Женка, от цялата помия, която се опитваш по-горе да излееш върху мен не е вярна и половинатаЖени написа:Кримон, заплата от 18 долара на час в никакъв случай не заслужава присмиване!krimon написа:.....а на заплата от 18 $ малко по-горе Женката се присмя![]()
Обаче ако ти се е сторило, че съм се присмяла, да знаеш, че съм го направила относно теб самата, която с претенциите си за висше образование от БГ, не й я признали за магистър на пазара на труда в Квебек, наложило й се да учи магистратура в Монтреал, взела с близък до максималния брой точки разни изпити, които я поставят в проф-листи и получаваща през ден покани по имейла за позиции, неизискващи интервю ту за федерална, ту за провинциалната администрация се радваш на заплата от 18 долара на час.![]()
Че те други професии като примерно дентал хигиенистите, които учат само 2 години, вземат около 30-35 долара на час. Някой даже беше писал (но не ми се рови), че чистачите в училищата започват около 15 долара на час.

1. На мен ми признаха магистърската степен в Квебек и благодарение на това завърших втора магистърска програма само за 8 месеца /цялата програма е 2 годишна/.
2. Моята заплата е доста над лелеяните 30 долара на час и съм повече от добре реализирана на пазара на труда.
3. Не работя нито за федералната, нито за провинциалната администрация и имам удоволствието да се откажа от техните предложения.