DAITE MI SAVET

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

estoyanova написа:Торнадо,фирмите които готвят докс се знаят!Те не са толкова много но например хора минали от Жана Е ги късат на интервютата.Познават ги заради калпавите им преводи и неточните неща при оформяне на формулярите.Например Жана Е ползва пишеща машина и веднага ги хващат.Има специални изисквания за преводите които те не правят по начин,който трябва да те изстреля на върха.Например на хора които незнаят нито английски нито френски Жана Е им пише 7/8 за френски и 10/11 за английски.До тук добре,а на самото интервю?
estoyanova, като се замислих , принципно си права!
:? Не мисля, обаче, че само заради калпави документи ще късат хората...Все пак те не са заклети преводачи!
Изображение
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

Здравейте, разбираемо е че сте потърсили посредническа фирма за попълване на документите, ако не сте знаели за форума. Но вече знаете и ще бъде глупаво да си давате парите пак. Аз също не знаех и дума френски, но сам ги попълвах, макар още да не съм ги изпратил(имах други проблеми). Тук има ще намерите инфармация за всяка точка от документите, освен това питайте, винаги ще ви отговорят.
Успех
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Аз съм попълвала документите на 4 семейства приятели (безплатно , естествено) И всички прокопсаха.най-куриозен беше единия случай - мъжът е страшен чешит и каза, че нямало да им учи езика сега, а като отиде там.жена му ходи 3 месеца на курс.на интервюто естествено мълчал като пукал и го унижавали, но странно - пуснаха ги.Чудя се дали да не пусна обява и да попълвам документи за 20 лв.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

NaviD написа:...За "Жана-Е": тези , които ползвате техните услуги не се притеснявайте от изказването на estoyanova...
Нямам личен опит с "Жана-Е" и не мога да коментирам как си вършат работата, но като чета какви глупости пише на сайта им :shock: , силно се съмнявам в тяхната компетентност ...
Obey gravity ... It's the law!
Suny

Мнение от Suny »

Eto kakvo napravihme nie sled kato posetihme taka nebezizvestnata "Jana-E".....populnihme si dokumentite sami!Moje da zvu4i naludni4evo ,bez znanieto na frenski ezik( e vse pak imahme 2 niva v Fr.institut),dokumentite na vodestija kandidat t.e. moja suprug gi populni na6ata prevoda4ka,kojato ja polzvame ot godini ,a moite dokumenti gi populnih az.Javno ne e imalo nerednosti ,zastoto july mesez ni poiskaha samo dokument za grajdanski brak(t.e .ne uvajuha na6eto sujitelstvo).Nie go izpratihme v na4alota na septemvri i na tozi etap 4akame data za intervu. Suvtevam vi da ne si hvurljate parite i nervite v takuv tip firmi4ki!!!!!
Uspeh i se doverete na horata v tozi forum,zastoto blagodarenie na tjah i zennata informazija izlojena tuk ,mnogo hora sa ve4e v Canada,a sledvastite sme nie :thumbsup:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
petya2004

Blagodarya na vsi4ki

Мнение от petya2004 »

Blagodaria na vsi4ki koito mi dadoxa savet 6te probvam pak na prolet 6te pi6a ili 6te pitam pak za sega 4ao i uspex na vsi4ki kandidat emigranti
Заключено