Да ти задам и аз един прост въпрос тогава, мухЪ. Как така хем адски много си падаш по правешкия каскет и в същото време ненавиждаш личния му бодигард, що така?myhata II написа:Прост въпрос гайка , много прост, зададен като на овьцъ !
55% от българите оценяват Тодор Живков позитивно
- MrGeek
- Путлер Капут
Re: 55% от българите оценяват Тодор Живков позитивно
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Аз по никого не си падам а "просто" като за овцъ сравнявам !MrGeek написа:Да ти задам и аз един прост въпрос тогава, мухЪ. Как така хем адски много си падаш по правешкия каскет и в същото време ненавиждаш личния му бодигард, що така?myhata II написа:Прост въпрос гайка , много прост, зададен като на овьцъ !
При правешкия виждам напредък и благополучие, а при бодигарда- локуми,лъжи и големи кражби !
Аз ти отговорих гайка, ама ти не ми отговори, ще имаш ли изобщо кураж а ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
За кого напредък и благополучие? За Съветският съюз?
Виж съпоставката на нивите и магазините ( постът ми от предната страница )!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Благодарение на точно тази система си се образовала "ФРИ" и не висиш на банките хиляди долариBistra написа:За кого напредък и благополучие? За Съветският съюз?
сега си клатиш краката в онова село където живееш и плюеш системата която те е отгледала, много странно нали !
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Не съм се образовала "for free".
Родителите ми са работели и плащали данъци. Друг е въпросът, доколко е бил ефективен трудът на толкова много чиновници. Имаше един израз навремето:" Учи, мама, да не работиш!"
Сега обаче пак благодарение на същата система не могат да си изживеят в България спокойно старините, щото безплатен обяд няма никъде. Все някой, някога трябва да заплати цената.
BTW, аз не работя това, за което съм учила. Уменията си придобих впоследствие и то по време на демокрацията, когато онази система си беше вече отишла. Ай помисли сега по този въпрос, ако въобще ти се удава да мислиш!
Родителите ми са работели и плащали данъци. Друг е въпросът, доколко е бил ефективен трудът на толкова много чиновници. Имаше един израз навремето:" Учи, мама, да не работиш!"
Сега обаче пак благодарение на същата система не могат да си изживеят в България спокойно старините, щото безплатен обяд няма никъде. Все някой, някога трябва да заплати цената.
BTW, аз не работя това, за което съм учила. Уменията си придобих впоследствие и то по време на демокрацията, когато онази система си беше вече отишла. Ай помисли сега по този въпрос, ако въобще ти се удава да мислиш!
Последно промяна от Bistra на Пон Ное 10, 2014 1:31 pm, променено общо 1 път.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Къде ги видя тези напредък и благополучие?myhata II написа: Аз по никого не си падам а "просто" като за овцъ сравнявам !
При правешкия виждам напредък и благополучие, а при бодигарда- локуми,лъжи и големи кражби !
Това което аз си спомням от късния соц, разбирай 80-те години, беше държава докарана до фалит, с неработеща икономика (режим на тока и хронична липса на стоки от първа необходимост) и не способна да си изхрани народа, а в допълнение народо-населението беше държано в подчинение сакън някой да не избяга на Запад. За демагогията и лъжите на партийните секретари и комсомолските активисти въобще няма и смисъл да споменавам.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Браво коки, а сега в тоя ред на мисли, какво виждаш сега за последните 25 години ?Koko написа:Къде ги видя тези напредък и благополучие?myhata II написа: Аз по никого не си падам а "просто" като за овцъ сравнявам !
Това което аз си спомням от късния соц, разбирай 80-те години, беше държава докарана до фалит, с неработеща икономика (режим на тока и хронична липса на стоки от първа необходимост) и не способна да си изхрани народа, а в допълнение народо-населението беше държано в подчинение сакън някой да не избяга на Запад. За демагогията и лъжите на партийните секретари и комсомолските активисти въобще няма и смисъл да споменавам.
Ехее, когато ви отърва пишете, а когато не -се правите на слепи и глухи !
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Аз никъде не видях в Канада, хората да не плащат данъци ....Bistra написа:Не съм се образовала "for free".
Родителите ми са работели и плащали данъци.
BTW, аз не работя това, за което съм учила. Уменията си придобих впоследствие и то по време на демокрацията, когато онази система си беше вече отишла.
Ауу значи излиза че в България си работила без диплома и уменията като строителен инженер си ги придобила ей така !
Абе що не се скриеш некаде, взе да ставаш смешна ...!
