Не виждам за какво ще се борите, просто е безсмислено в този случай.sashka написа:А именно тях имах предвид, че си прехвърлят топката - комисията :arrow: училището и училището :arrow: комисията и така до безкрайkrimon написа:
Училищата не се занимават с траспорта на учениците, към училищните комисии има специални транспортни фирми, които са ангажирани за целта. В училището можеш само да получиш информация, но те не са отговорни за смяната на спирките. За да се смени спирка е необходимо да има поне 3-ма ученика, които да посещават същото училище или поне да използват същият маршрут.А колкото до нагаждането кво да правим ща се нагодим ама преди това що да не опитаме да се побориме малко :nut: хе хе.
просто фирмата, която отговаря за транспорта не се управлява от училището - става въпрос за различен вид работа и едните нямат права над другите, не е просто прехвърляне на топката, а задължения единствено на превозвача ... знам го от личен опит, защото и аз съм имала вземане-даване и съм изисквала смяна на спирки, часове, маршрут, номер на училищен автобус и тъй нататък, но това може само транспортната фирма да го направи и вече обясних при какви условия
Все пак ако си решила да се опиташ: намери номера на превозвача и опитай с него. Но съвета ми е да го помолиш, а не да настояваш