Павел написа:Kan_Tangra написа:Ти да не си с температура?
Твое мнение да разбива на пух и прах мое?
Май ти липсва интелектуален капацитет да видиш, че твоите мнения са само ОБЩИ приказки силно комплексирани, при това. Като преминеш към конкетика и обосновка (а споделяне на личен опит е в сферата на фантастичните благопожелания ...

), тогава някой изобщо евентуално МОЖЕ да започне да те взима на сериозно. До тогава си оставаш на ниво доста под монреалските чанти и съседите от северен Лавал ...

Пиеш ли си хапчетата редовно?
Щом съм пишел общи приказки, да ти анализирам ОЩЕ ПО-ПОДРОБНО един от айтъмите, подхванати от теб - condo fees - към изброеното от мен по-горе, добавям още какво влиза в тези $200:
Топла вода (водомери няма, така че може да се къпеш безлимитно и денонощно).
Газ
Парно
Застраховка на сградата
При нужда - ремонт на сградата
Резервен фонд, от порядъка на $50 000
Мениджмънт компания
Генератор (тества се годишно)
Пожарна инсталация - pull stations, sprinkler system, smoke detectors, пожарогасители, вградени телефони, с които помпиерите да говорят помежду си. Тества се годишно
Два пъти в годината миене на прозорците, балконите и фасадата на сградата от "алпинисти" + почистване на тръбите от сушилните
Аmenity room
Хайде сега, празнодумко, ми кажи само парното колко струва в Бг, където хората не са прецакани с кондо фийс? Същите хора, които домоуправителят гони с дни да дадат по 2 лева за чистачка, ако изобщо има такава.
Определено пичелиш титлата смешник на форума.
Ако обичаш, без обиди и квалификации!
Отново си близо до общите приказки. Макар и не толкова, колкото преди.
Хващаш се за едни кондо фийс и на тях си базираш цялата теза. И после кой е смешен?
Това ли е единственото хубаво, което си успял да постигнеш във Ван?
Дай конкретика, КОЛКО ти е кондо фий, КОЛКО ти е мортижа, КОЛКО % от Ван-ци си го позволяват,
ей такива смешни работи, с които те разсмивам.
Миели прозорците. То в България фирми, които мият прозорците няма! И не мога аз сам да си ги измия 2 пъти годишно!
Тия 2 лева за чистачка са в Люлин 14. Ако ти си живял там, аз съм живял в квартали, където няма проблем с парите за асаньора и чистачката. Нито се пикае в асансьора. Това са аргументи тип 'една жена каза'! В КОЛКО от софийските асаньори се пикае!? Процент имаш ли!?
Какъв е процент или промил на пожари в картонени сгради и какъв е промила в тухлени/бетонови!?
На повечето места парното НЕ влиза в кондо фий. Влиза само водомер за СТУДЕНА ВОДА.
Ако във вашето влиза, пак повтарям, сподели точно колко ви е кондо фий.
П.с. плз, ти си пълен трол и с тебе конструктивен диалог не може да се води! Ако обичаш ми избягвай мненията.
Както вече казах, си доста по-зле от някои съ-граждани, а и от тия, от съседните градове
Павел написа:...
да ти анализирам ОЩЕ ПО-ПОДРОБНО един от айтъмите, подхванати от теб - condo fees - към изброеното от мен по-горе, добавям още какво влиза в тези $200:
Топла вода (водомери няма, така че може да се къпеш безлимитно и денонощно).
Газ
Парно
Застраховка на сградата
При нужда - ремонт на сградата
Резервен фонд, от порядъка на $50 000
Мениджмънт компания
Генератор (тества се годишно)
Пожарна инсталация - pull stations, sprinkler system, smoke detectors, пожарогасители, вградени телефони, с които помпиерите да говорят помежду си. Тества се годишно
Два пъти в годината миене на прозорците, балконите и фасадата на сградата от "алпинисти" + почистване на тръбите от сушилните
Аmenity room
...
В 200$ кондо фий било включено газ и парно!!!!
Това сигурно е само за Калифорния!
***!!!!