becks написа:Ами както повечето неща тук, смисъл нямаПрото тема за спорове и чесане на езици.
Ето например до тук 4-ма са глаували в графата "над 75 000" и вместо да си напишат честно "Мааму да *ба, само за маджа и сметки изкарвам", се правят на интересни.![]()
![]()
Колко получавате?
Ей, на тез русокосите варненски момичета само вечери на свещи са им в главата, мама му стараVarna10 написа:Аз не разбрах къде да гласувам и как да включа бенефити като вечеря на свещи, бизнес командировка от която 2 дни на плажа на Каймановите острови, Бизнес мобилен телефон, Бизнес лаптоп, Лизинг на нов автомобил, все неща които иначе трябва да ги платиш с доход.
С други думи дохода не е 75 000 а повече като се включат и тези бенефити:)
Ми във Варна щерки на посолници няма... само някой друг дърт консул.becks написа:Ей, на тез русокосите варненски момичета само вечери на свещи са им в главата, мама му стараVarna10 написа:Аз не разбрах къде да гласувам и как да включа бенефити като вечеря на свещи, бизнес командировка от която 2 дни на плажа на Каймановите острови, Бизнес мобилен телефон, Бизнес лаптоп, Лизинг на нов автомобил, все неща които иначе трябва да ги платиш с доход.
С други думи дохода не е 75 000 а повече като се включат и тези бенефити:)
Истината е, че много хора които изкарват 100К и нагоре или работят 60-70 и повече часа на седмица, или са работили подобни часове години наред докато стигнат до там. И работата им продължава и извън работното време, а не като теб да можеш да спреш да мислиш за работата в момента в който излезеш от кабината на камиона.bateto написа:Добре е да се включи към анкетата освен размера на годишния доход и за колко часова работна седмица се формира.
моята работна седмица например е минимум 60часа.
- MrGeek
- Путлер Капут
Батката е прав. Това са важни уточнения. Аз също гласувах в графата $75,000 с условието, че това ми е дохода изкарван за 15 минути.bateto написа:Добре е да се включи към анкетата освен размера на годишния доход и за колко часова работна седмица се формира.
Ей кат гледам само богаташи тука.Да вземем да си направим един клуб на милионера ама дайте преди да обсъдим кандидатурите първо да си извадите пръстите от контакта.
Предлагам като единственно условие за членство всеки кандидат да си постне едно копие на седмичния пей чек за да можем да сверим кой е милонер и кой осран милионер.
Аз съм сигурен ,че 90% от чекналите графа над 45000 леко послъгват.
за което аз лично нямам никакви претенци,нека си преувеличават хората мен това не ме бърка ,обаче по тоя начин почват Митове и Легенди за Канада и попивайки ги бъдещите кандидат имигранти идвай ки тук много бързо се отзовават в лагера на Измамените Камилчета.
Така де като четат хората си викат :Гледай го оня балък Мк Гийка прави по 100тарка на година ,а оня простия и мазен шьофьор Батето почти го стига ,ми ние да не сме по прости от тях ,че само те да ръфат кокала.
Предлагам като единственно условие за членство всеки кандидат да си постне едно копие на седмичния пей чек за да можем да сверим кой е милонер и кой осран милионер.
Аз съм сигурен ,че 90% от чекналите графа над 45000 леко послъгват.
Така де като четат хората си викат :Гледай го оня балък Мк Гийка прави по 100тарка на година ,а оня простия и мазен шьофьор Батето почти го стига ,ми ние да не сме по прости от тях ,че само те да ръфат кокала.
- Ivet
- Обратна връзка:
Що? 25 кинта на час ти прави около 57 000 годишно. Трябва да си много неориентиран, за да не ги вземаш след 2-3 години тук. А повечето от съфорумците са от повече години, повечето са специалисти в някаква област. Както ти сам казваш, даже много специално да въртиш геврека, пак ги правиш.bateto написа: Аз съм сигурен ,че 90% от чекналите графа над 45000 леко послъгват.![]()
Let it go...
