Ние вдигаме байрака
Един ден си говорих с един дядо и той ми каза така" Преди когато бях на твойте години баща ми казваше ех сине за нас не беше добре,дано един ден за теб да е,дойде ден аз да имам деца и да им казвам -за нас не беше добре ,дано за вас да е,гледам сега те на свой ред казват на свойте деца- е,за нас не беше добре ,дано за вас един ден да е...."
Не искам и при нас да се случва това.
Народа тук криво разбра демокрацията.Тя означава да може човек да има свободата да избира,но да отговаря за свойте действия и постъпки,думи,дела и прочее
Народа тук криво разбра демокрацията.Тя означава да може човек да има свободата да избира,но да отговаря за свойте действия и постъпки,думи,дела и прочее
-
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Така де ! Аз като критикувам нещо в Канада ме обявяват за черноглед, песимист и прочие ... Та си рекох дали пък тези дето все плюят яростно срещу БГ не извършват същия грях ?MrGeek написа:T.e. деца, НЕ правете като ФилипНЕ. He's a highly-trained professional. Please do not attempt any of these stunts at home.filipne написа:Нека не бъдем черногледи песимисти негативисти![]()
![]()
![]()
![]()
В крайна сметка на такива криви "ракети" все Космоса БГ им е крив

Все се оплакват колко им било зле и как все някой им бил виновен . Ама ха ! Мрънкачи с мрънкачи !

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Думата "критикувам" има няколко значения и не означава непременно безпочвено обвиняване.Lub0 написа:Разликата е в това, че за БГ-то не са критики...
http://www.terminological.net/alpha/27266.html
В момента в Канада родителите казват на децата си "Ех за нас беше добре, ама на вас дупе да ви е яко". Всъщност днешното поколение е първото в историята на страната, което е по-бедно от родителите си. Съотношението доходи/цени е в пъти по-лошо от това по времето на бейбибумарите. Вече не се смята за странно "детето" да живее при родителите си докато си стъпи на краката.Dparo u TaHq написа:Един ден си говорих с един дядо и той ми каза така" Преди когато бях на твойте години баща ми казваше ех сине за нас не беше добре,дано един ден за теб да е,дойде ден аз да имам деца и да им казвам -за нас не беше добре ,дано за вас да е,гледам сега те на свой ред казват на свойте деца- е,за нас не беше добре ,дано за вас един ден да е...."
А наскоро четох някакво проучване по повод на приказките за недостига на работна ръка. Изводът беше, че недостиг въобще няма, просто условията на труд са лоши и на никой не му се гърби за без пари.
Както и да е. Канада в сравнение с Бг си остава по-малкото зло. Поне за мен. И май доста години напред ще е така. Затова вече четвърта година отлагам 800 дневният каунтдаун.

"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Абе всичките дето сме се изсипали тука сме криви ракети, възползвали се от възможността да живеят по-лесно. На принципа "ела зло, че без тебе по-зло". Е някой се заблуждават, че смяната на държавата автоматично ги прави "голямата работа". Тези, които са наистина голяма работа в Канада не се задържат, ако изобщо са стъпвали. Канада е държава с втора ръка технологии, убежище за втора ръка специалисти от третия свят.filipne написа: Така де ! Аз като критикувам нещо в Канада ме обявяват за черноглед, песимист и прочие ... Та си рекох дали пък тези дето все плюят яростно срещу БГ не извършват същия грях ?
В крайна сметка на такива криви "ракети" все Космоса БГ им е крив![]()
Все се оплакват колко им било зле и как все някой им бил виновен . Ама ха ! Мрънкачи с мрънкачи !![]()
![]()
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат