http://www.youtube.com/watch?v=3Xx0kVKY ... re=related"
ablood написа:И естествено правителството било виновно.![]()
Писал съм го и преди - еманципацията ще доведе до изчезването на бялата раса.
Вместо да раждат деца, тръгнали да правят кариера. Естествената селекция ще ни заличи за век-два.
Пък и българските приоритети за ясни: по-важно е да имаме гъзарски телефон, лъскава кола и маркови дрешки, отколкото още едно детенце.
Снаха ми (добре платена мениджърка) си купува какви ли не скъпи боклуци, но не иска второ дете, щото не можела да му осигури добро бъдеще.
За фолклора не си прав. Единствените българи, които съм виждал да пълнят голяма зала в Канада бяха "Мистерията на българските гласове". 95% от публиката не бяха българи. Те имаха концерт във Ванкувър преди 3 години и аз направих кратък клип от 4-5 минути, който постнах на Тубата. И до ден днешен хора от цял свят оставят положителни коментари за клипа (който е доста аматьорски). Ето един коментар оставен вчера: "Just seen and heard them tonight in Brighton England. Outstanding. I think this is the highest form of art. Quite incredible.". Аз самият не съм любител на фолклора, ама не можем да казваме на бялото черно.ablood написа:С'а да не забра'иш за азбуката, компютрите и древния календар!budtel написа:Фолклора (не поп-фолка и чалгата) е неповторим и известен в цял свят.
А в Саудитска Арабия са 99% мъже. Ти учил ли си в техническо училище? Колко жени има там?Californian написа: сега в университетите са 60процента жени и 40 процента мъже.........и се борят за кариери, и т.н.......и т.н....ама то не става и децата и кариерата.
Я хубаво си прочети линка който си пуснал.budtel написа:Искам да предложа на всички, които гордо заявяват, че идват от най-загубената страна (България) следващия път като се сблъскат със здравната система на Канада, да не отиват да се лекуват в България (защото това ще е в противоречие с "идиологията им"), a да се отправят към Турция или да потърсят някой цигански изцерител, или да пробват с чалготерапия. За тези, които не им харесва чалгата остава варианта с Турция.
Апела ми към вечно плюещите, по един или друг начин милата ни родина е, по-малко се вживявайте в ролята на "прецаканите" че сте живели толкова време в България. Най-малкото ставате досадни за вас и другите около вас. Дали ще я има или няма, има кой да се грижи. Осем века робство, I и II световни и балкански войни... сме оцелели, та сега ли няма. На пръсти се броите тези, които във всеки възможен момент пускате провокиращи теми, или материали. Не знам какъв Ви е проблема....vaniliq написа:Дали България е смотана или несмотана дупка е въпрос на гледна точка. За мен това е моята Родина. Какво толкоз има да се срамуваме.
Да бедни сме. Да корумпирани сме. Да слушаме чалга. Да емигрираме. И още много да-та. И кво от тва? Такива сме каквито сме.
Проблемът им е ясен (поне за мен) - избиване на комплекси за малоценност.martatabs написа:Присъединявам се към поста на ВанилияАпела ми към вечно плюещите, по един или друг начин милата ни родина е, по-малко се вживявайте в ролята на "прецаканите" че сте живели толкова време в България. Най-малкото ставате досадни за вас и другите около вас. Дали ще я има или няма, има кой да се грижи. Осем века робство, I и II световни и балкански войни... сме оцелели, та сега ли няма. На пръсти се броите тези, които във всеки възможен момент пускате провокиращи теми, или материали. Не знам какъв Ви е проблема....vaniliq написа:Дали България е смотана или несмотана дупка е въпрос на гледна точка. За мен това е моята Родина. Какво толкоз има да се срамуваме.
Да бедни сме. Да корумпирани сме. Да слушаме чалга. Да емигрираме. И още много да-та. И кво от тва? Такива сме каквито сме.