драго за твоята болна глава явно хапче не е измисленно за да ти се помогне ,но понеже ме обвини в тежък грях ще се реванширам като ти дам цялата информация как се купува къща за 400К на втората година при положение ,че си дал мин. даун,нотиса ти от предходната година е безнадеждно слаб защото си гърбил на 10д ,независимо ,че в настоящия момен на покупката си на 25д те все още не са отразени щото няма как да имаш два нотиса в рамките на 2 години след като декларацията се подава след изтичане на даначната година ,а не в началото и .
ето как стават нещата братле-отиваш в банката с писмо от работодателя в което пише от колко време си на тази работа и каква ти е заплатата.другият документ е нотиса от предходната година от който се виждат колко са ти били доходите.с писмото от работодател винаги може да се излъже ,аз мога да ти дам такова писмо с колкото си заплата искаш,като доказателство ще ти пусна и няколко фалшиви чека с дозта завишени суми ,които ти уж получаваш.това е все известно на банките които за да са по сигурни ти искат официален документ получен от държавата ,а именно тоя нотис.фалшификацията му за лаик е доста сложен процес ,тогава се ходи при специалист -моргичброкер ,такъв какъвто е бгмонтреал ,който сам или ако не е в състояние спомоща на ;специалисти; го преправя на доход който ти е необходим за да ти се отпуснат 380К моргич.това струва пари,плащаш си и моргич брокера ти вкарва документите които така наредени позволяват на банката да ти отпусне кредита.има и други нагласянки,като прехвърляне на пари онлайн в твоята сметка с различни оторизации,както и по кр.карти,ако са поизточени ,за да ти се вдигне кредитния рейтинг и създадеш доверие на платежоспособен пред банката.
при описаната ситуация от пехливан ето това е начинът с който е взел моргича.
не ,че няма и редовен начин ,но той за тая сума не става с мин. даун и ниски декларирани доходи както в неговия случай.
става ,ако например сложи 20-30% даун и покаже 10-20К в сметката си даже и на 2 месец от пристигането тук ,но той както ни запозна при него нещата не стоят така.
това ти го разказвам зашото утре някой друг ,ще се изцепи-в канада нещата стават ,идвайте,ето аз още на 2 месец купих къща за 400кщото съм работлив ,а не мързелив като вас ,но щеспести подробноста ,че банката му е отпуснала моргича след като е метнал 40-50к от продадения апартамент във варна.
схващаш ли ми сега идеята за какво спорим аз и хъла и някой други,спорим за подхвърлената ви информация с цел почесване ,което всъщност не е никаква полезна информация ,а чиста дезинформация ,щото утре като влезеш с голо дупе в банката и им поискаш 400к и след като те наритат ще ти стане ясно,че търсещият слава просто е искал да си погъделичка самочувствието,а не да ти бъде с нещо полезно.
инакрая за да не ме обвиниш отново в ;българско мислене; ,което мисля ,че е по достоен етикет за пехливан ,ще ти кажа ,че аз не завиждам даже по скоро се гордея ,че има тарикат момчета които намират начин как да се оправят и правят неща които и аз съм правил или съм склонен да направя,но в никакъв случай не мога да спекулирам с вас незнаещите и да ви призова -идвайте тук ,юруш на маслините ,а пък ти както искаш приемай информацията ми като помощ или дезинформация ,изборът си е твой.