800 долара за градина не ми се дават!!!
Поддържам незначителното си мнение, че за всички ще е по-добре да отидете в Едмънтън. Тук в Монреал наистина безсмислено за такива рационални хора.
Явно админите са в коледен делириум.....
Блъди това не е като да плащаш градина от по 7 на час... Някои плащат от по 36 и нагоре. Коментара ти освен че е неуместен е и обиден!

Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
- ablood
- Обратна връзка:
Имайки впредвид колко струва докарването, изхранването, застраховането идругите разходи по една баба, спестеното няма да е много. Виж, ако бабата е ентусиазиран доброволец, тогава не6тастието на детето може и да се оправдае.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.