КОЙ СИ ИГРАЕ С ОГЪНЯ? ИЛИ....ХАЙДЕ СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
troll

Re: КОЙ СИ ИГРАЕ С ОГЪНЯ? ИЛИ....ХАЙДЕ СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ!

Мнение от troll »

Ех Арибу!
Можеш да ги назначиш в Дирекция на полицията, за които тез мерки не важат! :D
Изобщо е лошо да си тъп!
Дори и да имаш късмет!
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Да, за увъртането и мотаенето съм съгласен. Ако не прави нищо, изчаквайки да се разбере с всички и страхувайки се да не изгуби някой поддръжник, ще изгуби всички.
Но това е друга тема. Говорехме какво е направил досега и дали то е различно от правеното от неговите предшественици вече над 20 г., а не какво не прави в момента и какво би трябвало да направи.
А краят на властта му може и да дойде не само поради изгубено доверие, а и с един 9 мм-ов примерно.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Не ме интересува какво ще им се случи изобщо на всички и престанете с този раздухван мит, че нещо прави Боко...Боко прави само това което е принуден да направи инак да беше прекарал закона за лустрация и да беше пуснал всички над 25 години на борсата, те и без това ядът 1/3 от бюджета за заплати в МВР. Инак лаланици по телевизиите нямат нищо общо с реалните действия и това е видно за хора като мен а такива са важни, защото те ще ги разобличават и накрая чичо пак ще се усети, че го клатят.
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".

http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
Аватар
troll

Мнение от troll »

Туй 9мм. не вервам, дори сам да си стреля десет пъти в главата!Значи и БГ се цивилизова!Може да го блъсне камьон случайно! :D
Според мен има три пътя
1:Прави национален фронт за преборване с трудностите.От БСП му отпускат некоя сексапилна мацка под 80 години, а Сокола му праща некой бодигард и който оцелее!
2. Подава оставка, връща се в кметството и се пази за по-късно. В много отношения да си кмет на София е повече от Министър-председател.
3. Звъни на едни хора и иска пари, пък ако мине. :D
Аватар
troll

Мнение от troll »

Aribu написа:Не ме интересува какво ще им се случи изобщо на всички и престанете с този раздухван мит, че нещо прави Боко...Боко прави само това което е принуден да направи инак да беше прекарал закона за лустрация и да беше пуснал всички над 25 години на борсата, те и без това ядът 1/3 от бюджета за заплати в МВР. Инак лаланици по телевизиите нямат нищо общо с реалните действия и това е видно за хора като мен а такива са важни, защото те ще ги разобличават и накрая чичо пак ще се усети, че го клатят.
Пука им на черупката, какво е видно за хора като теб! :rofl:
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Че, как ще ти запука като си само един ник, който може да се скрие и утре да ми се появи като приятел на масата. Само, че аз ги разпознавам и лесно такива много знаещи с миродавно мнение, които имат единствената цел да разнасят митове, че оправянето започва с връщането от преди 20 години. Няма да стане....тези двайсет години отидоха в скоби и нещата трябва да продължат за натам за където трябваше да са стигнали вече а не да се връщат обратно.
С Боко комуниста, който напусна МВР защото трябваше да си предаде партийния билет ще оправят страната. Смещници комунистически :lol:

Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Темата все пак беше за лицемерието на вчерашните крадци, лизачи и лапачи, а не за действията на ББ и мерките за справяне с кризата.
А тя нашата е ясна, ако го катурнат Бойко ще започнем да плюем по следващият управник.
Аватар
troll

Мнение от troll »

Бе знаех си, че аз съм виновен!
Той и Боко тъй дума!
Изобщо вие с Боко много си приличате!
И само той ги разбира нещата! И само ти!
И другите не го разбират!А и тебе!
И той вече не е в МВР, ма всичко му е ясно! И на теб също!
Той вика, че си комунист!Ти за него също!
Здравей Боко!
Аватар
troll

Мнение от troll »

Linko написа:Темата все пак беше за лицемерието на вчерашните крадци, лизачи и лапачи, а не за действията на ББ и мерките за справяне с кризата.
А тя нашата е ясна, ако го катурнат Бойко ще започнем да плюем по следващият управник.
Апцолютно съм съгласен!
Дори и само затуй, да се не минем, че сме емигрирали!
Добрите граждани плюят по власта!
Аватар
troll

Мнение от troll »

Ма що ли ми е тъй приятно тез неща да ги коментирам от Канада! :D
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

Няма как в тази тема аз да съм като Боко, защото авторката на статията ми е приятелка от фейса и там се вижда, че тя няма доверие на бокко а на мен ми има. Така, че нестава твоята :lol: Или вие знаете повече от нея какво е искала да каже :lol: :lol: :lol:

Аватар
troll

Мнение от troll »

Разбирам!
Твоита приятелка със статията е достойна журналистка, а оназ жена, дето й повредиха лицето с концентрирана сярна киселина пише за пари!
:D
Добре е едни хора да имат поне малко срам!
Доколкото разбирам ти, дето си се разкарвал с АК-47 по Делиормана на 17 години се имаш за репресиран от комунистите. :D
Те комунистите, не беха толкоз ентелегентни, ма поне знаеха кому да дават пушки!
Щото те така разбираха власта!
С пушките!
Аз затуй вече един път ти писах да спреш и да се покаеш!
Пък белким забравим какъв си бил!
Ма ти не та не!
Гордей се с миналото си и срещни бъдещето си! :rofl:
Аватар
Aribu
Изгонен от форума

Мнение от Aribu »

В един пост каза няколко глупости...
Първо психологията на престъпника не прави разлика между добри и глупави журналисти. Инак наистина считам онази за глупава. 90% от писаниците и са алабаланици.
Относно моето покаяние от което никой няма нужда, не смятам да го давам във форма каквато и да е защото не се усещам изобщо публична личност с някакво влияние та да трябва да се дистанцирам публично за да си нямеря мястото което ми се полага. Да другарите знаеха, той и дявола знае, това никой не го отрича но не това е важното. Важното онези, които му служеха вярно и сега продължават да му слогуяват да си платят и на земята сметката а на небето Той ще си им е вземе непременно.
И кои сте вие...анонимните с никове ли? Ако реша да се покайвам към вас ли да адресирам? Може би до всички анонимни подкрепящи Боко Тиквата :lol:

Аватар
troll

Мнение от troll »

Разбираш ли какво е покаяние Арибу?
Да кажеш тук , че си грешен и нищо не разбираш и като си бил млад едни хора са те излъгали, че да ходиш с пушка по Делиормана и да си готов да стреляш по хора, чието единствено престъпление е че не щат да си сменят името е защита на отечеството и върховен дълг за всеки български гражданин.
Няма оправдание да стреляш по хора, освен ако ти застрашават пряко живота!
Знаеш ли Арибу, че воините свършват в манастир, където се молят за душите на хората, които са победили?
Има и пътят на Рамбо!
А такива като Боко се хвалят с това.И преизвикват всички, които са по-силни, но мислят различно.
Покаянието не е за другите!
То е за теб!
А тогава и ние, никовете, може да ти повярваме, ама на теб не ти стига мощност и за това.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Абе ако вземем предвид какъв безкомпромисен и безпощаден борец срещу червеният дявол е днес Aribu - бившият слуга на същият този дявол, то и ББ е най-страшният враг на престъпниците и мутрите като бивш такъв. А ако вярваме на някои хора той и до ден днешен си е такъв.
Публикувай отговор