St.Anger, сериозна работа е и още как,то и колата си е много сериозна марка

Успех по пътя към Канада на всички! Иво
за какви суми става въпрос все пак и имал ли е предиствестие пред илетищуто или там са го стреснали. аз се обадих деня преди заминаването ми в районното да ги попитам дали имам някакви ограничения за напускане на мое име. хората провериха и ми казаха че няма проблем - съответно и нямаше !sasho71 написа:тя пък агенциата за държавни вземания ако знаеш как функционира...все пак познавам човек върнат от летището за неплатени данък сгради и глоба за превишена скорост
Молсън, благодаря за отговора-аз няма как да не плащам в Бг,щото се водя собственик на 2 сгради+земята около тях.nali kato doidesh v canada stavash avtomatichno kanadski resident
Мерси ЛаРю-е тва не е истина- ще се свържа с компетенти лица да проверя тая работа-може два лева да дължа,ама няма да ги дам!чл.33, т.1 от ЗЗО, съгласно който задължително осигурени лица в Националната здравноосигурителна каса са всички български граждани, които не са граждани и на друга държава.
Законът не отчита факта, дали българските граждани се намират в страната или пребивават на територията на друга държава, а предвижда задължителното им включване в кръга на здравно осигурените лица."
e, ako idvate v Ontario, i tuk shte e takaIVO написа:Здравейте съфорумци,
и ние се интересуваме има хора ли скоро напуснали БГ,с дължащи данъци.По-конкретно ни интересува-данък на едно трабантче,който не е плащан 2 години /даже не е спряно от движение / :) и неплатени здр.осигуровки за няколко месеца.Дали ще имаме проблем при заминаването ни за Канада?А що се отнася до здр. осигуровки,жена не е ползвала безплатно здр. обслужване,не е имала дори личен лекар за периода ,през който не са плащани,ама според БГ законодателството всеки бълг. гражданин бил длъжен да има здравна осигуровка :roll: /така ни обясниха от НОИ/.