Нека, нека да ви видят хората, какви слънчогледи сте, е ама то народа си му е казал "храни куче да те лае ", същото важи и за бай ти гайката който може да ти бъде баща, помисли си само колко е струвал на България "успешния специалист" във Ванкувър който не спира да ръфа ръката която го е хранила и поила за да се изучи и да не бъде поредния канадски неграмотен бъм !
Стефан Цанев
Стефан Цанев
file:///Users/tsvetkov/Desktop/863.htmtonich написа: Абсолютно!
Тези 76 %, които са имали негативна нагласа през 1991 година не участват в тазгодишната анкета. Причините са безброй, между които такива, споменати вече от IRA и Коко.
Последно промяна от ivalin на Пон Ное 10, 2014 2:50 pm, променено общо 3 пъти.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Ами те тези последни 25 години са следствие на предходните 45, а като добавиш че същите тези некадърни партийци, ченгета и тайни агенти дето я управляваха преди 10-ти ноември продължават да дърпат конците и до днес, защо се учудваш какъв е резултата? Но не се заблуждавай, преди 10-ти не се живееше толкова добре колкото сега някои от носталгия или незнание се опитват да го представят.myhata II написа:Браво коки, а сега в тоя ред на мисли, какво виждаш сега за последните 25 години ?Koko написа:Къде ги видя тези напредък и благополучие?myhata II написа: Аз по никого не си падам а "просто" като за овцъ сравнявам !
Ехее, когато ви отърва пишете, а когато не -се правите на слепи и глухи !
А по отношение на безплатното образование, човек му разбира най-добре цената - или по друг начин казано, че не струва - като замине в чужбина и установи че трябва да учи наново, като под Чужбина нямам предвид само Канада.
Be yourself - no one else is more qualified.
А по отношение на безплатното образование, човек му разбира най-добре цената - или по друг начин казано, като замине в чужбина, в която и да е друга страна освен Канада, защото навсякъде се котира и признава, стига малко от малко да владеш и езика, а тука са на светлинни години от нашето безплатно образование.Koko написа: А по отношение на безплатното образование, човек му разбира най-добре цената - или по друг начин казано, че не струва - като замине в чужбина и установи че трябва да учи наново, като под Чужбина нямам предвид само Канада.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
- ablood
- Обратна връзка:
Далеч не "навсякъде" другаде се признава и още по-малко котира.ivalin написа:...в която и да е друга страна освен Канада, защото навсякъде се котира и признава
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- roumensp
Няма "безплатно образование", нашето образование беше дотолкова безплатно, колкото са "безплатни" пожарната, полицията и средното образование в Канада. В Германия също има "безплатно" висше образование, нищо че си нямат Правешка кратуна, благодарение на това, че ДОД е по-висок с около 15% от канадския и един от най-високите в Европа.
В България "безплатното образование" се субсидираше от безплатен труд (бригади), безплатна военна служба и мизерни заплати на тия, придобили "безплатно образование" (един лекар не взимаше много повече от един ТеКеЗеСар).
ПП
Подобна анкета трябва да се прави с хора, които са над 40-годишна възраст, т.е. такива които са били поне 15-годишни на 10-и ноември.
В България "безплатното образование" се субсидираше от безплатен труд (бригади), безплатна военна служба и мизерни заплати на тия, придобили "безплатно образование" (един лекар не взимаше много повече от един ТеКеЗеСар).
ПП
Подобна анкета трябва да се прави с хора, които са над 40-годишна възраст, т.е. такива които са били поне 15-годишни на 10-и ноември.
roumensp написа:Няма "безплатно образование", нашето образование беше дотолкова безплатно, колкото са "безплатни" пожарната, полицията и средното образование в Канада. В Германия също има "безплатно" висше образование, нищо че си нямат Правешка кратуна, благодарение на това, че ДОД е по-висок с около 15% от канадския и един от най-високите в Европа.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- Bistra
- Напуснал форума
Диплома имам, но е твърде силно да се каже, че съм придобила умения от 5 годишното ми следване. Никога не съм работила като строителен инженер. Ти се скрий!myhata II написа:Аз никъде не видях в Канада, хората да не плащат данъци ....
Ауу значи излиза че в България си работила без диплома и уменията като строителен инженер си ги придобила ей така !
Абе що не се скриеш некаде, взе да ставаш смешна ...!
Между другото единственото място, където ми потрябва тази диплома беше за пред канадските имиграционни. Никъде, където съм започвала работа не са ми искали диплома. Всеки пита какво можеш да правиш.