Какво смятам да работя,след пристигането ми в Канада ?!?
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ами да си кажа и аз. Още на втория ден след пристигането, даже преди да бяхме свикнали с часовата разлика, и естествено преди да сме се осъзнали напълно за да ни дойде мисълта за социял, ни звъни телефона.
Ама звъни някакси на работа звъни да ви кажа.
Вдигам аз и ме търсят по име ! Кога дойдох , кога телефона ми намериха да ме търсят за работа. Абе канадско чудо ви казвам ! И ми викат: Айде бе!. От кога те чакаме! Имаме една работа дето нито един от безработните ИТ-та с по няколко години канадски стаж немож я свърши. Ти си нашия човек. Ама добре, че си бях метнал едно СВ в Монстера няколко години по-рано (не че си търсех работа , де, ами ей така да не остана по-назад) . Та оттогава още ме нарочили хайманите. Викат идвай та идвай. Направо почваш - няма интервюта и ала бала. Е, ша ти дадем един логически тест на ниво предучилишна възраст ама тва е само проформа.
Викам до тук добре ами поне 80 хилки давате ли като сте толкова на зор ? Бе как 80, отговарят, имаме бюджет за 100 к и няма как да паднем по-ниско. Ми викам, добре за първите 3 седмици бива , докато се ориентирам и придобия малко канадски опит ама после минаваме на 120 иначе напускам. Кандисаха , кво да праят.
Ама звъни някакси на работа звъни да ви кажа.
Вдигам аз и ме търсят по име ! Кога дойдох , кога телефона ми намериха да ме търсят за работа. Абе канадско чудо ви казвам ! И ми викат: Айде бе!. От кога те чакаме! Имаме една работа дето нито един от безработните ИТ-та с по няколко години канадски стаж немож я свърши. Ти си нашия човек. Ама добре, че си бях метнал едно СВ в Монстера няколко години по-рано (не че си търсех работа , де, ами ей така да не остана по-назад) . Та оттогава още ме нарочили хайманите. Викат идвай та идвай. Направо почваш - няма интервюта и ала бала. Е, ша ти дадем един логически тест на ниво предучилишна възраст ама тва е само проформа.
Викам до тук добре ами поне 80 хилки давате ли като сте толкова на зор ? Бе как 80, отговарят, имаме бюджет за 100 к и няма как да паднем по-ниско. Ми викам, добре за първите 3 седмици бива , докато се ориентирам и придобия малко канадски опит ама после минаваме на 120 иначе напускам. Кандисаха , кво да праят.
- Lub0
- Обратна връзка:
Мда, колкото и да завиждат някои хора, фактите са следните: някои хора почват работа на 3тата седмица, за заплата в пъти над средната, без френски, без да учат, приравняват и прочие глупости
но както сме казали, който си го може го може 

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
Lub0 написа:Мда, колкото и да завиждат някои хора, фактите са следните: някои хора почват работа на 3тата седмица, за заплата в пъти над средната, без френски, без да учат, приравняват и прочие глупостино както сме казали, който си го може го може

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Aз пьк разбрах,че смяната ще издаваш и ще си ходиш ,та рекох ,че Секюрити мое да бачкаш,извинявай за заблудата !!Lub0 написа:Неам секюрите в нас още да ме пазят от изкуфели съформуници![]()
Но ако трябва и секюрите ще назначиме (с връзки от нетурк-а)

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Lub0 написа:Мда, колкото и да завиждат някои хора, фактите са следните: някои хора почват работа на 3тата седмица, за заплата в пъти над средната, без френски, без да учат, приравняват и прочие глупостино както сме казали, който си го може го може
Особено по време на ИТ бума барабар с куцо кьораво и т.н. И с невероятния опит от изостаналите БГ технологии.
- Lub0
- Обратна връзка:
Някои хора още преди 15 години в Бг-то са водили кусрсове по юникси и релациаинни бази дани и са правили чудеса, докато други са лапали мухитеfilipne написа:Lub0 написа:Мда, колкото и да завиждат някои хора, фактите са следните: някои хора почват работа на 3тата седмица, за заплата в пъти над средната, без френски, без да учат, приравняват и прочие глупостино както сме казали, който си го може го може
Особено по време на ИТ бума барабар с куцо кьораво и т.н. И с невероятния опит от изостаналите БГ технологии.

Lub0 for President!
###############
###############
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Така и не разбрах как тези хора са направили чудото да придобият страхотен и високо ценен опит в една допотопна и ниско технологияна среда, каквата според тях е средата в БГ ?Lub0 написа:Някои хора още преди 15 години в Бг-то са водили кусрсове по юникси и релациаинни бази дани и са правили чудеса, докато други са лапали мухитеfilipne написа:Lub0 написа:Мда, колкото и да завиждат някои хора, фактите са следните: някои хора почват работа на 3тата седмица, за заплата в пъти над средната, без френски, без да учат, приравняват и прочие глупостино както сме казали, който си го може го може