sasho71, кажи сега след 3-4 години в Канада (да не станаха 5?), още в какви студентски картири/общежития кесиш, че така жлъчно се изказваш? :dent:
Не наближи ли вече светлото бъдеще с 6-цифрената заплата?
Ребята, БЪДЕТЕ българи!"Българинът съгражда (не руши,не разгражда).
Българинът събира дом(не разпилява).
Българинът уважава съграденото(създаденото,постигнатото) от другите (не завижда).
Българинът е трудолюбив( не е мързелив).
Българинът е носител на висока духовност(не е бездуховен).
Позитивността е характерна за българина(негативността не е свойствена за българина).
Българинът твори(не му е необходимо да плагиатства).
Българинът е доброжелателен(не е зложелателен).
Българинът е любознателен(не е ограничен).
Българинът е открит(не е коварен).
Българинът е гостоприемен.
Българинът обича(не мрази).
Българинът цени българското(не се стреми към чуждото).
Българинът не е настроен (насочен) към завладяване на чужди територии.
Българинът е толерантен към другите народности..."
ако имах 500 години живот да живея бих посветил на канада не повече от 15, пропорционално ако са ми отредени 70 примерно, би трябвало да не прекарам там повече от 2 и аз се вписвам в това - бях там 1.5.Знаете ли още в началото един колега канадец ми каза следното"в Канада всичко става,бавно,но става" и това ми се запечата завинаги и си преследвам целите си,преследвайте ги и вие и ще стане.
не бе, не са станали 5, само 4 са, ami кво да праиш, съдба- някои къщи взимат на втората година, други тънат в заеми, били те и медицински. Още малко, последен напън веч настана :haplio: Инак кое му видя ти жлъчното, ние тук разпускаме само, ей го на, марч брейка свърши , и ша трябва да се отправяме към тръстиката.Nadi a написа:![]()
sasho71, кажи сега след 3-4 години в Канада (да не станаха 5?), още в какви студентски картири/общежития кесиш, че така жлъчно се изказваш? :dent:
Не наближи ли вече светлото бъдеще с 6-цифрената заплата?
Pehlivane,Pehlivan написа:Не ми правете сметки,не сте вие които ще ми плащате сметките.По добре кажете нещо по темата,да помогнем по некакъв начин на хората които идват тук.Не разбирам некои какво прйват в Канада,та те и другаде ще са мрънкачи.
Разбрахте ли сега новите имигранти къде ще бъдете настанени за 700 $ наем.Квартиранта не ми пречи,има отделен вход той е дълбоко в мазата
Батето е навътре в далаверите като глист в дебело червоbateto написа:пехливан ,като си тръгнал да ни отваряш как се взема моргич без кредит хистори и 10 кинта на час ,я кажи кой рашън от Йанг Стрийт /Норт Йорк/ ти свърши работа и колко му е тарифата.
тъй де ,нали искаме да сме полезни
Абе то е възможно да са му дали толкоз, просто човека малко се изхвърли, като каза, че е само 2 години тука. Със сигурност са повече. Цялата работа малко в стил пъчене и "Вижте кви сте лузаари, аз за две години къща купих, а вие седите в беъзмънта..."Hullman написа:
Браво Саше мислиш като финансист шеф на банка.
И аз съм много скептичен да не кажа невярващ че на някой са му дали моргидж за 400 000 $ след една година в Канада като през тази година е работил за 10 $ на час.
.