А другият въпрос е, защо чисто е изкарвал кажи-речи същите пари в Канада.kill_u написа:Сега във връзка с изказването на пожарната, кажи ми колко човека в българия изкарват доход над 2000 лева
За какво дойдохме в Канада.....
Re: За какво дойдохме в Канада.....
-
- Обратна връзка:
Когато кратуната не ти е заета с мисли от рода на, как да платя тока или как да направя нещо за вечеря, ти идват един куп други идеи на главата. Като например: на кой концерт да ида, на коя екскурзия, кои книги да си купя и тн и тн. Казвам ти го от личен опит. Познай от 3 пъти какво си купих с първата заплата.filipne написа:Пълният корем е необходимо но не и достатъчно условие за добро ниво на духовния животkrimon написа: иначе като е пълен корема, и духовния живот е на ниво![]()
Ферари?mwanza написа:Когато кратуната не ти е заета с мисли от рода на, как да платя тока или как да направя нещо за вечеря, ти идват един куп други идеи на главата. Като например: на кой концерт да ида, на коя екскурзия, кои книги да си купя и тн и тн. Казвам ти го от личен опит. Познай от 3 пъти какво си купих с първата заплата.filipne написа:Пълният корем е необходимо но не и достатъчно условие за добро ниво на духовния животkrimon написа: иначе като е пълен корема, и духовния живот е на ниво![]()
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ми нали и аз това казвамmwanza написа:Когато кратуната не ти е заета с мисли от рода на, как да платя тока или как да направя нещо за вечеря, ти идват един куп други идеи на главата. Като например: на кой концерт да ида, на коя екскурзия, кои книги да си купя и тн и тн. Казвам ти го от личен опит. Познай от 3 пъти какво си купих с първата заплата.filipne написа:Пълният корем е необходимо но не и достатъчно условие за добро ниво на духовния животkrimon написа: иначе като е пълен корема, и духовния живот е на ниво![]()

Програма за уеб дизайн
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
- Обратна връзка:
Преуспял, аз съм беден имигрант бе, къде ма фърли 
Не муха. Аз се занимавам с 3D. Wacom таблет си купих.

А видя ли че познах,ай да почерпиш сега

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Не бе Кримонек,ти пак не си разбрала (за кой ли път )
Хляб не си купуваме,купихме си пекарна за хляб и сега го произвеждаме
А иначе ,да, стомаха е пълен пък било то и с вода от чешмата

Хляб не си купуваме,купихме си пекарна за хляб и сега го произвеждаме

А иначе ,да, стомаха е пълен пък било то и с вода от чешмата

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
///offtopic
Тоя таблет работи ли под ГНУ/Лниукс? Гледам че пише Уиндоус и Мак ОС.mwanza написа:Преуспял, аз съм беден имигрант бе, къде ма фърли
Там ти е грешката. Иначе си пич.myhata II написа:
Ей ,аз колело не съм виждал от 14 годишен![]()
![]()

Embrace your climate change!
Сички дето се връщат от Канада имат такива предложения и нагоре в БГ...kill_u написа: Сега във връзка с изказването на пожарната, кажи ми колко човека в българия изкарват доход над 2000 лева

Embrace your climate change!
Е,хайде,чак пък всички,че и над 2000 лв.,че давай да се връщаме тогава.Всеки ги разправя какви ли не,но не е истина.Зависи къде,с каква професия,дали си връзкар или си си лягала или ще си легнеш с шефа или целия отбор шефове.После,ако нямаш собствено жилище в Б-я,изплащаш такова или си под наем,какво правим?Ами то с 2000 лв.,като си платиш наема,излиза колкото тук стандарта в Канада.После,такива заплати дават само в София.Извинявайте,но на мен в София не ми се живее.Предпочитам хиляди пъти Монреал,дори с гадната си зима,пред София.Стига с тая Б-я и мита за какви заплати давали там,дрън-дрън.....7George написа:Сички дето се връщат от Канада имат такива предложения и нагоре в БГ...kill_u написа: Сега във връзка с изказването на пожарната, кажи ми колко човека в българия изкарват доход над 2000 лева
Не грешка... Голяма грешка... Аз съм си заплюл един Трек ама ще е за другия сезон... Може би7George написа:Там ти е грешката. Иначе си пич.myhata II написа:
Ей ,аз колело не съм виждал от 14 годишен![]()
![]()

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Не знам,ама кола да нямаш е самоубийство с тея големи разстяния !
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Аз нямам и още съм живmyhata II написа:Не знам,ама кола да нямаш е самоубийство с тея големи разстяния !

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"