Медицински
Ние бяхме на 1.11.05г. на медицински и на 22.11.05г. се обадихме в МОМ и от там ни отговориха, че всичко с нашите медицински е О.К. - още на 17.11.05 са ги разгледали и щели да ги пратят до Виена.
Така че споко... брой дните, чакай и към Коледа може би ще имаш добри вести!!!!
Ориентирай се по нашите дати!
Така че споко... брой дните, чакай и към Коледа може би ще имаш добри вести!!!!
Ориентирай се по нашите дати!
trans, ти защо си каза датата? Аз се обадих на 29.11, а бяхме направили медицинските на 18.11. На телефона жената ме попита кога сме направили медицинските и аз много лаконично и обясних, че е било средата на месеца. Тя тогава ми каза, че е твърде раничко за резултати, но аз с много приповдигнато настроение и казах, че нямаме търпение (семейството) и ще и бъда безкрайно признателна ако направи нужната справка. Тя тогава ме помоли да изчакам, за да се прехвърли на другия компютър, за да провери. Аз и заявих все така с приповдигнато настроение, че ако е необходимо ще чакам "цяла вечност" само и само да получа така дългоочакваната за мен вест. Действах и психологически, т.е. предразположих я, което още в понеделник вземи и ти го направи. Като те пита за датата омотай я нещо, например като мен, че е било средата на месеца. Тя като влезе в данните ще те пита за името ти (да го спелуваш), а не за датата на медицинските. Там излизат имена, и дали всичко е наред, и кога ти е затворено досието т.е. датата на ОК. Датата на медицинските я интересува, за да знае дали да си направи труда да се рови в компютъра, отнема поне 5 минутки, все пак и там работят хора, а мързела по хората ходи. А ако нещо стане, че пак се върне за тази толкова "важна" дата, кажи и, че си се объркала, няма безгрешни. При мен стана така, че после пет минути ми се извинява, така и не разбрах защо, най-вероятно, че още на 24.11 са ми дали ОК, а пък тя ми заяви в началото, както при теб, че е още раничко, за да направи справката. Така, че trans гледай да ни зарадваш още в понеделник с хубава вест. Давай смело, ако са жи изпратили още същия ден медитзинските от Вита, значи трябва да имате до 7 дни резултати. Успех!
trans, телефона бях го записала на един хвърчащ лист и след като се обадих, сещаш се какво направих - изхвърлих го, за което сега много съжалявам, че не мога да ти бъда полезна, но в медицинските са подадени два номера за Organisation international pour les migration :
981 63 65 и 981 83 76. Нямам обаче никакви спомени дали на един от тези съм звъняла, но ако искаш обади се във Вита и ги попитай, защото на мен те ми дадоха телефона на МОМ.
981 63 65 и 981 83 76. Нямам обаче никакви спомени дали на един от тези съм звъняла, но ако искаш обади се във Вита и ги попитай, защото на мен те ми дадоха телефона на МОМ.
rumys благодаря много за съвета определено трябваше така да направя а аз взех че си изпях датата
Нашите медицински са ги пратили на 25.11.2005 т.е. седмица след вашите и аз заради това си викам може днес да имаме резултат та звъннах
А за телефоните питах понеже момичето в МОМ като отидохме там преди медицинските ни даде визитка и ни написа номер на който да звъним за резултат този номер е различен от първите на които звъняхме за да уреждаме часа във ВИТА и се викам данеби да са по очтиви на някои други телефони
/въпреки че момичето в МОМ беше много приветливо и мило/
Ще звъним пак то е ясно дано поне всичко да е ок и разбира се веднага ще се отчетем тук

Нашите медицински са ги пратили на 25.11.2005 т.е. седмица след вашите и аз заради това си викам може днес да имаме резултат та звъннах
А за телефоните питах понеже момичето в МОМ като отидохме там преди медицинските ни даде визитка и ни написа номер на който да звъним за резултат този номер е различен от първите на които звъняхме за да уреждаме часа във ВИТА и се викам данеби да са по очтиви на някои други телефони

Ще звъним пак то е ясно дано поне всичко да е ок и разбира се веднага ще се отчетем тук