Прав е Батето*цитирам негово исказване*колко е жалка истинат
-
Има само една малка подробнос която Батето не знае. 
Батка как ще смениш апартамент за къща без да доплатиш почти 50% от стойността на къщата не знам
И цените на имототе гонят тези тук. До година-две ще ги стигнат.
Ама то това са бели кахъри за теб. Ти си ентелегентен, ще измислиш нещо.

Батка как ще смениш апартамент за къща без да доплатиш почти 50% от стойността на къщата не знам

И цените на имототе гонят тези тук. До година-две ще ги стигнат.
Ама то това са бели кахъри за теб. Ти си ентелегентен, ще измислиш нещо.

If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Batka pone ще си пиеш хубави ракии и ефтини ..тук си купих една сръбска в4ера $27 и не е и много свет ама се пие....само дето малко ми застава на гърлото от цената .....а в БГ си има домашни и ка4ествени и ако си имаш и стари приятели ( аз ве4е нямам след 20 год. наван)....не е толкоз лош живота там..имаш ли да ти капят по 2- 3000 лежа на месец си ок
A като гледам на Батето и на Кралимарко май ги хваща носталгията яко,все намират махна на Канадата.Като си правиш сметка нещата си вървят.Аз 1-та година в Канада пращах пари в БГ и си построих един малък апартамент,е сега е на много висика цена,не съжалявам.После си събирах за даунпеймънт и си купих къщата и съм си гот,кола си имам,нова изплатена,моргийджа ми откак се запознах с него все пада,оня ден ми отиде на 4.90,след месец пак ще го смъкнат,просто съм си гот и си живея живота разумно.Това,че моя шеф може да ме мисли за роб,не обръщам внимание,засега добре плаща.Едно нещо големо съм разбрал в Канада,че e good country Canada.Всичко зависи от тебе.
Е хубаво е все пак човек да си сподели мечтите...Нали затова е форум...Pehlivan написа:A като гледам на Батето и на Кралимарко май ги хваща носталгията яко,все намират махна на Канадата.Като си правиш сметка нещата си вървят.Аз 1-та година в Канада пращах пари в БГ и си построих един малък апартамент,е сега е на много висика цена,не съжалявам.После си събирах за даунпеймънт и си купих къщата и съм си гот,кола си имам,нова изплатена,моргийджа ми откак се запознах с него все пада,оня ден ми отиде на 4.90,след месец пак ще го смъкнат,просто съм си гот и си живея живота разумно.Това,че моя шеф може да ме мисли за роб,не обръщам внимание,засега добре плаща.Едно нещо големо съм разбрал в Канада,че e good country Canada.Всичко зависи от тебе.

И кое по-точно зависи от тебе? Колко ще ти е лихвата по ипотеката или дали ще ти вдигнат заплатата, а може би пък сам си определяш колко да ти е цената на бензина или на млякото? Нещо не го разбрах този виц, ама за ананаса ми харесаPehlivan написа:... e good country Canada.Всичко зависи от тебе.

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
В БГ на 100 домакинства се падат 88 жилища по официална статистика, така че жилищен проблем на практика няма. Не забравяй, че тук влизат и циганите, а при тях на 100 домакинства се падат 20-30 жилища. В БГ има и немалко незаконно строителство, което не се води никъде на отчет. Отчитайки тези фактори реално на 100 домакинства българи се падат към 120 жилища. Само в София има над 50000 празни апартамента. Да му мислят младите в Канада, че с 53000CAD median household income покупката на къща за 300к CAD си е направо mission impossible.Lub0 написа:Също ако говорим за БГ-то, там единственият шанс на един млад човек със средна заплата да има жилище - разбирай бетонка е майкаму и баща му да умрат и да няма братя и сестри, иначе е обречен...
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
ами те/апартаментите/преди 5,6 год. си струваха толкова по 5-6К долара.
аз предпочитам 40 год. да изплащам дървена къща в Канада и да се лишавам от закуски,обяди и гала вечери щото съм мазохист и като ритна камбаната преди да съм изплатил кочинката да отида в рая щото съм бил примерен длъжник на банките и съм си плащал всеки месец вноските ,а не съм си харчил парите за ядене ,пиене и тия трите неща.
вие си купувайте апартаменти за по 5-6К и си въртете далаверата ,аз съм тъпанар и искам да гърбя за просперитета на канатската банкова система.
аз предпочитам 40 год. да изплащам дървена къща в Канада и да се лишавам от закуски,обяди и гала вечери щото съм мазохист и като ритна камбаната преди да съм изплатил кочинката да отида в рая щото съм бил примерен длъжник на банките и съм си плащал всеки месец вноските ,а не съм си харчил парите за ядене ,пиене и тия трите неща.
вие си купувайте апартаменти за по 5-6К и си въртете далаверата ,аз съм тъпанар и искам да гърбя за просперитета на канатската банкова система.

- Lub0
- Обратна връзка:
Кой луд ще си купи апартамент в БГ-то дори и за 5-6к - бетонни кочинки с остаклени балкончета и решетчици на прозорчетата и железни врати и да не забравиме плетените чорапки и елетчета че е доста топло семейното огнище 

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
Любо ,много си далеч от изостанал с информацията ,строят се и то отдавана с двойно изолирана термо алуминиева дограма ,френски прозорци и истински балкони,не както тука метър на метър.
Решетките са на мода в Канада предполагам си обърнал внимание ,че тук няма дюкян без решетки.В Бг. новото строителство е много по напред от тук,за защита на търговските площи на партерните етажи се използват рулетки от метални компоненти за по красиво и по практично.
Например моята кооперация строителството на която започна 97 год. я издадоха с алуминиева дограма и метални рулетки на партерния етаж,но аз също съм изостанал,не съм си ходил отдавна и няма да се учудя ,ако са вкарали канадския патент-металната решетка и у нас.Също няма да се учудя ,ако са вкарали и другия канадски патент във всяка бакалия и дрогерия на входа да бди един пазвантин с емблема на ръкава -Секюрити.
Решетките са на мода в Канада предполагам си обърнал внимание ,че тук няма дюкян без решетки.В Бг. новото строителство е много по напред от тук,за защита на търговските площи на партерните етажи се използват рулетки от метални компоненти за по красиво и по практично.
Например моята кооперация строителството на която започна 97 год. я издадоха с алуминиева дограма и метални рулетки на партерния етаж,но аз също съм изостанал,не съм си ходил отдавна и няма да се учудя ,ако са вкарали канадския патент-металната решетка и у нас.Също няма да се учудя ,ако са вкарали и другия канадски патент във всяка бакалия и дрогерия на входа да бди един пазвантин с емблема на ръкава -Секюрити.

- Lub0
- Обратна връзка:
Бате, бате, все едно не съм живял в БГ-то и не си ходя през някоя и друга година, че на мен да ми ги разправяш как болшинството в БГ-то живеят с двойно изолирана термо алуминиева дограма ,френски прозорци и истински балкони... Тези хорицата в бетонките и с "праното" явно са от някоя друга държава...
Иначе прав си, няма нужда от решетки в БГ-то, гледам са вкарали нов патент, пред всеки блок има глутница кучета, която го пазят....
Иначе прав си, няма нужда от решетки в БГ-то, гледам са вкарали нов патент, пред всеки блок има глутница кучета, която го пазят....
Lub0 for President!
###############
###############