Неслучайно България е на такова дередже след толкова години лизане на руски задници от нашите политици.
Социализъм имаше преди време и в Гърция, а отскоро го има в Румъния и Унгария. Май и чехите тръгнаха натам.Kpetrov написа:Канада е много по-социалистическа от Индия. Може да си алергичен, но живеееш в него.Ivan1007 написа:Демокрация ама социалистическа по конституция.Kpetrov написа:
Ми защото е демокрация и не е имало комунизъм в Индия, защо да не отидеш? Нали това са факторите за добър живот и развитие според теб.
Кой те убеждава, че Канада е като гореизброените!? Явно пушите нещо доста силно по сондажите или пък много се бъзикате!
Аз съм алергичен към социализъма.
Там е за теб. Е, по трудно ще ти е отколкото във Венецуела или Куба, но поне няма да усещаш дефицита на тоалетна хартия
BTW, къде видя да прокламирам социализъм?
Сега разбирам защо казармата ти е такъв трън в очите.Ivan1007 написа:Режим на водата имаше на много места през лятото.
В София и досега спират топлата вода всяка година за по седмица две. Ако имаш електрически бойлер е добре, ама на времето в Студентския град бяхме с кофа и бързовар.
Да не намекваш, че всички студенти се къпят със студена вода ?Kpetrov написа:Сега разбирам защо казармата ти е такъв трън в очите.Ivan1007 написа:Режим на водата имаше на много места през лятото.
В София и досега спират топлата вода всяка година за по седмица две. Ако имаш електрически бойлер е добре, ама на времето в Студентския град бяхме с кофа и бързовар.
Кофа и бързовар през лятото в студентски години!!!
Ти не си от Габрово, а от Бела Слатина, продължаваш да лъжеш, щото си циганка. Може аз, жена ми и детето да сме цигани, ако има руси такиваPyrelight написа:Циганин Павеле си ти, а руснаците са боклуци, които са по-долни и от циганите дори. Имам чувството, че школовката по blackmailing и саботаж им е генетично заложена. А жените им до една са претенциозни к*рви. Абе, боклук отвсякъде!![]()
Неслучайно България е на такова дередже след толкова години лизане на руски задници от нашите политици.
Намеквам, че за две седмици през лятото определено няма да се къпя в кофа или да се поливам с канче.roumensp написа:Да не намекваш, че всички студенти се къпят със студена вода ?Kpetrov написа:Сега разбирам защо казармата ти е такъв трън в очите.Ivan1007 написа:Режим на водата имаше на много места през лятото.
Кофа и бързовар през лятото в студентски години!!!
Почваш да ме съмняваш нещо, пикаеш седнал, студени душове ...
Pyrelight написа:...
Излиза чушки.agent Ozo написа:Лоша работа!
Защото излиза, че повече от четвърт век вече, милионите антикомунисти и демократи не могат да се преборят с останките на една соцслужба.
Ама то само с крякане и подскачане не става тая работа.
Или пък антикомунизмът им нещо е нефелен.
Ха, ха, ха ...Твоите ли хора наистина? Ами какъв го дириш тогава в Канада? Трябва да си на голяма почит сред твоите хора.agent Ozo написа:Ха, ха, ха..не аз крякам и подскачам по форуми, че комунистите, т.е. моите хора, все още управляват България.
Верно сте много смешни.
![]()
![]()