Гикс гледай това Видео,много внимателно !!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

Re: Гикс гледай това Видео,много внимателно !!

Мнение от myhata II »

Гарван на гарвана очо не вади !!! :D ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

Линко прав си. Не ми дреме кой ще ми е управник (в една съседна тема казах, че илюминатите не ми пречат :D ). Старая се моята черга да е чиста и подредена.
Обаче ми се иска като се разхождам из града да виждам повече усмихнати хора, иска ми се като карам кола да сме повече хората, които спираме на стоп-линията, които спираме за да пресече майката с количката, дядото с бастуна или бабата с торбите.
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Тези неща, Бластер, няма да дойдат от небето с някой Месия. Трябва избирателят да повярва в себе си и способността си да определя кой ще го управлява. И да покаже ясно на управниците, че ако не изпълняват обещанията си ще отидат на бунището на историята и никога повече няма да помиришат власт. Тогава няма как избранниците да не се съобразяват с избирателите.
За 20 г. в България отношението към избирателя е като към "електорална единица" и то с умствен капацитет на идиот. Целта е ако не могат да го излъжат, да го изплашат. И ако не могат да му вземат гласа с измам или да го купят, то поне да го откажат да гласува изобщо. След това остава само да си измислят удобна система за броене и за преливане на гласовете и работата е в кърпа вързана.
Ама всички сметки отиват по дяволите когато избирателната активност от 35 скочи на 65%, да не говорим за 80% и нагоре. Никакви тънки сметки и никакви твърди гласове и ядра не оправят работата в този случай.
Ето за това говоря и надявам се с годините все повече хора да го проумяват. Аз също не го възприемах това доскоро, както вече си признах.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Проблемът на България е липсата на гражданско общество. Затова манипулациите не са особено трудни при наличието на подобни организирани структури (или агентури, на кой както му харесва). Основната причина за тази липса на гражданско общество е заложеното в народопсихологията на българина да не му пука за това какво става в обществото и какви са проблемите на ближния, щом него лично не го засягат. Така в частност се получава и този ефект с негласуването, както и ефекта на липса на търсене на отговорност от сгазилите лука отговорни индивиди. Последното също така е пряко следствие и на една друга особена черта на българина, изразяваща се във виждането на шопа относно закона като "врата у поле". По този начин изключително голям процент от населяващите държавата с готовност биха се отдали на същото това газене на въпросния зеленчук, стига да им се отдаде подходяща възможност.
Както пееше Тодор Колев: "Накъдето погледнат очите ми - всичко краде и краде".
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

Линко, избирателят който вярва в силата на своя вот отдавна не живее в България. Струва ми се, че е избрал място където от вота му има смисъл. (вж. Линко, Мр.Гийк, ......)
Мр.Гийк, в България за огромна жалост гражданското общество е изместено от повсеместна селения.
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Подозирам, МрГийк, че като говориш за липса на гражданско общество имаш най-вече предвид недостатъчната степен на самоосъзнатост и самоинициатива на гражданите. Както и нежеланието на държавата да се откаже от централизираното регулиране и опеката на цялостният обществен живот и дейност на хората и да предостави възможността на гражданското общество да се саморегулира.
Да,далече сме от това време, но то идва необратимо. Е, прекалено бавно за очакванията и надеждите на едно поколение, но идва.
Както вече се спомена, на евреите са им били необходими 40 г. бродене в пустинята за да си заслужата Ханаанската земя, а ние искахме на утрето след падането на бившия режим да се събудим в мечтаната държава.
Да не говорим, че поради типичните черти на българската народопсихология доста повече от 40 г. ще му се наложи да броди из пустинята българското племе. :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Че какво лошо видя от бившия режим Линко,образование ви дае от селата ви изкара и ви заведе в града ,образова ви без пари и какво ли още не ,всичко се сгромоляса от Желю Желев нататъка,селянията и простотията и циганията се отпуснаха и сега гледаме това и разни тъпи тикви и турчаля си правят каквото искат, а де а преди така да правят ,малее направо изчезваха такива
Много добре си беше системата ама ги отпуснаха след 80те години
Стефан Цанев
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Mуха, ти сега само за да си в контра и убеден комунист ли ще се пишеш? Защитник на социализЪма? ;) :)
При това с обичайните ти лъжи и манипулации.
Никой от селата не е изкарвал бившият режим, а тъкмо обратното, гледаше да закотви хората по селата. Ти за "жителство" не си ли чувал?
Даже и пари даваше партията на желаещите да се заселят в пущинаците. Явно и за програмата "Странджа-Сакар" не си чувал нищо. :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

blaster написа:Линко, избирателят който вярва в силата на своя вот отдавна не живее в България. Струва ми се, че е избрал място където от вота му има смисъл. (вж. Линко, Мр.Гийк, ......)
Мр.Гийк, в България за огромна жалост гражданското общество е изместено от повсеместна селения.
Абсолютно, аз гласувах с краката си ]:)
cocose
Има 1 предупр. за БАН

Мнение от cocose »

аз пък с оная си работа :devil:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Linko написа:Mуха, ти сега само за да си в контра и убеден комунист ли ще се пишеш? Защитник на социализЪма? ;) :)
При това с обичайните ти лъжи и манипулации.
Никой от селата не е изкарвал бившият режим, а тъкмо обратното, гледаше да закотви хората по селата. Ти за "жителство" не си ли чувал?
Даже и пари даваше партията на желаещите да се заселят в пущинаците. Явно и за програмата "Странджа-Сакар" не си чувал нищо. :)
Точно по комунизма всички започнаха да учат и работят в големите градове и селото опустя
Стефан Цанев
cocose
Има 1 предупр. за БАН

Мнение от cocose »

myhata II написа:Че какво лошо видя от бившия режим Линко,образование ви дае от селата ви изкара и ви заведе в града ,образова ви без пари и какво ли още не ,всичко се сгромоляса от Желю Желев нататъка,селянията и простотията и циганията се отпуснаха и сега гледаме това и разни тъпи тикви и турчаля си правят каквото искат, а де а преди така да правят ,малее направо изчезваха такива
Много добре си беше системата ама ги отпуснаха след 80те години
Муха, аве ти на алфа кентавър ли си живял ва!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нима не знаеш че всеки 10г е имало КРИЗА!!!!!!!!!!!!!!!
Нима не знаеш че бай тошо продаде ЗЛАТОТО на бг на братска русия!!!!!!!!!!!!!
(само затова трябва да бъде разчекнат с 5 коня, до 9-то коляно)
Нима не знаеш за лагерите?
Нима не знаеш за МАСОВАТА корупция????
Или че "неблагодарните" селяни са издържали държавата с продукцията си, срещу което са получавали ПЕМБЯНИ СТОТИНКИ????
Или и ти си като останалите.....с глава в пясъка....имам предвид горната такава :) :) :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

А кажи ми сега дългът ни намалява ли или се увеличава и що чиниш в Канада ?
Стефан Цанев
cocose
Има 1 предупр. за БАН

Мнение от cocose »

myhata II написа:А кажи ми сега дългът ни намалява ли или се увеличава и що чиниш в Канада ?
Кой дълг? Моят ли? Аз дълг нямам :)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Той мухЪтЪ не само за "Странджа-Сакар" ами и за много други неща не е чувал. Питам се само какво щеше да стане с бензиностанцията, имотите на Джумаята и хотела в Копривщица, ако България беше все още в социализЪма. :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Публикувай отговор