Извинявай ама ти в Бг. аритметика не си ли учила поне до 4ти клас.Ако имаш затруднения с прости и елементарни функции като умножение,деление,събиране и изваждане можеш да си вземеш едно китайско калкулаторче от Долар Стора за 1 луни което ще ти реши уравнението.
Аз понеже цял живот съм бил Началник/по подразбиране/ щото съм с Начално образование/ и са ми трудни сметките на ум имам такова и то показва следните цифрички:
160 часа/1 работен месец/ по 25 д. на час равно на 4000д.
4000д по 12 месеца равно на 48000д на година .
ти как ги сметна 57000,твоето калкулаторче сигурно не ще да е Китайско ,а най много Албанско.
както и да е ,проблемът не е чак толкова до елиментарната аритметика ,а до питането -кой аджаба получава 25д. на час .
нека я отворим тази статистика и да видим кои се цанят за 25д. на час според нея.
и нали знаеш българската поговорка -Посмали Манго.
Аз понеже цял живот съм бил Началник/по подразбиране/ щото съм с Начално образование/ и са ми трудни сметките на ум имам такова и то показва следните цифрички:
160 часа/1 работен месец/ по 25 д. на час равно на 4000д.
4000д по 12 месеца равно на 48000д на година .
ти как ги сметна 57000,твоето калкулаторче сигурно не ще да е Китайско ,а най много Албанско.
както и да е ,проблемът не е чак толкова до елиментарната аритметика ,а до питането -кой аджаба получава 25д. на час .
нека я отворим тази статистика и да видим кои се цанят за 25д. на час според нея.
и нали знаеш българската поговорка -Посмали Манго.
ми апсолютно никаф,само дето си остава в границите на предположенията до доказване на противното.аз и заради това предложих да си премерим чековете .
ако тия 14 са навити да ме последват аз съм първия който ще сложа снимка на чека .склонен съм да го направя на юнашко доверие ,но изпортят ли ме и се покрият като лалугери след дъжд обещавам да затрия форума.
оферта.

ако тия 14 са навити да ме последват аз съм първия който ще сложа снимка на чека .склонен съм да го направя на юнашко доверие ,но изпортят ли ме и се покрият като лалугери след дъжд обещавам да затрия форума.
оферта.
Батка, батка ти по надалеч от кабинат и крайпътните заведения не виждаш.bateto написа:Добре е да се включи към анкетата освен размера на годишния доход и за колко часова работна седмица се формира.
В Канада(Квебек) си има нормална ставка 35 часа на седмица.Всяко нещо отгоре се плаща по 1.5 ама има ли луди да го бачкат това като държавата взима повече от 60-70%
Re: Колко получавате?
Да беше казал Ти лично колко изкарваш,за да дадеш личен пример ,ама без сьчинения .че тоя вьпрос е като да питаш бремена жена девствена ли е.които изка може да ме анкетира на лс колко изкарвам ,за да спомена негови роднини от женски пол по права линияbecks написа:Това са суми преди данъци, годишно.
Става дума за лични доходи, не семейни. Детски и кофита - мофита не се броят. Ако сте на социал или друго държавно подпомагане си изчислявате колко би бил дохода ако работехте за тези пари.
![]()
THE LAST LINE OF DEFENSE
Re: Колко получавате?
абе тва колко получаваме лично аз или ти не е въпроса. и да си ги мерим онлайн няма смисъл май, както виждаш всички сме 75К +, доволни и усмихнатиJoroF написа:Да беше казал Ти лично колко изкарваш,за да дадеш личен пример ,ама без сьчинения .че тоя вьпрос е като да питаш бремена жена девствена ли е.които изка може да ме анкетира на лс колко изкарвам ,за да спомена негови роднини от женски пол по права линияbecks написа:Това са суми преди данъци, годишно.
Става дума за лични доходи, не семейни. Детски и кофита - мофита не се броят. Ако сте на социал или друго държавно подпомагане си изчислявате колко би бил дохода ако работехте за тези пари.
![]()